PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در نصب کولر

nod33
07-10-2012, 18:54
سلام دوستان

یه کولر cpu deep cool خریدم ، واسه ی نصب راهنمایی می خواستم .
می خوام روی سوکت am3 نصبش کنم اما گیره های کناری که در عکس هم مشخصه حدود 1 سانت فاصله داره تا جا بیافته ، فشار زیادی می خواد که جا بیافته ! قطعاتش هم ظریفن می ترسم زیاد فشار بیارم بشکنه .
چطور باید نصبش کنم ؟ بدم به کسی نصب کنه یا اینکه خودم می تونم ؟

deep cool ice wind
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hormozan m
07-10-2012, 19:29
سلام دوستان

یه کولر cpu deep cool خریدم ، واسه ی نصب راهنمایی می خواستم .
می خوام روی سوکت am3 نصبش کنم اما گیره های کناری که در عکس هم مشخصه حدود 1 سانت فاصله داره تا جا بیافته ، فشار زیادی می خواد که جا بیافته ! قطعاتش هم ظریفن می ترسم زیاد فشار بیارم بشکنه .
چطور باید نصبش کنم ؟ بدم به کسی نصب کنه یا اینکه خودم می تونم ؟

deep cool ice wind

سلام ! يك سوال بي ربط !!! كولر. رو چند گرفتي ؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

EXTREME
07-10-2012, 20:29
باید گیره رو بکشی پایین که تو اون ضامن جا بیفته اگه فکر میکنی داره زیاد فشار میاد کولر رو یکم خم کن و اون میله رو یکم بکش جلوتر

nod33
09-10-2012, 23:59
باید گیره رو بکشی پایین که تو اون ضامن جا بیفته اگه فکر میکنی داره زیاد فشار میاد کولر رو یکم خم کن و اون میله رو یکم بکش جلوتر

مرسی از راهنمایی شما
متاسفانه یه مشکل خیلی بد پیش اومده اونم اینه که بایس مادربورد بالا نمیاد ! این فن مسیبتی شده واسه ما !
چکار میشه کرد ؟

EXTREME
10-10-2012, 00:24
مرسی از راهنمایی شما
متاسفانه یه مشکل خیلی بد پیش اومده اونم اینه که بایس مادربورد بالا نمیاد ! این فن مسیبتی شده واسه ما !
چکار میشه کرد ؟

یعنی سیستم تصویر نمیده ؟

nod33
10-10-2012, 02:00
یعنی سیستم تصویر نمیده ؟

دقیقا !
فن cpu و گرافیک کار میکنه (فن گرافیک تا زمانی که تو محیط ویندوز نره سرعتش کم نمیشه در شرایط فعلی چون تصویری ندارم سرعت فن گرافیک بالاست) ، همچی انگار عادیه ولی تصویری وجود نداره !

EXTREME
10-10-2012, 08:16
با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و با یک باتری دیگه تست کنید
جای رم رو که عوض کردین اسلات ها رو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و فن استوک رو برای تست دوباره بزارین رو سی پی یو و دوباره تست کنید
گرافیک رو دربیارین و اسلات رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه تست میتونید از گرافیک مجتمع استفاده کنید
در آخر مشکل میتونه از بایوس و خود مین و سوکت سی پی یو باشه

nod33
12-10-2012, 19:49
با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و با یک باتری دیگه تست کنید
جای رم رو که عوض کردین اسلات ها رو تمیز کنید و با یک رم دیگه تست کنید با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید و فن استوک رو برای تست دوباره بزارین رو سی پی یو و دوباره تست کنید
گرافیک رو دربیارین و اسلات رو تمیز کنید و با یک گرافیک دیگه تست میتونید از گرافیک مجتمع استفاده کنید
در آخر مشکل میتونه از بایوس و خود مین و سوکت سی پی یو باشه

اکثر کارایی که شما گفتید رو انجام داد تا به این نتیجه رسیدم که مشکل از گرافیکه ، یه گرافیک دیگه روی سیستمم تست کردم مشکلی نداشت اما گرافیک خودم تصویر نمیده ! مسئله ای که خیلی عجیبه برام اینه که من گرافیک رو از کیس برا 2 روز بیرون اوردم بعد گذاشتمش سر جاش دیگه تصویر نداد حالا اگه حین پردازش بازی یا چیزه دیگه ای این اتفاق می افتاد پذیرشش راحتتر بود .
به نظر شما ممکنه از بایس گرافیک باشه ؟
گرافیکم مدل 5770 his با گارانتی سازگار ارقام که گارانتیش تمام شده ، سازگار متاسفانه از بی مدیریتی تو اکثر استان ها نمایندگی نداره فکر کنم 5 استان داره ! من ساکن اهوازم ، بخوام بفرستمش تهران خیلی دردسر داره به نظر شما میشه بدم به نمایندگی آواژنگ که تعمییرش کنن ؟ اصلا اواژنگ قبول میکنه ؟ اگر قبول کنن میتونن این مدل رو که گارانتیش با شرکت دیگه ای هست رو تعمیر کنن ؟
پیشنهاد شما چیه ؟

EXTREME
13-10-2012, 08:38
اسلات پایین گرافیک رو تمیز کنید و خاک گیری کنید
اگه بازم مشکل داشت هم میتونه از بایوس گرافیک باشه هم مدار تذیش و هم لحیم سردی gpu
فکر کنم بدی به آوازنگ برای تعمیر میکنن و هزینه میگیرن