مشاهده نسخه کامل
: خبرمهم ناسا : سه روز تاریکی مطلق زمین در اوایل دی ماه
Iloveu-ALL
06-10-2012, 15:52
یکی از عجیبترین نظریههایی که درباره سال 2012 وجود دارد نظریهای درباره نابودی، تخریب یا تاریکی سه روزه زمین است که به تازگی در قالب ایمیلهای مختلف که تلاش شده تاثیرگذار باشند، به همراه لینکی از وبسایت ناسا در میان کاربران اینترنتی منتشر شدهاست.
این نظریه عجیب میگوید در سال 2012 خورشید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و زمین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و مرکز کهکشان راهشیری، یا همان ابر قطور کیهانی میانی کهکشان با یکدیگر همتراز میشوند و آسیبهایی به زمین وارد خواهد آمد، یا به گفته این ایمیل، زمین برای سه روز در تاریکی مطلق فرو خواهد رفت.
در یکی از این این ایمیلها آمدهاست: "ناسا پیش بینی کرده است که در 23-25 دسامبر 2012 (سوم تا پنجم دی 91) و در زمان تراز کائنات زمین به مدت 3 روز در تاریکی کامل به سر خواهد برد. دانشمندان آمریکایی تغییرات کائنات، خاموشی در کل کره زمین به مدت 3 روز از تاریخ 23 دسامبر 2012 پیشبینی کردهاند. این پایان جهان نیست، این هم ترازی جهان، جایی که خورشید و زمین برای اولین بار هم تراز می شوند. زمین از وضعیت کنونی که بعد سوم است به بعد صفر تغییر کرده و سپس به بعد چهارم تغییر میکند.
در این گذار جهان با تغییر بزرگی روبرو میشود و ما یک جهان جدیدی را خواهیم دید. پیش بینی شده است که این 3 روز تاریکی در روزهای 23، 24، 25 دسامبر 2012 (سوم تا پنجم دی ماه 91)خواهد بود، حفظ آرامش، در آغوش کشیدن یکدیگر، مناجات، خواب به مدت 3 روز بهترین راه حل است و آنهایی که بعد از این واقعه زنده میمانند با یک جهان نوین روبرو خواهند شد و متاسفانه افرادی که از این موضوع ترس به دل راه دهند خواهند مرد!"
در انتهای این مطلب، به منظور اثبات حقیقت ایمیل، لینکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از وبسایت ناسا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آورده شدهاست، حال حقیقت نهفته در پس این نظریه و ایمیلی که برگرفته از کلیات این نظریه است، بر اساس لینکی که در خود ایمیل آمده، چیست؟
به دور از آلودگیهای نوری شهرها، مسیری درخشان به نام کهکشان راهشیری در آسمان شب قابل مشاهده است. این مسیر طاقی مانند درخشان از نور میلیونها ستارهای شکل گرفته که انسان قادر نیست هریک از آنها را به تنهایی مشاهده کند زیرا این ستارهها بر روی صفحه میانی کهکشان منطبق شدهاند. از دیگر پدیدههایی که مرکز کهکشان را اشغال کرده، ابرهای قطور گازی هستند که چشم انسان قادر به دیدن آنها نیست و تنها به شکل تودههایی تاریک که نور کهکشان را مسدود میسازند،قابل مشاهده هستند.
بزرگترین توده این ابرها از صورت فلکی ماکیان تا صورت فلکی قوس گسترده شده و معمولا با نام شکاف بزرگ (Great Rift) یا شکاف تاریک (Dark Rift) شناخته میشود.از دیگر عناصر قابل توجه و نادیده کهکشان راه شیری در صورت فلکی قوس قرار داشته و سیاهچاله مرکزی کهکشان است. مرکز کهکشان در فاصله 28 هزار سال نوری از زمین قرار داشته و میزبان سیاهچالهای است که جرم آن چهارمیلیون برابر خورشید است.
