PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کم گرافیک اجرا شدن بازیها

scorpion.m.c
07-10-2012, 12:32
با سلام ، من جدیدا یه مشکلی با لپ تاپم دارم اینکه هر چقدر تنظیمات گیم ها رو بالا میبرم بازم گرافیک بازی پایینه . رو چندین بازی هم انجام دادم ازجمله max payne 3 , dead space 2 , mafia 2 , ...
مشکلشم جوریه که انگار anti aliasing بازی کار نمیکنه همه ی خطای مورب دندونه دندونه میشن هر چقدرم گرافیکو بالا میبری . تو control panel درایور گرافیکمم رفتم مقادیر manage 3d setting رو هم تغییر دادم ولی فرقی نکرد درایورو دوباره نصب کردم بازم درست نشد . تو سایتای خارجی سرچ کردم عده ی کمی با این مشکل مواجه شدن که میگن حتی با تعویض ویندوزم درست نشده . کارت گرافیکم کاملا سالمه و ویندوز ازش مشکلی نمیگیره . درایورمم کاملا همه چیش آپدیته .حالا اگه ممکنه میشه بگید مشکل از چی میتونه باشه . پیشاپیش ممنون مشخصات سیستم : core i5 2.4 ghz nvidia gt 520m 4g ram

mrt2iran
07-10-2012, 16:59
ویندوزت چیه ?!

scorpion.m.c
08-10-2012, 10:10
ویندوزت چیه ?!

ویندوز سون 64 بیت قبلا تو 32 بیتم جواب نداده

mrt2iran
09-10-2012, 22:45
شما کمک فایل هایی نظیر vcredist + Microsoft Silverlight 4.0 + dotNetFramwork 4 + OpenAL + DirectX
شایان ذکر است این فایلها در بهبود کیفیت بازی بسیار مفید هستند و فکر کنم این فایلا در dvd بازی موجود است !

اگر نیست دانلود+نصب کن درست میشه

موفق باشی

NAZISM
10-10-2012, 13:17
درود
برخی از درایور ها رو باید دستی نصب کنی از مال من که اینجوریه
با اینکه کارت گرافیک قوی دارم اما اوایل با نصب اتوماتیک همه این مشکلات رو داشتم اما تقریبا اینجوری نیست