مشاهده نسخه کامل
: (فوریه!)کاردانی به کارشناسی غیرانتفاعی مهندسی نرم افزاریا کاردانی به کارشناسی گرافیک دانشگاه علمی کاربردی؟
سلام:sq_12:
به نظر شما جدای از بحث علاقه ،کاردانی به کارشناسی غیرانتفاعی مهندسی نرم افزارو بری بهتره از لحاظ موقعیت و آینده شغلی برای یه دختر ، یا کاردانی به کارشناسی گرافیک دانشگاه علمی کاربردی رو؟
کسی که فوق دیپلمش چیزدیگه ای بوده حالا میره گرافیک به نظرتون طراحی و...رو میتونه درحد مطلوب برای کار یاد بگیره؟
و از نظر اعتبار مدرک چی؟
ازون طرف لیسانس نرم افزار بیشتر برای استخدامی ها کاربرد نداره؟
:sq_9:
wichidika
26-10-2012, 09:54
بستگی به استعدادت داره:sq_24:
استعداد هنری داری یا نه؟
ازون طرف لیسانس نرم افزار بیشتر برای استخدامی ها کاربرد نداره؟
سلام.....
چند وقت پیش همینجوری رفته بودم تو کف این استخدامی ها.... مثلا بانک صادرات برا استخدامی زده بود کارشناس در رشته های زیر:
حسابداری، حسابرسی، مدیریت، کامپیوتر!!!!
یا مثلا نیروی انتظامی هم به همین شکل...!!!!
بانک سامان هم در همون مدت استخدامی داشت و باز بین اون همه رشتهی مدیریتی و حسابداریی که میگرفت، نرمافزار کامپیوتر هم میگرفت...!!!
شرکت مخابرات هم که گاهی اوقات که کارشناس های مخابرات و برق رو نگیره، دیگه اخرش نرمافزار هستش.....
شرکت برق و اب و فاضلاب هم من دیدم اگهی هاشون رو که کنار خیلی رشته های عجق وجق، نرم افزار کامپیوتر میخواستن....
در کل، کامپیوتر همه جا براش کار هست...
ولی پولی که یه گرافیست در میاره، صد برابره..... حالا شغل نهاییش میخواد هرچی باشه! معمولا این هنرمند ها زیاد پول میگیرن!
نمیدونم که استعداد هنری دارم یا نه!تو خطش نرفتم تا حالا خب با این اوصاف این درآمد داره یا اون؟ این بهتره یا اون
hamid_diablo
04-11-2012, 16:42
والا نمیدونم چی بگم که ناراحت نشید.......
شما چطور با این سن از خودتون و استعدادتون شناخت درستی ندارید.....؟
بگذریم...گرافیک یه رشته جذاب و آینده داره.اگه حس میکنی میتونی با کارهای گرافیکی ارتباط برقرار کنی بد نیست......تو زمینه های مختلف تبلیغاتی و طراحی میتونی در آینده کار کنی و هزار تا زیر شاخه مختلف هم داره
در مورد نرم افزار بگم که من خودم دانشجوی مهندسی نرم افزار پیام نورم.....رشته خوبیه اما باید واقعا بهش علاقه داشته باشی......امروزه زیاد به مدرک توجه نمیکنند و فقط ازت کارمیخوان....پس اگه رشته نرم افزار و میخوای ادامه بدی باد یه برنامه نویس بشی
برنامه نوسیس یعنی کد نوشتن.یعنی تا حدودی ریاضیات.....طراحی الگوریتم......ساختمان داده ها......
اگه تو این رشته تخصص نداشته باشی نباید روی شغل مناسب حساب باز کنی
همین الان بیشتر از 70 درصد دانشجوهای هم رشته ای من اصلا برنامه نوسیس بلد نیستند و فقط تعدادی واحد درسی نامربوط رو به زور پاس کردن.....!!!!!
والا نمیدونم چی بگم که ناراحت نشید....... شما چطور با این سن از خودتون و استعدادتون شناخت درستی ندارید.....؟ بگذریم...گرافیک یه رشته جذاب و آینده داره.اگه حس میکنی میتونی با کارهای گرافیکی ارتباط برقرار کنی بد نیست......تو زمینه های مختلف تبلیغاتی و طراحی میتونی در آینده کار کنی و هزار تا زیر شاخه مختلف هم داره در مورد نرم افزار بگم که من خودم دانشجوی مهندسی نرم افزار پیام نورم.....رشته خوبیه اما باید واقعا بهش علاقه داشته باشی......امروزه زیاد به مدرک توجه نمیکنند و فقط ازت کارمیخوان....پس اگه رشته نرم افزار و میخوای ادامه بدی باد یه برنامه نویس بشی برنامه نوسیس یعنی کد نوشتن.یعنی تا حدودی ریاضیات.....طراحی الگوریتم......ساختمان داده ها...... اگه تو این رشته تخصص نداشته باشی نباید روی شغل مناسب حساب باز کنی همین الان بیشتر از 70 درصد دانشجوهای هم رشته ای من اصلا برنامه نوسیس بلد نیستند و فقط تعدادی واحد درسی نامربوط رو به زور پاس کردن.....!!!!! سلام همچین میگین من با این سنم که انگار از 30 هم گذشتم..!!مگه چند سالمه آقا حمید؟! آره شاید اینجوری باشه که شما میگید!.ولی تا جایی که میدونم خودمو میشناسم تا حدودی ... تازه هستند کسایی که لیسانسشونم تو یه رشته گرفتن ولی هنوز نمیدونن به چی علاقه دارن چون استعداداشون کاملا کشف نشده.
hamedarian2009
23-11-2012, 16:37
با سلام
اولا بستگی به علاقه شما داره گرافیک یه رشته هنری هست و کامپیوتر فنی و مهندسی و باهم فرق دارن البته علاقه به کامپیوتر این نیست که بگی آره بلدم روشنش کنم و برم نت و فیسبوک و بازی کنم نه اینا نیست کامپیوتر رشته بسیارسختی هست و حتی شما اگه مدرک لیسانس هم بگیرین ولی اگه 6 ماه مطالعه نکنین و اطلاعاتتونو به روز نکنین هیچ فایده ای نداره و باید برنامه نویس خوبی بشین و البته باید زبان انگلیسی تون هم خوب باشه تا توش موفق بشین درمورد گرافیک زیاد اطلاعات ندارم چون خودم رشته ام مهندسی نرم افزار هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.