شایعات همترازی زمین در سال 2012، این دو پدیده نجومی را با موقعیت خورشید در مرکز کهکشانی در تاریخ 21 دسامبر 2012، همزمان با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی، به یکدیگر ربط داده و پدیدهای جدید را خلق کرده که در علم نجوم و ستارهشناسی هیچ مفهومی ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همزمان با حرکت زمین به دور خورشید،خورشید نیز نسبت به ستارههای پسزمینه در حرکت است و از این رو است که صورتهای فلکی قابل مشاهده به آرامی و متناسب با تغییر فصول، تغییر میکنند. در 21 دسامبر 2012، خورشید در موقعیت 6.6 درجه شمال مرکز کهکشانی قرار خواهد گرفت، این فاصلهایاست که به نظر میآید به اندازه ابعاد 13 ماه کامل باشد. بر این اساس گفته میشود این رویداد نجومی و ورود خورشید به درون شکاف تاریک به نوعی پیشگویی یک فاجعه به شمار رفته و یا این تصور غلط را به وجود میآورد که خورشید و زمین با سیاهچالهای که در مرکز کهکشان قرار گرفته همتراز شده و به همین خاطر کشش گرانشی سهمگینی بر روی زمین وارد خواهد آمد و یا دیگر رویدادهای عجیب و غریب، نظیر تاریکی سه روزه زمین رخ خواهد داد.
اولین مدرک علیه این نظریه این است که انقلاب زمستانی یا تابستانی به خودی خود با هیچ یک از حرکات ستارهها و یا هیچ جرم دیگری در جهان در ارتباط نیست، این رویداد تنها نشانگر دور و نزدیک شدن خورشید به قطبهای زمین است. دوم اینکه زمین در محدوده تاثیرات شدید گرانشی سیاهچاله مرکزی کهکشان قرار ندارد زیرا تاثیرات گرانشی با دورتر شدن از سیاهچاله کاهش پیدا میکنند.
زمین 149 میلیون و 668 هزار و 992 کیلومتر از خورشید فاصله دارد، و فاصله خورشید از سیاهچاله کهکشان راه شیری 165 کوادریلیون مایل (265541760000000000 کیلومتر) است. خورشید و ماه غالبترین نیروهای گرانشی بر روی زمین به شمار میروند. طی یک سال فاصله زمین تا سیاهچاله کهکشان به اندازه یک در 900 میلیون تغییر پیدا میکند و این فاصله به اندازهای نیست که بتواند در کشش گرانشی سیاهچاله بر روی زمین تغییر قابل توجهی ایجاد کند، به علاوه نزدیکترین موقعیت زمین به مرکز کهکشان در انقلاب تابستانی است، نه زمستانی.
آخرین مورد این است که خورشید در 21 دسامبر هرسال وارد بخشی از آسمان میشود که در تصرف شکاف تاریک قرار دارد. بنابراین امسال ورود خورشید به این محدوده از جهان همان تاثیرات مخرب و هراسناکی را در پی خواهد داشت که سال گذشته شاهد آن بودید! در واقع هیچپدیده غیر عادی که با وقوع همترازی زمین و خورشید و صفحه میانی کهکشان در ارتباط باشد در روزهای 21 تا 23 دسامبر رخ نخواهد داد، و اگر فاجعهای طبیعی نیز در این روزها رخ دهد، ارتباطی با موقعیت خورشید و زمین ندارد.
درباره تاثیرات ناشی از همترازی زمین و خورشید با شکاف تاریک در زمان وقوع انقلاب زمستانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در سال 2012 شایعات فراوان مختلفی به وجود آمده است که یکی از آنها در ابتدای مطلب عنوان شد. وقوع زمینلرزه، سونامی، سیل و تشدید شرایط آب و هوایی از دیگر مواردی است که وقوع آنها را به این پدید کیهانی ارتباط میدهند.
