مشاهده نسخه کامل
: یک پرینتر و 2 کامپیوتر؟
سلام
من یه hp laserjet 1214 چهار کاره دارم که میخوام همزمان هم روی pc و هم روی laptop ازش استفاده کنم.
حالا چطوری اینکارو انجام بدم؟
ممنون
سلام دوست عزیز
اگر لپ تاپ و پی سی باهم شبکه باشن، به راحتی می تونید پرینتر رو یه یکی وصل کنید و Share کنید و در دیگری استفاده کنید.
موفق باشید
mohammad.t
06-10-2012, 19:17
سلام
من یه hp laserjet 1214 چهار کاره دارم که میخوام همزمان هم روی pc و هم روی laptop ازش استفاده کنم.
ممنون
سلام.
راه كه زياد داره يكي اينكه دو كامپيوتر رو شبكه كنيد (مثلا با وايرلس) بعد پرينتر رو به يكي از سيستم ها وصل كنيد و اون رو توي شبكه به اشتراك بذاريد. حسنش اينه كه هزينه نداره عيبش هم اين كه كامپيوتري كه پرينتر بهش وصله بايد روشن باشه!
استفاده از پرينت سرور كه اگه معمولي باشه ميشه خروجيش رو به يه سوئيچ وصل كرد و دو سيستم رو با لن به سوئيچ وصل كرد.
استفاده از پرينت سرور وايرلس كه عاليه هر دو سيستم مي تونن به صورت وايرلس به پرينتر دستور پرينت بدن.
سلام
ممنون
همونطور که دوستمون گفتن با شبکه کردن راحت میشه اینکارو کرد هم کابلی هم وایرلس
اگه مودم وایرلس داشته باشین با لپ تاب میتونید به pc وصل شین در pc پرینتر رو شیر کنید و از طریق لپ تاب که با pc از طریق وایرلس شبکه شده وارد pc شده و از پرینتر استفاده کنید
شبکه کابلی هم میشه در pc پرینتر رو شیر میکنید و در لپ تاب پرینتر رو add میکنید
سلام دوست عزیز
اگر لپ تاپ و پی سی باهم شبکه باشن، به راحتی می تونید پرینتر رو یه یکی وصل کنید و Share کنید و در دیگری استفاده کنید.
موفق باشید
ممنون
سلام.
راه كه زياد داره يكي اينكه دو كامپيوتر رو شبكه كنيد (مثلا با وايرلس) بعد پرينتر رو به يكي از سيستم ها وصل كنيد و اون رو توي شبكه به اشتراك بذاريد. حسنش اينه كه هزينه نداره عيبش هم اين كه كامپيوتري كه پرينتر بهش وصله بايد روشن باشه!
استفاده از پرينت سرور كه اگه معمولي باشه ميشه خروجيش رو به يه سوئيچ وصل كرد و دو سيستم رو با لن به سوئيچ وصل كرد.
استفاده از پرينت سرور وايرلس كه عاليه هر دو سيستم مي تونن به صورت وايرلس به پرينتر دستور پرينت بدن.
قسمت قرمز رنگ خیلی ضد حاله!
پرینتر من وایرلس نداره!فقط لن داره و یو اس بی. چطوری میتونم با همون لن یا یو اس بی اینکارو انجام بدم؟
ممنون
همونطور که دوستمون گفتن با شبکه کردن راحت میشه اینکارو کرد هم کابلی هم وایرلس
اگه مودم وایرلس داشته باشین با لپ تاب میتونید به pc وصل شین در pc پرینتر رو شیر کنید و از طریق لپ تاب که با pc از طریق وایرلس شبکه شده وارد pc شده و از پرینتر استفاده کنید
شبکه کابلی هم میشه در pc پرینتر رو شیر میکنید و در لپ تاب پرینتر رو add میکنید
مودم وایرلس ندارم,ولی تو همین چند روز میخوام بخرم(تاپیک میزنم).pc من کارت شبکه وایرلس نداره!:sq_3:مودم رو برای استفاده همزمان از اینترنت برای pc و laptop میخوام.(یکی لن و دیگری وایرلس)
کلا به نظر شما چه بهترین راه که هم ارزون باشه و هم بی دردسر کدومه؟
ممنون
سلام دوست عزیز
من به شما پیشنهاد می کنم کخ بعد از خرید مودم ADSL وایرلس،PCتون رو با کابل LANبهش وصل کنید و پرینتر تون رو هم به PC وصل کنید، بعد شبکه که ایجاد کردید، پرینتر رو Share کنید و با لپتاپ به اون شبکه متصل بشید و پرینت بفرستید.
البته همونطور که دوست عزیزمون گفتن، هنگام پرینت، PC باید روشن باشه چون در واقع Server هست.
درمورد اتصال مستقیم پرینتر با کابل LAN به مودم اطلاعی ندارم.
موفق باشید
ممنون
قسمت قرمز رنگ خیلی ضد حاله!
پرینتر من وایرلس نداره!فقط لن داره و یو اس بی. چطوری میتونم با همون لن یا یو اس بی اینکارو انجام بدم؟
ممنون
مودم وایرلس ندارم,ولی تو همین چند روز میخوام بخرم(تاپیک میزنم).pc من کارت شبکه وایرلس نداره!:sq_3:مودم رو برای استفاده همزمان از اینترنت برای pc و laptop میخوام.(یکی لن و دیگری وایرلس)
کلا به نظر شما چه بهترین راه که هم ارزون باشه و هم بی دردسر کدومه؟
ممنون
مودم های adsl اکثرشون print server نیستند بعضی مدلهاش هست که گرونه
شما پرینتر رو با یو اس بی میزنید به سیستم و روی سیستم شیر کنید تاز مانی که مودم نگرفتین میتونید از شبکه کابلی استفاده کنید اونم کابل کراس
به دو تا سیستم آی پی میدین پرنیتر رو در سیستم خودتون شیر میکنید از طریق لپ تاب وارد سیستم pc میشین و پرینتر رو add میکنید
مودم های adsl اکثرشون print server نیستند بعضی مدلهاش هست که گرونه
شما پرینتر رو با یو اس بی میزنید به سیستم و روی سیستم شیر کنید تاز مانی که مودم نگرفتین میتونید از شبکه کابلی استفاده کنید اونم کابل کراس
به دو تا سیستم آی پی میدین پرنیتر رو در سیستم خودتون شیر میکنید از طریق لپ تاب وارد سیستم pc میشین و پرینتر رو add میکنید
از کجا باید فهمید print server هست یا نه؟
تو مشخصات d-link 2750 اینو نوشته:
دارای یک پورت USB جهت اشتراک گذاری هارد و فلش دیسک و پرینتر و مودم سیم کارتی 3G
یعنی پرینت سروره؟
ممنون
از کجا باید فهمید print server هست یا نه؟
تو مشخصات d-link 2750 اینو نوشته:
دارای یک پورت USB جهت اشتراک گذاری هارد و فلش دیسک و پرینتر و مودم سیم کارتی 3G
یعنی پرینت سروره؟
ممنون
اگه مودم پورت یو اس بی برای اشتراگ گذاری پرینتر داره بله به عنوان پرینتر سرور هم میشه استفاده کرد و دیگه پرینتر وابسته به سیستم شما نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.