ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از چه نرم افزار هایی میشه درآمد داشت؟

A.I.V.I.O
04-10-2012, 11:50
درود!
میخواستم ببینم نرم افزار هایی که بشه ازشون بدون نیاز به گواهی و یا پیشینه ی کاری درآمد داشت چیا هستن؟
نرم افزاری که بشه بدون اینکه تو جایی کار کنم همینجوری تو خونه یاد بگیرم و بیشتر با سفارش های مردم اندک مایه ای به جیب بزنم، اگر چه کم باشه.
کاری میخوام که همیشه کار باشه و زمان های بیکاریم رو پر کنه.
کار های هنری، به ویژه کار های گرافیکی، تو خونم نیست.
بیشتر هم کار ها و نرم افزار هایی رو دوست دارم که باهاشون چیزی میسازن، مانند برنامه نویسی، بازی سازی، آهنگ سازی، ساخت دامنه های اینترتی و ... .
توی هر کدوم از این زمینه ها که نام بردم کمی سر رشته دارم، ولی هیچ کدوم رو استادانه پیش نگرفتم.
اگه میشه نام نرم افزار، کارایی و روش کار اون رو بنویسین.
سپاس از راهنمایی هاتون!

A.I.V.I.O
07-10-2012, 14:08
دستون درد نکنه!

شـیـفــو
10-10-2012, 13:33
بهتر بود در انجمن متفرقه سئوال میپرسیدی .

از تموم چیزایی که گفتی کار کردی میشه درآمد داشت اما کسی دنبال یه اماتور نیست ، هرکدوم رو حرفه ای دنبال کنی عالیه ، حتی آهنگ سازی ، میکس و مسترینگ ; با اینکه تو ایران صنعت موسیقی زیاد داغ نیست اما میشه درآمد داشت .
کلا همه دنبال حرفه ای ها یا سابقه دارهای هر رشته میگردند و کسی که فقط از هرچیز در حد قدم اول سررشته داره کاری ندارن .
همین روزنامه نیازمندی های همشهری رو بازکن ببین چقدر برنامه نویس میخوان اما حرفه ای ، وگرنه الان تمام دیپلمه های کامپیوتر بیکار یا توی گیم نت ها و کافی نت ها نبودند ، چون توی هنرستان از هرچیز تا قدم اول و دوم یاد میدند ، برنامه نویسی vb6 ( که خیلی قدیمی شده ) در حد مقدماتی ، کار با مجموعه آفیس در حد مقدماتی ، شبکه در حد مقدماتی و .......
مگه اینکه یه فروشگاه اینترنتی بزنی که اصلا پیشنهاد نمیشه یا نمایندگی فروش و.پ.ن یا هاست و دامنه و این چیزا