منبع: hamshahrionline
shahab.hiro
12-10-2012, 00:27
کسی نمیخواد اظهار نظر کنه؟
pouyasony
12-10-2012, 00:35
شایعه ای بیش نیست!!!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
arash59b
12-10-2012, 00:42
اصلا کسی فهمید متن ایمل چی میگه؟؟
سال 2000 قرار بود یه اتقاق واسه کامپیوترها بیافته که تازه ساخته دست بشر بود نتونستن یه اظهار نظر دقیق بکنن. تازه از 5-6 سال قبلش اطلاع رسانی میکردن. هیچ اتفاقی نیافتاد
saeed_136915
12-10-2012, 00:51
میشه اون لینکی رو که ناسا این خبر رو گفته بزارین؟ :sq_11:
من خودم مطمئنم هیچ وقت ناسا همچین چیزی نمیگه
Arash4484
12-10-2012, 06:18
میشه اون لینکی رو که ناسا این خبر رو گفته بزارین؟ :sq_11:
من خودم مطمئنم هیچ وقت ناسا همچین چیزی نمیگه
اصلا کسی فهمید متن ایمل چی میگه؟؟
سال 2000 قرار بود یه اتقاق واسه کامپیوترها بیافته که تازه ساخته دست بشر بود نتونستن یه اظهار نظر دقیق بکنن. تازه از 5-6 سال قبلش اطلاع رسانی میکردن. هیچ اتفاقی نیافتاد
تیتر این مطلب کمی زرد شده و مورد سوتفاهم دوستانی که گویا حوصله نکردن تمام مطلب رو بخونند و فقط نظری به عنوان تاپیک داشتن قرار گرفته.
ناسا در مقاله ای (که لینکش در پست اول هم بود) ضمن معرفی پدیده های معمول نجومی-دیدِ زمینی، به نقد نظرات نابودی بر اثر همترازی زمین و... که با سواستفاده از این پدیده ها و در هم کردنشون رخ میده، پرداخته. مقاله : 2012: Shadow of the Dark Rift ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسیار جالب که خود این مقاله در ایمیلی برای شاهد تایید نظریات مربوط به 2012 (که یواش یواش صنعتش به 2013 هم داره کشیده میشه) قرار گرفته...و این سواستفاده ذوبله فقط بخاطر اسم ناسا بوده.(فحش بزرگان:)
همشهری آنلاین هم در متنی با استفاده از محتوای خود مقاله ناسا متن اسژیمیل رئ نقد و رد کرده . مطلب : آیا زمین تا سه ماه دیگر نابود میشود؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Black Dahlia
12-10-2012, 07:08
واقعا که :-)
پوف!
چن میلیاردساله دنیا سر جاشه
چن میلیارد سال دیگه هم میمونه
اگه یه وقتی هم زمین خواس نابود شه احتمالا تا اون موقه انقد پیشرفت کردیم که به یه سیاره دیگه بریم<3
یا حتی یه دنیای دیگه<3
انسان ها همیشه خودشون رو دستکم میگیرن
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
shahab.hiro
13-10-2012, 08:37
میتونه بازی سیاسی هم باشه
شایدم سایت ناسا میخواد آمار بازدیدکننده هاشو بالا ببره:sq_22:
این هم مثل لوگوی پپسی هستش/ شایعه
شایعه ای بیش نیست!!!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
تایید میشه شدیدا هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد من حاظرم روی زندگیم شرط ببندم
Agame.Arash
05-12-2012, 22:34
می گم قضیه لوگوی پپسی چیه؟؟
راستی بیان قرار بزاریم اول دی بیایم حال کسایی که نظرشون موافق بوده رو بگیریم....
