مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما کدوم رو بگیرم؟
سلام
به نظر شما از بین دومدل:
Inspiron 7520
Inspiron 5520
هردو core i7_ram 8Gb_HDD 1Tb
گرافیک بهترتیب:Radeon 7730 و 7670
کدوم رو بخرم؟
لطفا راهنمایی کنید.
GHOST RECON
05-10-2012, 16:22
نمیشه کلا دل اونم اینسپایرون نخری ؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
بهتره کلا دور دل رو خط بکشی چون خرابی زیادی دارن
پس آخه چی بگیرم؟با بودجه ی دو تا دو و دویست تنها core i7 هایی که پیدا کردم همینا بودن.چون برای کار های مدل سازی به لپ تاپ قدرتمندی در حد همینا احتیاج دارم.
GHOST RECON
05-10-2012, 20:19
پس آخه چی بگیرم؟با بودجه ی دو تا دو و دویست تنها core i7 هایی که پیدا کردم همینا بودن.چون برای کار های مدل سازی به لپ تاپ قدرتمندی در حد همینا احتیاج دارم.
دل i7 میگیری cpu داغ مبکنه میزنه جا در جا بورد و میسوزونه اونوقت دیگه هیچی نداری
یه i5. از یه برند دیگه بگیری سگش میارزه به این دل
در ضمن i5 معمولا کار همه رو راه میندازه
به نظرتون ایسر مدل aspire v3_571G با مشخصات زیر چطوره؟
Core i5_ram 6 Gb_HDD 750 gb_ gpu gt630m
من باید تو اين هفته حتما یه لپ تاپ بخرم.ولی هنوز نمی دونم چی بگیرم هر مدلی که می گم بعدا معلوم میشه مشکل داره.همین دل توی همین سایت بخشی رو پیدا کردم که 30 صفحه درباره ی مشکلاتش بحث شده بود.واقعا نمی دونم چکار کنم.
من باید تو اين هفته حتما یه لپ تاپ بخرم.ولی هنوز نمی دونم چی بگیرم هر مدلی که می گم بعدا معلوم میشه مشکل داره.همین دل توی همین سایت بخشی رو پیدا کردم که 30 صفحه درباره ی مشکلاتش بحث شده بود.واقعا نمی دونم چکار کنم.
این مدل خوبیه من تا الان 4 تا برای دوستان گرفتم/این مدلو بگیر خیالت راحت ازون دل اسباب بازی بهتره.البته قیمتا بالاس
GHOST RECON
05-10-2012, 23:57
صبر کن یکم وضعیت دلار مشخص شه
البته اگه خیلی واجبه بگیر
صبر کن یکم وضعیت دلار مشخص شه
البته اگه خیلی واجبه بگیر
پنجشنبه ی هفته ی گذشته قیمت اين سه تا مدل حدود دویست تومن کاهش داشت.امیدوارم اين کاهش در طول اين هفته هم ادامه داشته باشه.به هر حال من تا سه شنبه بیشتر نمی تونم صبر کنم.
saeed afshar
06-10-2012, 12:05
بابا چرا همه جا انقدر dell رو تخریب میکنید ؟! دیگه الان همه میدونن که بعد از سونی برند خوب توی لپ تاپ همین Dell هست . درسته که از نظر ظاهر dell نسبت به سونی خشن تره و ظاهر لپ تاپ های سونی خیلی قشنگتر و ظریفتره ولی واقعا" dell از نظر کانفیگ و دوام حرف نداره . من خودم قصد خرید N5520 Dell رو دارم . OLK جان منم یه مدت توی بازار و اینترنت خیلی گشتم و به نظرم N5520 dell انتخاب خوبیه و dell امتحان خودشو پس داده .
بابا چرا همه جا انقدر dell رو تخریب میکنید ؟! دیگه الان همه میدونن که بعد از سونی برند خوب توی لپ تاپ همین Dell هست . درسته که از نظر ظاهر dell نسبت به سونی خشن تره و ظاهر لپ تاپ های سونی خیلی قشنگتر و ظریفتره ولی واقعا" dell از نظر کانفیگ و دوام حرف نداره . من خودم قصد خرید N5520 Dell رو دارم . OLK جان منم یه مدت توی بازار و اینترنت خیلی گشتم و به نظرم N5520 dell انتخاب خوبیه و dell امتحان خودشو پس داده .
