ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه نویسی شبکه

Fl03xet1ne
04-10-2012, 16:35
سلام به همه دوستان.
امیدوارم حالتون خوب باشه!
بچه ها من بتازگی خواندن زبان سی پلاس پلاس و سی را تمام کرده ام.
حال می خواهم برای اینکه بیشتر با این زبان آشنا شم و سینتکسش کاملا برام تفهیم شه یک پروژه ساده بنویسم.
اما خب تا حالا هیچ برنامه ای ننوشتم و می شه گفت خیلی مبتدی هستم.
الان دوست دارم یک برنامه خیلی کوچیک بنویسم که بر روی سیستم من اجرا بشه و تمامی چیز هایی رو که می نویسم را لاگ کنه و به یک ایمیل برای من ارسال کنه.
اما نمی دونم برای اینکه بخوام یک پروژه انجام بدم باید ابتدا چه کار کنم.
کسی می تونه برام توضیح بده به عنوان مثال برای نوشتن یک کیلاگر ساده باید ابتدا چی کار کنم. و باید در مورد چه چیز هایی اطلاعات به دست بیاورم؟!

samasara
04-10-2012, 20:39
برو اول زبان برنامه نویسی سی رو یاد بگیر بعد کد خودت رو بنویش بعد اینجا بیا سوال کن که فلان مشکل رو دارم!!! نه این که یک راست بخوای از کسی کد کامل یه برنامه رو بگری!!!!

itsgu88
27-10-2012, 11:54
یه سرچ بزنی توی گوگل سورس آماده زیادی پیدا میکنی

samasara
27-10-2012, 14:01
شما همون سورس آمده رو بزار ... کیلاگر به زبان سی و ارسال اون به یک ایمل نه اصلا چرا این شما یک امیل بمبر با سی بزار ... اون وقت من نتها حرف هام رو پس می گیرم بلکه کلی هم تشکر ازت می کنم....

itsgu88
27-10-2012, 18:11
اعصاب نداریا!!!!! نوشته بود یه برنامه ساده میخواد برا شروع به کار با سی گفتم سورس زیاده

samasara
27-10-2012, 21:11
این یه اشکال از چشم ناقص بنده بود شما رو با سازنده ی تاپیک اشتباه گرفتم......... واااااااااااااااااییییییی یییییییییی ببخشید!! امروز یکم استادم رو مغزم رفته بود هنگ کردم... بیخیال کلاس شدم شروع کردم به تاپیک جواب دادن.. !!!

itsgu88
28-10-2012, 00:00
خواهش میکنم پیش میاد