من دارم لیست جمع می کنم اول دی واسه دوستان پیام تبریک بفرستم :D
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
شما چرا هر چی راجع به پایان دنیا و...باشه رو رد میکنین؟
شما چرا هر چی راجع به پایان دنیا و...باشه رو رد میکنین؟
کی همچین کاری کرده قربان ؟
شما مطالب رو درست نمیخونی ؟
بحثی هست که دنیا روزی به پایان میرسه . چه اسمش رو شما بزرای قیامت. چه من بگم پایان عمر پروتون یا پایان عمر خورشید یا هر چیز دیگه.
کسی در این باره شکی نداره که روزی میمیره یا روزی دنیا به اخر میرسه که شما و برخی دوستان هر چند پست در میون یه بار میای ما رو یاد اخرت میندازی.
حرفی که اینجا داره عنوان میشه پایان جهان در روز خاصیه که همین یک ماهه اینده قراره فرا برسه.
این دو مورد با هم فرق دارن زمین تا آسمون.
اگر در معتقدات دینی شما به تاریخ 21 دسامبر 2012 اشاره ای شده ما رو هم مطلع کن. اگه تو کتاب دینی شما اشاره ای به سه روز تاریکی در دی ماه سال جاری شده باز ما رو مطلع کن که اگاهی دینیمون رشد کنه.
و اگر نشده محتوای این تاپیک ها رو هی به بیراهه نبرید لطفا.
mahyarSAMSUNG
06-12-2012, 21:23
به نظر من که هیچ اتفاقی نمیوفته .... نقویم یه قومی بنام مایاها 2000 سال پیش تو آمریکا 23 دسامبر 2012 تمام شده حالا ربطش دادن به پایان دنیا .. خو شاید یارو تاریخ نویسه یا تقویم نویسه دیگه بی خیال شده و تقویم و ادامه نداده و هزار چی دیگه ..
vivabarca
07-12-2012, 00:38
تنها جسمی که میتونه باعث تاریکی زمین بشه از نظر اندازه و فاصله ماه هست و اینکه ماه برای سه روز جلوی خورشید رو بگیره ( خورشید گرفتگی به مدت سه روز! ) از نظر علم نجوم و فیزیک امکان پذیر نیست :sq_25:
در مورد تمام شدن تقویم مایایی هم من تو یک قسمت سایت ناسا دیدم که جواب داده بودند تقویم مایا در این تاریخ تمام نمی شه و فقط به دوره جدیدی می ره.همونطور که مثلا بعد از ÷انویه فوریه میاد و ... .به همین سادگی.خبری هم از تموم شدن تقویم یا زندگی و ... نیست.البته من هیچ وقت وقتم رو تلف نکردم تحقیق کنم که نستراداموس چی گفته یا نظر بعضیا راجع به تقویمهای باستان چیه و .. .فقط از این ور و اونور یه چیزایی شنیدم.این مطلب رو هم به نقل از یکی از کارمندای ناسا که جواب سوالات مردم رو می داد گفتم
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-12-2012, 16:15
سلام . بنده حدودِ 10 کانالِ معروفِ اخباری رو دائماً میبینم . تا حالا حتی یک خبر هم در این مورد ندیدم
دوستان باور کنید نابود میشه. باید باور کنید. من چند نفر رو میشناسم که باور نکردن و مردن. از ما گفتن بود. راستی این خبر رو برای 20 نفر دیگه باید ارسال کنی وگرنه شب 21 دسامبر خبر بدی بهت میرسه. من این رو هم تجربه کردم و واقعا راست بود. حتی اگر برای 19 نفر ارسال کنی و 1 نفر کم باشه باز هم اتفاق بدی بهت میفته. چند نفر بودن که این کار رو نکردن و ایدز گرفتن و مردن.
