مشاهده نسخه کامل
: صدای فن 240GT-MD1G/D5 msi
hsn.arami
07-10-2012, 17:51
سلام خدمت دوستان
گرافیکم msi N240GT-MD1G/D5 که با صدای فنش مشکل دارم فنشو خاک گیری کردم درست نشد.هیت سینکم باز کردم واسه روغن کاری فن اما بر خلاف سایر فنها که برچسب دارن و زیر اون برچسب محل رو غن کاریشونه فنش هیج جایی واسه روغن کاری نداشت.کسی میتونه کمکم کنه؟
در ضمن سایتی نیست که میزان نویز استاندارد گرافیک ها رو مشخص کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام خدمت دوستان
گرافیکم msi N240GT-MD1G/D5 که با صدای فنش مشکل دارم فنشو خاک گیری کردم درست نشد.هیت سینکم باز کردم واسه روغن کاری فن اما بر خلاف سایر فنها که برچسب دارن و زیر اون برچسب محل رو غن کاریشونه فنش هیج جایی واسه روغن کاری نداشت.کسی میتونه کمکم کنه؟
در ضمن سایتی نیست که میزان نویز استاندارد گرافیک ها رو مشخص کرده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اگه مشکلتون نویز فن است که نیازی به خاک گیری و روغنکاری نیست به دلیل بالارفتن دمای gpu دورش هم زیاد میشه و نویز ایجاد میشه ولی اگه صداش طوریه که فکر میکنید خرابه باید خاک گیری روغنکاری ودرصورت لزوم عوض کنید
تهویه کیس و دمای محیط رو چک کنید گرافیک هم خاک نداشته باشه
اگه نویز خیلی اذیت میکنه speed fan رو دستی کم کنید ولی با اینکار دمای gpu بالا میره
hsn.arami
07-10-2012, 20:01
ممنون ولی دماش در حالت عادی 40 درجه و همین طور که گفتم هیت سینکو باز کردم اما فنش جایی واسه روغن کاری نداشت البته اینم بگم که فنش گیری نداره و روان می چرخه اما بازم صدا میده
ممنون ولی دماش در حالت عادی 40 درجه و همین طور که گفتم هیت سینکو باز کردم اما فنش جایی واسه روغن کاری نداشت البته اینم بگم که فنش گیری نداره و روان می چرخه اما بازم صدا میده
speed fan چقدر است در حالت عادی ؟
دما خوبه و مشکلی نداره
hsn.arami
07-10-2012, 21:11
تو بازی چک کردم ماکس دما رسید به 56 و ماکس سرعت فن رسید به 64 درصد.
تو بازی چک کردم ماکس دما رسید به 56 و ماکس سرعت فن رسید به 64 درصد.
خوب دستی سرعت فن رو با msi after burner کم کن ببین تاثیر داره تو صدای فن یا نه بزار رو 56 و ببین دما در بازی به چند میرسه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.