مشاهده نسخه کامل
: تا 2 تومن لپ تاپ برای بازی چی بخرم ؟
samsung021
07-10-2012, 14:20
تا 2 تومن لپ تاپ خوب چی بخرم ؟ اهل گیم هستم و میخوام توی بازیهای حرفه ای کم نیاره . از اونجایی که ظاهر قشنگ لپ تاپ برام مهمه بیشتر برند hp توی ذهنم هست .
دوستان لطفا" مشاوره بدین چون هفته دیگه باید تهیه کنم .
ممنون
طبق بررسیهایی که من توی قسمت مشکلات سخت ونرم افزاری همین سایت انجام دادم بیشترین مشکلات مربوط به دل واچ پی بود پس توصبه نمیکنم ولبتاب های ایسر تقریبا جز کم مشکل ترینا بود و از اونجا که زیااد تعریف وی3 ایسر رو شنیدم فکر میکنم گزینه مناسبی باشه باازم بیششتر تحقیق کن
اگه تونستی از سری dv6 hp بگیر.البته می ره بالای دو تومن.نمی دونم دقیق چنده.ولی زیر دو تومن بعیده واسه بازی بتونی خیلی حساب کنی.همین گرافیک 7690xt هم خیلی قوی نیست برای گیم.گیمها هم دارن می رن رو به سخت افزار قوی تر.الانم که بعد از مهر کلی بازی داره میاد و بعضیها هم اومده.بعید می دونم این گرافیکها بکشه.البته همیشه می تونی تنظیمات رو پایین بیاری.اگه ایسر هم خواستی v3 فکر کنم بهترین گرافیک رو داره که از 7690xt هم یه مقدار قوی تره.من ایسر نداشتم ولی بعضیها از دمای زیاد تو بازی ناراحت بودن.البته hp هم داغ می شه تو بازی.ولی نه 90 درجه!Hp coolsens هم داره که می تونیدور فن رو تو بازی زیاد کنی که خیلی داغ نشه.مال من بکشه خودش رو از 75 cpu , gpu بیشتر نمی شند.معمولا 65-70 درجه اند با بالاترین تنطیمات .باز نظر خودتونه.گرافیک v3 تو این رنج فکر کنم بهترین باشه.ولی به نظرم از نظر کیفیت Hp بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.