پ.ن: در ضمن مدت ها پیش تو یه کتاب خوندم (کتاب مذهبی) که وقتی نزدیک قیامت میشیم برای چند روز هوا روشن نمیشه. یعنی طرف بلند میشه برای نماز صبح, نمازش رو میخونه. بعد میخوابه. نیم ساعت دیگه هم بلند میشه میبینه هوا هنوز تاریکه و فکر میکنه دفعه قبلی اشتباه کرده و دوباره نماز میخونه. این اتفاق چند بار میفته و در آخر خوف عظیمی دلشون رو میگیره و همه به مسجد سرازیر میشن .... بیخیال. این رو همینطوری گفتم. بحث مذهبی نیست. پس خواهشا در مورد این مطلب صحبت نکنید. نوشتم تا این رو تو یه گوشه از ذهنتون نگه دارین برای اطلاعات عمومی بد نیست که آدم از عقاید مختلف خبر داشته باشه.
Переклад не
10-12-2012, 19:26
دوستان باور کنید نابود میشه. باید باور کنید. من چند نفر رو میشناسم که باور نکردن و مردن. از ما گفتن بود. راستی این خبر رو برای 20 نفر دیگه باید ارسال کنی وگرنه شب 21 دسامبر خبر بدی بهت میرسه. من این رو هم تجربه کردم و واقعا راست بود. حتی اگر برای 19 نفر ارسال کنی و 1 نفر کم باشه باز هم اتفاق بدی بهت میفته. چند نفر بودن که این کار رو نکردن و ایدز گرفتن و مردن.
پ.ن: در ضمن مدت ها پیش تو یه کتاب خوندم (کتاب مذهبی) که وقتی نزدیک قیامت میشیم برای چند روز هوا روشن نمیشه. یعنی طرف بلند میشه برای نماز صبح, نمازش رو میخونه. بعد میخوابه. نیم ساعت دیگه هم بلند میشه میبینه هوا هنوز تاریکه و فکر میکنه دفعه قبلی اشتباه کرده و دوباره نماز میخونه. این اتفاق چند بار میفته و در آخر خوف عظیمی دلشون رو میگیره و همه به مسجد سرازیر میشن .... بیخیال. این رو همینطوری گفتم. بحث مذهبی نیست. پس خواهشا در مورد این مطلب صحبت نکنید. نوشتم تا این رو تو یه گوشه از ذهنتون نگه دارین برای اطلاعات عمومی بد نیست که آدم از عقاید مختلف خبر داشته باشه.
منهای عقاید و ...
خداییش از نوشتن این پست احیانا خجالتی چیزی سراغتون نیومد؟؟:n29:
V E S T A
10-12-2012, 19:33
منهای عقاید و ...
خداییش از نوشتن این پست احیانا خجالتی چیزی سراغتون نیومد؟؟:n29:
فکنم پستشون شوخی بود ولی با مزه بود:38: البته بی ادبی نباشه
چنان شایعه شده این بحث تو مملکت که از بچه 9 ساله تا آدم 60 ساله اینو میگن :دی
saeed jo
10-12-2012, 22:31
این حرفا همش دروغی بیش نیست که میخوان حواس همه دنیا رو به خودشون معطوف کنن
خاموشی در کل کره زمین به مدت 3 روز از تاریخ 23 دسامبر 2012 پیشبینی کردهاند
منبع: hamshahrionline
این همشهری هم یک چیز میشه ها حواسش به شایعه قبلی نبود قرار 21 دسامبر کل زمین کن فیکون بشه :n02:
8nights&7days
11-12-2012, 18:35
بهتر نیست آدم به این فکر کنه که تموم نمیشه؟؟؟تا تموم میشه؟
البته من دنیا رو عرض کردم!
