PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خروجی این برنامه ساده چیست ؟

ms368
04-10-2012, 09:32
سلام

3 تا برنامه خیلی کوچیک هست که چون خیلی مبتدی هستم نتونستم حلشون کنم :31:

اولیش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

n=10

-----------------------------------------------------------------------

برنامه بعدی هم اینه

y=12  x=2

-----------------------------------------------------------------------

این آخریش
چه فرمولی رو محاسبه میکنه ؟ ( توان . جمع . ضرب و ... )

اگه بتونید مرحله به مرحله توضیح بدید ممنون میشم

با تشکر

samasara
04-10-2012, 20:33
دوست عزیز اینا توابع بازگشتی هستند. تابع خودش رو فراخانی می کنه تا به یک جواب برسه و اون جواب رو به حالت قبلی می ده!! (البته توضیح خیلی فنی تری هم داره اما چون شما گفتی مبتدی هستی من این جوری گفتم(یعنی من خیلی بلم!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قدر از آدمایی که می خون بگن خیلی میدونن بدم میاد!!!ایششششش!!))

گفتن هر مر حله خیلی زیاد می شه و منم خیلی حوصله ی نوشتن ندارم پس دوتا آخریا رو می گم اولیش چون جالب تره با خودت!!!
اما اگه نتونستی بگو تا اونم بگذارم....

این آخریش
چه فرمولی رو محاسبه میکنه ؟ ( توان . جمع . ضرب و ... )

اگه بتونید مرحله به مرحله توضیح بدید ممنون میشم

این کد جمعه !!! من برای راحتی a=4,b=3 قرار میدم پس می شه:

برنامه بعدی هم اینه

این برنامه توانه!!! 12^2

با این گفته ها اولیش رو حل کن و بزار تا فکرت بیشتر در گیر بشه:39:!!! اگه نتونستی بگو....:31:

ms368
05-10-2012, 22:10
داداش ممنون

فردا تمام زورمو میزنم تا بفهممش

قربونت

samasara
08-10-2012, 01:17
اول داداش نه خواهر دوما برای جواب دادن به نداشتن کلمه کلیدی ‏return‏ داخل اون دقت کن!!! پس جواب می شه..خوب فکر کنم متوجه شدی چی می گم اما برای جذاب تر شدن کار خودت کد رو اصلاح کن و هر مرحله رو روی کاغذ برسی کن!!!جواب رو نمی خواد بزاری چون زیاد می شه اما کد باز گشتی رو بذار...

haniyeh.o
24-10-2012, 22:50
salam dustan man studio 2012 nasb kardam ama nemitunam bahash kar konam ki mitune rahnamayi kone????????giram
2008 nasb nemishod roo lap tobam

samasara
25-10-2012, 22:15
مشکلات در هنگام نصب ممکنه به خیلی چیزا برگرده! با این اطلاعاتی که شما دادید که روی لپ تاپ تون نصب هیچ کس نمی تونه بگه چیکار کن تا حل بشه یکم جزیی تر بفرمایید تا معلوم بشه مشکل از کجاست..
اما معمولا در حالتی که سیستم عامل درست باشه و سیستم لپتاپ هم حد اقل ها رو داشته باشه مشکل به عدم نصب صحیح فریم ورک بر می گرده!! در دیگر موارد هم کسی که قصد استفاده از نسخه ی جدید یک برنامه رو داره نتواند برنامه قبلی رو بدرستی پاک نکند عدم پاسخ گویی یک چیز شایعی است....