مشاهده نسخه کامل
: اشکال این کد چیه ؟
mohammd1
06-10-2012, 21:22
این کد ها توی ویژوال بیسیک 6 نوشته شده اند حالا مشکلی وجود داره که من پیداش نمی کنم دوستان ممنون میشم :sq_8: ( عه! این شکلک ها چرا اینطوری شدن؟ ) کارش پیدا کردن اعداد اول هستش
خطای منطقی هم نداره :
Option Explicit
Private Sub Command1_Click()
Cls
Dim a(1000)
For b = 1 To 1000
a(b) = b
Next b
For c = 2 To 1000
If a(c) <> 0 Then
For d = a(c) * 2 To 1000
a(d) = 0
Next d
Next c
For e = 2 To 1000
If a(e) <> 0 Then Print a(e)
Next e
End Sub
samasara
08-10-2012, 22:22
Option Explicit به ویژوال بیسیک می گوید کاربر خود تمام متغییرهای مورد نیازش را تعریف می کند پس با حذف این عبارت کلی از ایراد ها رفع می شود...
اما ایراد دگه اینکه برای دستور چند خطی if
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
end if در نظر نگرفتی ...
مطلب دیگه ای هم که هست الگوریم برنامت برای پیدا کردن اعداد اول درست کار نمی کنه....
mohammd1
08-10-2012, 22:53
آره درست شد خیلی ممنون:11: و کار کرد
samasara
08-10-2012, 23:58
الگوریتم درست باید با استفاده از باقی مانده اعداد اول رو پیدا کنی این الگوریتم رو من برای اعداد کم تر از صد نوشتم فکر کنم درست باشه مشکی که خودم ندیدم....
خیلی شکلک ها افتضاح شده شاید هنوز عادت نکردیم....
sosani2007
09-10-2012, 07:45
ببخشید می شه به من بگید بحث در مورد چی هست
mohammd1
09-10-2012, 14:28
بله البته الگوریتم من درسته سریع تر هم هستش. با فرمول غربال اراتوستن کار میکنه شما می تونید این کد رو توی QB تایپ کنید و از صحتش آگاه بشید بحث هم درباره اشکالات یه برنامس که نوشتم ولی جواب نمی ده
mohammd1
09-10-2012, 15:06
فک کردم درست شده ولی نشد :37:
برنامه شما رو هم امتحان کردم اونم دقیقا همین ارور برنامه منو می داد اینم از عکسش...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samasara
09-10-2012, 15:09
الگریتم غربال گری اراتوستن درسته اما این برنامه ی شما اونو درست اجرا نمی کنه من حتی در QB هم امتحان کردم فقط 2 و 3 رو نشون می ده!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر درست جواب داده پس کد اصلاح شده رو بزارید اگه هنوز جواب نداده برنامه ی شما رو به همون غربال گری اصلاح کنیم..
کد غربال گری اراتوستن هم هست:
الان نوشتمش اگه اشکلی داشت بگو !!!
mohammd1
09-10-2012, 15:34
اینی که مینویسم دقیق هستش اگه قبول نداری برنامش رو آپلود میکنم! واسه QB
samasara
09-10-2012, 15:51
حالا درست شد!! آفرین ...
samasara
09-10-2012, 15:55
فک کردم درست شده ولی نشد :37:
برنامه شما رو هم امتحان کردم اونم دقیقا همین ارور برنامه منو می داد اینم از عکسش...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم که از عبارت option explicit در اول برنامت استفاده کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی خواستم اینو بگم ولی یکم به پست ها یی که می خونی دقت کن در پست های قبلیم به شما گفتم که اون چیکار می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا نارا حتم کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
mohammd1
10-10-2012, 14:30
الگریتم غربال گری اراتوستن درسته اما این برنامه ی شما اونو درست اجرا نمی کنه من حتی در QB هم امتحان کردم فقط 2 و 3 رو نشون می ده!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر درست جواب داده پس کد اصلاح شده رو بزارید اگه هنوز جواب نداده برنامه ی شما رو به همون غربال گری اصلاح کنیم..
کد غربال گری اراتوستن هم هست:
الان نوشتمش اگه اشکلی داشت بگو !!!
نامردی نداشتیم دیگه:angry:من که یکم بهم برخورد
بازم دستت درد نکنه راستش از اول میدونستم Option Explicit یعنی چی ولی هی می نوشتم بالای برنامه هام
samasara
11-10-2012, 10:28
نامردی نداشتیم دیگه:angry:من که یکم بهم برخورد
بازم دستت درد نکنه راستش از اول میدونستم Option Explicit یعنی چی ولی هی می نوشتم بالای برنامه هام
راست می گی اما من قبل از این که صفحه رو ریفرش کنم انو گذاشتم و برنامه ی جدید شما رو ندیدم... بعد از این که پست رو گذاشتم دیدم که شما اون رو درست نوشتید!!!
این اشکال از من بود که قبل ارسال صفحه رو ریفرش نکرده بودم...
خوب دیگه بر خوردن نداره ... مهم این بود که جواب سوال به دست اومد اما بازم اگر ناراحتت کردم ببخش باید صفحه رو ریفرش می کردم...
sosani2007
11-10-2012, 17:43
الان شما ها چرا موقعی که باید به هم کمک کنید تا معلومات خودمون و دیگران رو بالا ببریم می افتین به جون هم و هی از هم گله می کنید؟؟؟
واقعا که این کارها از اخلاق انسانیت به دور است
البته شما به بزرگیه خودتون من رو ببخشید که درس اخلاق دادم گفتم یک یاداوری بشه!!:5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.