بله حرف شما درسته دل خودشو برای رفتن به گارانتی ثابت کرده!اگه تاپیکهای مختلف اینجا رو بخونین هرکسی نوشته مشکل فوری از لبتاب دل گفته/یکی میگه ویندوز بالا نمیاد/یکی میگه گرافیکش مشکل داره یکی میگه چرا صفحه نمایش سیاهه و....چرا از برندای دیگه کسی چیزی نمیگه/طرفداریه الکی نکنین/مطمئنم اگه ایشونم دل بخره خیلی زود میاد برای رفع مشکلش اینجا تاپیک میزنه
GHOST RECON
06-10-2012, 12:15
اگه شما توی اینترنت گشتی و به این نتیجه رسیدی من فروشنده لبتاب های دل بودم و میگم داری بزرگترین اشتباه زندگیتو میکنی
کیفیت دل اصلا انقدر نیس که بخواد با سونی مقایسه بشه
saeed afshar
06-10-2012, 12:18
دل i7 میگیری cpu داغ مبکنه میزنه جا در جا بورد و میسوزونه اونوقت دیگه هیچی نداری
یه i5. از یه برند دیگه بگیری سگش میارزه به این دل
در ضمن i5 معمولا کار همه رو راه میندازه
دوست عزیز اینجورا هم که شما میگی نیست ها ! سونی و دل و ایسر هر کدوم یه سری مزایا و معایب دارن . سونی ظاهر قشنگتر - ایسر قیمت مناسبتر - دل دوام بیشتر .
بخش اعظم مشکلاتی که من در تاپیک مشکلات دل دیدم مربوط به درست نصب نشدن درایور مربوطه و عدم آشنایی کاربران با تنظیمات اون بخش بوده وگرنه چنین مشکلاتی در هر برندی ممکنه وجود داشته باشه مثلا پسر خاله ی من یه لپتاپ HP داره که گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی بلوتوثش از کار می افته و بعدا خودش درست میشه.
دوستان سایتی رو می شناسید که به طور مرتب قیمت مدل های مختلف رو نمایش بده ببینم قیمتا چجوریه؟
GHOST RECON
08-10-2012, 21:38
دوست عزیز اینجورا هم که شما میگی نیست ها ! سونی و دل و ایسر هر کدوم یه سری مزایا و معایب دارن . سونی ظاهر قشنگتر - ایسر قیمت مناسبتر - دل دوام بیشتر .
دل دوام بیشتر ????????????????????
یعنی شما واقعا معتقدی که دوام دل از سونی بیشتره؟
من میرم خود کشی کنم چون کاملا ارزششو داره
GHOST RECON
08-10-2012, 21:43
بخش اعظم مشکلاتی که من در تاپیک مشکلات دل دیدم مربوط به درست نصب نشدن درایور مربوطه و عدم آشنایی کاربران با تنظیمات اون بخش بوده وگرنه چنین مشکلاتی در هر برندی ممکنه وجود داشته باشه مثلا پسر خاله ی من یه لپتاپ HP داره که گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی بلوتوثش از کار می افته و بعدا خودش درست میشه.
پسر خاله من یه 5110 داره تاچ پدش از کار نمیوفته
دی وی دی رامش خرابه و بعضی دی وی دی هارو خالی نشون میده
وایرلسش خرابه
گرافیکش بعضی وقتا سوییچ نمیشه
بزرگترین مشکل لبتاب. های دل اینه که مجبوری درایور هاشو حتما به ترتیب نصب کنی تا کار کنه
البته حساسیت به حرارت زیاد هم هست
دوستان سایتی رو می شناسید که به طور مرتب قیمت مدل های مختلف رو نمایش بده ببینم قیمتا چجوریه؟
digi kala .com
اون فاصله وسطشو وردار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.