sajjad1973
19-12-2012, 13:15
ببینید چندتا موضوع هست که باید دقت کنیم
1- ناسا این رو نگفته که زمین نابود میشه و تاریکی سه شب همه جا رو میگیره و.................. - - ناسا فقط در مورد یه پدید علمی خیلی عادی صحبت کرده -
2- خود ناسا تو تازه ترین اخبارش گفته که این چیزایی که از قول ما میگن که زمین نابود میشه - تاریکی ....................... یه برداشت کاملا غلط از مقاله اونها بوده که حتی میتونه بدلیل ترجمه غلط بعضی ها هم باشه - واز نظر علمی همچین چیزی اتفاق نمی افته و ماهم همچین چیزینگفتیم
3- در ایران این رو ربط دادن به مسئله ظهور امام زمان
4- تمام ایات و روایاتی و دلایلی که در ایران برا این موضوع بیان میکنن و به اونها استناد میکنن که همچین چیزی باید بشه مربوط به حوادثی هست که به قیامت مربوط میشه -- در صورتی که خب همه میدونیم امام زمان اول ظهور میکنن - بعد یه چند هزار سالی هم حکومتشون ادامه داره و بعد این هست که قیامت میشه -
چطور هنوز ظهور و حکومت ایشون اتفاق نیافتاده ببعضی ها به ایات روز قیامت استناد میکنن
نتیجه : یه برداشت یا ترجمه غلط - ربط برداشت غلط به اسناد مذهبی که اصلا موقع اتفاقشون نمیتونه الان باشه = سر کار گذاشتن مردم و ایجاد رعب و وحشت
rezarrrr
19-12-2012, 13:43
بالاخره تاریکی میشه یا نه؟
کشتید ما رو :n15:
بالاخره تاریکی میشه یا نه؟ کشتید ما رو :n15: راست میگن ولی شرط میبندم همش دروغی بیش نیست حالا تاریخ دقیقش با ساعت دقیق کی میشه به وقت ایران؟
تمام مراجع معتبر علمی دنیا ، تمام دانشمندان میگن نه فقط نمیشه بلکه کل موضوع چرنده.
طالع بین ها و فال گیر ها و کف بین ها میگن میشه .
اینکه شما کدوم رو قبول میکنی انتخابه خودتونه.
Soroush-S
19-12-2012, 13:57
آره به گفته ناسا قراره همزمان با شب یلدا ساعت 19 30 آذر تا 6 صبح 1دی ایران تاریکی بگیره:n02:
آره به گفته ناسا قراره همزمان با شب یلدا ساعت 19 30 آذر تا 6 صبح 1دی ایران تاریکی بگیره:n02: واقعا که این ناسا آخرشه بابا از ساعت 7 غروب تا 6 صبح فرداش که خودش تاریکه
danial_848
19-12-2012, 23:03
چنان شایعه شده این بحث تو مملکت که از بچه 9 ساله تا آدم 60 ساله اینو میگن :دی
که جای گریه و تأسف داره برای سطح پایین سواد این ملت
یه چیزی که میشنوند زحمت نمیدند کمی تحقیق کنند
bar333lona
19-12-2012, 23:18
همه که سواد ندارن ..... مردم ما مردمی زودباور و احساسی هستند ..... اونایی که به اصطلاح باسواد هستند بازم با تکرار این موارد درگیر این موضوع میشن و شایدم باور کنن ....
من اعتقادی ندارم به این حرفا .... من از لحاظ اعتقادی میگم و مطمئنم با ظهور امام زمان دنیا به پایان میرسه .... اونم چند روز قبل ظهور نشانه هاش پدیدار میشه ...
mahyarSAMSUNG
19-12-2012, 23:21
مردم ما یه چیزی بشوندن و سریع شایده کنند .. البته اینم مخصوص شهروندان ایرانی نیست کل دنیا شایع شده ولی تو ایران دیگه خیلی جدی گرفته شده ... یه چیزایی میگن که آدم زورش میگره .. بعضیا میگن سیاره از جلوی خورشید رد میشه زمین تاریخ میشه . آخه زهره با اون بزرگیش همین چند وقت پیش از جلوی خورشید رد شد اندازه یه نقطه بود ... یا بعضیا میگن شهاب سنگ از جلوی خورشید رد میشه .. آخه مگه میشه شهاب سنگ آپوفیس که احتمالا 2036 به زمین بخوره رو پیش بینی کنن ولی 1 هفته دیگه شهاب سنگ بخواد بخوره باشن رو پیش بینی نکرده باشن ؟ ... دیگه اگه مردم ما براشون رد شدن سیاره زهره مهم بود اونو رصد میکردن و از ریز بودنش مطلع بودن یا از آپوفیسی که 2036 شاید برخورد کنه به زمین خبر داشتن دیگه از این ارجیف نمیگفتن و حداقل خیلی از شایعات کمتر میشد و این همه ترس و وحشت بینشون نبود ... :n15:
Переклад не
19-12-2012, 23:23
همه که سواد ندارن ..... مردم ما مردمی زودباور و احساسی هستند ..... اونایی که به اصطلاح باسواد هستند بازم با تکرار این موارد درگیر این موضوع میشن و شایدم باور کنن ....
