مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری. لطفا کمکم کنید . . .
penhan2011
05-10-2012, 14:12
سلام. خوب هستین؟
من حدود 3 هفته قبل لپ تاپ ASUS N53 SM خریدم ( بدون ویندوز اورجینال )
اما بعد نصب ویندوز با مشکلات زیادی رو به رو شدم. خیلی کند کار می کنه. خیلی هنگ می کنه. بایاس رو هم آپ دیت کردم. اکثر درایورها رو هم همینطور.
حدود 8 بار، ویندوزهای متفاوت روش نصب کردم. اما بازم مشکلش حل نشد. ( نتونستم ویندوز اورجینال پیدا کنم )
راه حلی به نظر شما می رسه؟
خواهش می کنم کمکم کنید. خیلی خسته شدم
mrt2iran
05-10-2012, 15:41
سلام اگه xp میخوای داشته باشی (ویندوز با درایو sata برای لبتاب ) بخر مشکلت تا حدی حل میشه و سون معمولا رو حالت های گوناگون با لبتاب سازگار میشه مثلا 32 بیت یا 64 بیت نخسه home. .& و رو حالت های دیگه که اورجینال نیست ! یا گیر نمیاری !!
arman.71
05-10-2012, 16:20
چه جوری هنگ میکنه؟
CPU چند درصده؟
یه بار اینترنت رو به کل قطع کن، ببین باز هنگ میکنه؟ (!!!)
شاید از HDD ـه؟
penhan2011
05-10-2012, 16:26
سلام اگه xp میخوای داشته باشی (ویندوز با درایو sata برای لبتاب ) بخر مشکلت تا حدی حل میشه و سون معمولا رو حالت های گوناگون با لبتاب سازگار میشه مثلا 32 بیت یا 64 بیت نخسه home. .& و رو حالت های دیگه که اورجینال نیست ! یا گیر نمیاری !!
اینی که شما می گی رو من فقط win 7 ultimate 64 bit نصب کردم. اما آپ دیت های مختلفش. به نظرت اورجینال بخرم خوبه؟
penhan2011
05-10-2012, 16:28
چه جوری هنگ میکنه؟
CPU چند درصده؟
یه بار اینترنت رو به کل قطع کن، ببین باز هنگ میکنه؟ (!!!)
شاید از HDD ـه؟
cpu درصدش بالا نمی ره زیاد. بیشتر تو لود شدن اولیه ویندوز مشکل دارم. یا بعضی از برنامه ها مثل opera. firefox
arman.71
05-10-2012, 16:38
cpu درصدش بالا نمی ره زیاد. بیشتر تو لود شدن اولیه ویندوز مشکل دارم. یا بعضی از برنامه ها مثل opera. firefox
ویندوز اوریجینال با معمولی هیچ فرقی نمیکنه. (فرقشون تو سریالشه که میشه کرکش کرد)
اینترنت رو به کل قطع کن، یکم کار کن ببین بازم هنگ میکنه؟
penhan2011
05-10-2012, 16:50
اوکی، وقتی هنگ کرد، ریست که می کنم ، دیگه هنگ نمی کنه
afshin b
05-10-2012, 19:44
سلام
اول از همه بهتر بود اسم مناسبی برای تاپیکتون انتخاب می کردین.
اتفاقا یکی از آشناهام همین لپتاپ رو داره. چند وقت پیش آورده پیش من و براش ویندوز عوض کردم. درایوراشم نصب کردم براش. کلا هیچ مشکلی نداشت. تعجب می کنم که برای شما چرا اینطوریه.
تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که با این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FHard-Disk-Utils%2FWindows-Surface-Scanner.shtml&ei=RgdvULKgEcfUtAbB24GoCw&usg=AFQjCNEtGOvt92xclSZ7ugKf7_DVnNgM0Q&sig2=wpL8vnMwABlp-6CO8DFazA) از هاردتون یه تست بگیرین، شاید بد سکتور داشته باشه.
در مورد ویندوز اریجینال هم بهتره به حرف دوستمون گوش کنین، اصلا هیچ اهمیتی نداره.
زیاد هم نگران نباشید، فوقش اینه که می فرستینش گارانتی و اونا درستش می کنن.
penhan2011
05-10-2012, 19:55
سلام
اول از همه بهتر بود اسم مناسبی برای تاپیکتون انتخاب می کردین.
اتفاقا یکی از آشناهام همین لپتاپ رو داره. چند وقت پیش آورده پیش من و براش ویندوز عوض کردم. درایوراشم نصب کردم براش. کلا هیچ مشکلی نداشت. تعجب می کنم که برای شما چرا اینطوریه.
تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که با این نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FHard-Disk-Utils%2FWindows-Surface-Scanner.shtml&ei=RgdvULKgEcfUtAbB24GoCw&usg=AFQjCNEtGOvt92xclSZ7ugKf7_DVnNgM0Q&sig2=wpL8vnMwABlp-6CO8DFazA) از هاردتون یه تست بگیرین، شاید بد سکتور داشته باشه.
در مورد ویندوز اریجینال هم بهتره به حرف دوستمون گوش کنین، اصلا هیچ اهمیتی نداره.
زیاد هم نگران نباشید، فوقش اینه که می فرستینش گارانتی و اونا درستش می کنن.
دوست خوبم، آقای افشین.
اینکه اسم تاپیکم خوب نیست، بذارین به حساب بی تجربگیم.
حتما به توصیه شما گوش می دم. در ضمن من تو همسایگی شما زندگی می کنم ( قائم شهری هستم )
خیلی ممنونم که جواب منو دادین..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.