مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی پدرانه !
hamed6672
07-10-2012, 20:08
سلام . راستش من امسال نرم افزار خواجه نصیر قبول شدم . ولی الان خیلی سوالا دارم که باید از یکی بپرسم :
1. از این استادای ما که آبی گرم نمیشه . تو رو خدا راهنمایی کنین برای این که تو برنامه نویسی c قوی بشم از کجا شروع کنم ؟؟ ( چند تا کتاب و جزوه هم تا حالا تهیه کردم ، ولی ... :sq_6: )
2. من واقعا این رشته رو دوست دارم . ولی خب خیلی ها بهش یه جور دیگه نگاه میکنن و مگین آینده ی شغلی خوبی نداره . و منم میتونم بعد سه ترم ( یعنی گذارندن دروس عمومی ) تغییر رشته بدم . به نظرتون این کار رو بکنم ؟؟؟؟ ولی من واقعا به نرم افزار علاقه دارم :(
3. به نظرتون نیازه که غیز از خوندن کتابای دیگه ، بعضی از درسا رو تو آموزشگاهها هم یاد بگیرم ؟؟؟؟؟
ممنون
Arrowtic
07-10-2012, 20:48
درمورد سوال دوم نمیدونم منم سوالم همینه البته هنوز نوبت کنکورم نشده من : دی
درباره منبع خوندن:
بنده البته سطح بالایی ندارم ولی خودم از روی کتاب دایتل میخونم ترجمه شده البته Ebookش رو دارم.کتاب خیلی خوبیه و همه مباحث رو پوشش میده تقریبا.
همچنین کتابای زیر رو هم دارم میخونم و راضیم:
طراحی الگوریتم با رویکردی خلاقانه
مقدمه ای بر الگوریتم (CLRS)
این 2 تا بالایی ها الگوریتمن و خودتون باید به کد تبدیل کنید الگوریتماشونو ولی الگوریتمای جذاب و آموزنده ای دارن.
برای دانلود Ebook کتاب اولی که گفتم به زبان فارسی برید لینک زیر(هم Ebook و هم مثال های توی کتاب رو داره):
Deitel & Deitel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
szh_1367
07-10-2012, 21:24
سلام . راستش من امسال نرم افزار خواجه نصیر قبول شدم . ولی الان خیلی سوالا دارم که باید از یکی بپرسم :
1. از این استادای ما که آبی گرم نمیشه . تو رو خدا راهنمایی کنین برای این که تو برنامه نویسی c قوی بشم از کجا شروع کنم ؟؟ ( چند تا کتاب و جزوه هم تا حالا تهیه کردم ، ولی ... :sq_6: )
2. من واقعا این رشته رو دوست دارم . ولی خب خیلی ها بهش یه جور دیگه نگاه میکنن و مگین آینده ی شغلی خوبی نداره . و منم میتونم بعد سه ترم ( یعنی گذارندن دروس عمومی ) تغییر رشته بدم . به نظرتون این کار رو بکنم ؟؟؟؟ ولی من واقعا به نرم افزار علاقه دارم :(
3. به نظرتون نیازه که غیز از خوندن کتابای دیگه ، بعضی از درسا رو تو آموزشگاهها هم یاد بگیرم ؟؟؟؟؟
ممنون
راهنمائی پدارنه :31::blink:
1. ببینید فراگیری زبان برنامه نویسی نیاز به زمان و تمرین مداوم داره وقتی که اصول اولیه رو یاد گرفتید دیگه نیازی به استاد ندارید مگر در موارد خاص
معمولا دانشجویان اول کار علاقه بسیار زیادی دارند اما چون صبر و تمرین زیادی ندارند این علاقه روز به روز کمتر و کمتر میشود تا جایی که علاقه تبدیل به تنفر میشود
هیچ کتاب یا سی دی یا استادی نیست که من یا یک نفر دیگه بگه این رو بخون شما رو تبدیل به یک برنامه نویس خواهد کرد حتما پیش خودت میگی پس چطور باید زبان برنامه نویسی رو یاد گرفت و بکار برد
این شما هستید که باید با روش صحیح و غلط روش مطالعه و یادگیری خود رو بدست بیاورد با امتحان کردن متدهای مختلف برنامه نویسی شما روش خود را پیدا خواهید کرد موردی که در تمام این روش ها یکسان است سعی و تلاش شماست که هیچگاه نباید کاهش یابد
تنها راهنمائی که میتوانم در نوع کتاب انجام دهم اینکه کتاب های زبان اصلی رو بخونید توصیه کتاب های ریچی نویسنده زبان سی است و در مراحل بعدی کتاب های زبان فارسی که گویش اون رو درک کنید
2. این خیلی ها که شما فرمودید حاضرم قسم بخورم که خودشون فرد ناموفقی هستند یا بوده اند شما راهت رو انتخاب کردی و چند قدمی از اون رو برداشتی
این که بخواهید انصراف و یا تغییر رشته بدهید برای ترم 3 نیست شما الان تصمیم بگیر چون ترم 3 دیگه دیر شده و نمیتونی یکسالی و چندماهی که در عمرت رو در این رشته صرف کردی رو نادیده بگیری
3. مثلا چه درس هایی ؟
اگر در درسها مشکل داری یا دوست داری اطلاعات بیشتری رو بدست بیاری یا . . . . اموزشگاه میتواند جای مناسبی باشد البته کور کورانه اموزشگاه انتخاب نکن واقعا تحقیق کن . نگو اون اقا رفته اموزشگاه . . . الان استاد اومده بیرون
saeed_136915
07-10-2012, 21:39
همونطور که دوستان گفتن هیچ کتاب و جزوه ای جای تمرین رو نمیگیره. اگه زیاد وقتتون رو واسه خوندن کتاب بزارین کم کم علاقه تون از بین میره (البته نظر من هست این) بهتره تمرین رو زیاد کنین.