من اعتقادی ندارم به این حرفا .... من از لحاظ اعتقادی میگم و مطمئنم با ظهور امام زمان دنیا به پایان میرسه .... اونم چند روز قبل ظهور نشانه هاش پدیدار میشه ...
اگه قراره سه روز تاریک بشه ، روز اول تاریکی از کجا شروع میشه؟ کدوم نیم کره؟ وسط ناهار خورشید میگیره؟ یا صب اصلا طلوع نمیکنه؟ نیم کره ای که صبحه نیم کره ی دیگه وسط ناهاره یا نصفه شبه
دوستتن همچین ربطی به هم سواد نداره.
ادم تحصیل کرده سراغ دارم رفته چراغ قوه خریده توی گاوصندوق برای این مدت.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
rezarrrr
20-12-2012, 05:53
برای ما فقیر فقرا که فرقی نمیکنه به فرض محال هم که بشه:n02:
اخر زمان هم بشه چیزی از دست نمیدیم اونی نگران باشه که مال و ثروتش میمونه:n19:
sajjad1973
20-12-2012, 09:31
اقا یعنی چی از نظر اعتقادی ایمان دارید با ظهور دنیا به پایان میرسه - ببخشید ها با اصل اعتقاد و ایمان مخالف نیستم ولی هیچ جای اعتقادات و دین نگفته که با ظهور دنیا به پایان میرسه - این همه ایه و روایت که حکومت امام زمان هزاران سال طول میکشه - در زمان قیامت هست که دنیا به پایان میرسه و تمام ایات و روایاتی هم که دلالت به پایان همه چیز داره مربوط به قیامت هست نه روز ظهور -
اصلا اگه قراره با ظهور دنیا تموم شه پس چرا ظهور میکنه؟ بی کاره ؟ یکم دیگه صبر کنه دنیا تموم میشه همه میریم اون دنیا خود خدا حسابرسی میکنه - دیگه لازم نیست که کسی ظهور کته ؟
اعتقاداتتون خیلی کامل نیست عزیز دلم -
حالا فهمیدم بله با ظهور امام زمان دنیا به پایان میرسه اما و اما برای ظالمین و منکرین حق تعالی و به دست وجود نازنین ایشون
bar333lona
20-12-2012, 14:14
اقا یعنی چی از نظر اعتقادی ایمان دارید با ظهور دنیا به پایان میرسه - ببخشید ها با اصل اعتقاد و ایمان مخالف نیستم ولی هیچ جای اعتقادات و دین نگفته که با ظهور دنیا به پایان میرسه - این همه ایه و روایت که حکومت امام زمان هزاران سال طول میکشه - در زمان قیامت هست که دنیا به پایان میرسه و تمام ایات و روایاتی هم که دلالت به پایان همه چیز داره مربوط به قیامت هست نه روز ظهور -
اصلا اگه قراره با ظهور دنیا تموم شه پس چرا ظهور میکنه؟ بی کاره ؟ یکم دیگه صبر کنه دنیا تموم میشه همه میریم اون دنیا خود خدا حسابرسی میکنه - دیگه لازم نیست که کسی ظهور کته ؟
اعتقاداتتون خیلی کامل نیست عزیز دلم -
حالا فهمیدم بله با ظهور امام زمان دنیا به پایان میرسه اما و اما برای ظالمین و منکرین حق تعالی و به دست وجود نازنین ایشون
عزیز دلم منظور از پایان دنیا بعد از ظهور امام زمان شکل عادی زندگی بود .... بعد ظهور دیگه زندگی به این شکل نیست ...
