PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در نماسازی بیرونی و کاغذ دیواری داخل منزل

howhow
05-10-2012, 09:18
سلام بچه ها یه خونه قدیمی که باز سازی شده دارم که هنوز نمای بیرون و کاغذ دیواری نداره
خوب جیبم هم زیاد پر نیست برای ول خرجی
کسی اطلاع داره که

1.کاغذ دیواری میتونه عمری و بادوام باشه؟یا هر 4-5 سال باید تجدید کنم؟هزینش چقدره حدودا.مثلا برای 140 متر زیر بنا؟

2.بیرون حتما از سنگ استفاده باید کرد؟تو خونه ها هم از این نما جدیدا استفاده میکنن؟هزینه سنگی که شیک باشه چقدر پام میوفته؟اگه ترحی هم دارید ممنون میشم بهم نشون بدید یا بگید

مرسی از کمکتون:11:

khafan8288
05-10-2012, 11:32
سلام
برای نمای بیرون من جدیدا دیدم که سیمان کاری میکنن
البته سیمان با طرح های جالب و رنگ های سفید قرمز قهوه ای و ...
پیشنهاد میکنم از اینا استفاده کنی هم بهتره و از سنگ نما ارزون تر هستش

anti-military
05-10-2012, 13:34
برای نمای بیرون من جدیدا دیدم که سیمان کاری میکنن

نه به نظر من هیچ وقت از سیمان استفاده نکنید! یکی کنار خونه من سیمان زده واقعا نمای کل شهرک رو زشت کرده
اگه ساختمون مهمی نیست از همون سنگ استفاده کنید

سعی کن از ساختمون های کشورهای اروپایی مخصوصا فرانسه و آمریکا الگو بگیری. اونا هیچ وقت نمای بیرونی ساختمونشون کاملا تخت و صاف نیست

من نمیدونم چرا تو شهرداری های ایران اصلا توجهی ندارن تو ظاهر بیرون ساختمون ها. همه ساختمون های ایران شبیه سنگ قبر ساخته میشه
ساختمون باید یکم مدل داشته باشه بیرونش و کاملا صاف نباشه

khafan8288
05-10-2012, 14:03
نه به نظر من هیچ وقت از سیمان استفاده نکنید! یکی کنار خونه من سیمان زده واقعا نمای کل شهرک رو زشت کرده
اگه ساختمون مهمی نیست از همون سنگ استفاده کنید

سعی کن از ساختمون های کشورهای اروپایی مخصوصا فرانسه و آمریکا الگو بگیری. اونا هیچ وقت نمای بیرونی ساختمونشون کاملا تخت و صاف نیست

من نمیدونم چرا تو شهرداری های ایران اصلا توجهی ندارن تو ظاهر بیرون ساختمون ها. همه ساختمون های ایران شبیه سنگ قبر ساخته میشه
ساختمون باید یکم مدل داشته باشه بیرونش و کاملا صاف نباشه
پیشنهاد خوبی دادید
منظورم سیمان معمولی نبود
یه جور سیمان های رنگی هستش اونارو گفتم

howhow
06-10-2012, 15:09
مرسی از کمکتون

درمورد بقیه سوالم کمکی نیست؟؟؟؟؟