سلام....
در خصوص یادگیری برنامه نویسی، اولا استادی که میاد سر کلاس شما، اگر مدرکش برا بیشتر از 3 سال پیش بوده، چیزی برای درس دادن به شما نداره مگر منطق برنامه نویسی!!
برنامه نویسی هم مدیریت بازرگانی یا پزشکی نیست که شما کتاب و سیدی بخری حفظ کنی....!!!!
برنامه نویسی یعنی صب تا شب تمرین.... یعنی بشینی هزار جور راهحل برای یه حرکت رو بخونی و اخرش خودت یه راه حل میانه از میون همهی اونا بسازی برا خودت....!!!
پس به فکر سیدی و اینا نباشید و بزنین تو خط تمرین!
در مورد ادامه نرم افزار: بعدها، میبینید که از هر 30 دانشجوی سر کلاس، 2 نفر (حداکثر) و گاهی هم هیچکس درس رو یاد نگرفته و سر امتحان همه حفظیجات رو از جزوه به مغز(گاهی تیکه کاغذ!) و نهایتا به برگهی امتحانی منتقل میکنن...اینا دارن درسهای مهندسی رو پاس میکنن و اخر سر هم میشن راننده تاکسی! یا کارمند به قول یکی از دوستان پولشمار یکی از شعبههای یه بانکی....
نرمافزار یکی از رشتههایی هستش که خیلی کم پیش میاد یه نفر درس رو یاد بگیره و اون یه نفر هم تو کل دانشگاه تابلو میشه....
(شخصا گاهی میبینم که مثلا تو دانشگاه ما تو تمام ترم ها و تمام رشتههای کامپیوتری، 4 نفریم که برنامه نویسی بلدیم!!)
پس به حرف دیگران توجه نکنین!!! برنامه نویسی یکی از گرون ترین شغل هاست... تو همون دورهی دانشجویی شما میتونی نصف روز یه پروژهی دانشجویی بنویسی و 30-40 تومن بگیری....(علاوه بر اینکه میشه یه پروژه رو به چندین نفر داد....)(دارم میگم که شما از همون دانشگاه میتونی پول در بیاری چه برسه به بیرون!!!! و خریداران شما در دوران دانشگاه، سایر همکلاسی ها و همدورهای های ترم های بالاتر یا پایین تر از شما میباشن!)...
چه درس هایی؟! شیگرایی و ساختمان داده گاهی( البته بسته به زبان برنامهنویسی مورد نظرتون هم فرق میکنن) درسهایی هستن که برای برنامه نویس شدن باید بهشون مسلط باشین! مخصوصا شیگرایی....
samasara
08-10-2012, 18:28
یه سوال ولی خواهشن با تعصب جواب ندین! حالا فرضا برنامه نویسی هم بلد بودیم و مدرک هم گرفتیم بعد چه جوری پول در بیاریم؟! بازم بریم پروژی های افرادی که می خواهند مدرک بگیرند رو بنویسیم؟ یا بریم باز به کسایی که مخواهند دوباره برنامه نویسی یاد بگیرند درس بدیم ؟؟ با تاکید همه نظرات دوستان نظر من اینه که اول هر کسی که می خواد پا به این عرصه بذاره باید یه هدف روشن داشته باشه که می خواد برنامه نویسی رو تحت چه کار بردی استفاده کنه و از این فکر که یک برنامه نویس محض باشه بیاد بیرون !! اگر هم شما خیلی آرمانی فکر می کنید که می شه همه چیز رو دونست علم شما تبدیل به دریایی می شه به ضخامت یک سانت!! پس به نظر من اول به فکر شغل آیندت باش و به این نتیجه برس که که علاقت رو می خواهی در چه کاری استفاده کنی...
A.I.V.I.O
23-10-2012, 22:19
درود، اقا منم یه شرایطی مثل همین دوستمون که تاپیک رو زده دارم، با خانوادم هم سر انتخاب رشته دعوام شد.ولی آخر زدم کامپیوتر، الان یه ماه از اون ماجرا بیشتر نگذشته و اونقدم تجربه ندارم که این حرف و بزنم وللی اصلا پشیمون نیستم.زمانی که به این میندیشم که به خاطر پول میرفتم رشته برق یا عمران و صبح و شبم میشد فیزیک و ریاضی اصلا حالم بهم میخورههمین الانشم تو ریاضی عمومی و مبانی فیزیک موندمخیلی هم دارم برنامه نویسی کار میکنم، همش به این امید که یه روز یه جا یه مسابقه ای بشه بریم خارج (آخه استادمون خیلی از این حرفا میزنه :D( اونوقت دیگه کارم میگیره!من منبعم cplusplus.com هست، خیلی سایت خوب و جامعیه، تو هم یه پنین سایتی برای C پیدا کن اگه میخوایولی به حرفایی هم که smamsara زد خوب بودن فک کن، راست میگه(ببخشید اگه حرفام کمی متعصبانه بود)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.