Amir Hossein
20-12-2012, 17:12
سلام
این موضوع که به لطف دوستان و ناسا رد شد
همه هم کذب بودنشو متوجه شدن
دیگه چرا تاپیک استیکی شد؟
saeed_136915
20-12-2012, 17:19
سلام
این موضوع که به لطف دوستان و ناسا رد شد
همه هم کذب بودنشو متوجه شدن
دیگه چرا تاپیک استیکی شد؟
منم همینو میخواستم بگم. از اول که ناسا همچین حرفی نزده بود چرا تاپیک مهم شده واسه من سواله :n27:
shabe.saket
20-12-2012, 17:48
منم همینو میخواستم بگم. از اول که ناسا همچین حرفی نزده بود چرا تاپیک مهم شده واسه من سواله :n27:
بخاطر اینکه همه مطلع بشن قضیه چرته
bar333lona
20-12-2012, 17:53
هزار تا تایپک زده شده واسه این پایان دنیا و نجوم و حمله به زمین و 3روز تاریکی مطلق :|
خوب دیگه فردا که صبح که خورشید طلوع کرد همه میفهمیم که دروغ بوده چون اگه پیشبینیشون راست باشه باید از فردا دیگه هوا روشن نشه درسته؟
Reza Azimy_RW
20-12-2012, 21:59
خوب دیگه فردا که صبح که خورشید طلوع کرد همه میفهمیم که دروغ بوده چون اگه پیشبینیشون راست باشه باید از فردا دیگه هوا روشن نشه درسته؟
نه باو خیلی پرتی کلا" :دی
تقویم ساعت 1 و 41 دقیقه فردا ظهر تموم میشه
rezarrrr
21-12-2012, 08:50
خیلی دوست دارم واسه حال گیری بعضی از افراد مسئول نما هم که شده اخر زمان بشه:n09:
بعد بیام بزنم تو دهنشون اونها هم نتونن حرفی بزنن:n02:خخخخخخخخخخخخخخخ
Переклад не
21-12-2012, 10:40
ننگ بر کسانی که به این شایعه دامن زدن واقعا
sajjad1973
21-12-2012, 15:48
خب هیچ اتفاقی نیافتاد. دیگه چی
sent from my Xperia neo using tapatalk 2
Amir-Rainman
21-12-2012, 21:01
این یکی تموم شد، یکی دیگه رو شروع کردن ...:n02:
اینکه میگن 2013 توفان خورشیدی میاد، چیه؟؟!!
عکس از خورشید هم گذاشتن که لکه های قرمز روش ایجاد شده که قبلا نبوده!!
البته این بیشتر جنبه مغناطیسی داره و دستگاههای که با تکنولوژی سر و کار داره رو از کار میندازه... یعنی عملکرد پلاسمای خورشید، فناوری رو تحت تأثیر قرار میده!!!!!!
خودمم رفتم تویه سایت ناسا یه چیزایی در مورد توفان خورشیدی نوشته بود ...:n29::n26:
چون هر 22 سال، چرخه انرژی مغناطیسی خورشید به نقطه اوج خودش میرسه و تعداد لکههای خورشیدی یا همون تشعشعات خورشید در هر 11 سال یکبار به اوج خود ش میرسه، و حالا این دوتا باهم دارن انجام میشن، احتمال زیاد وقایع سینماتیکی ایجاد میکنه:n02:
راست و دروغ با ناسا، به من ربطی نداره:n26::n29:
ایرانیان پیج ناسا رو نابود کردن به صورت انتحاری........:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.