PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال دزد و پلیس

nar nia
03-10-2012, 22:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر (بهنام تشکر) شرور و خشن و سابقه‌دار در اثر ضربه ناشی از وقوع یک تصادف، حافظه خود را از دست می‌دهد. او که پس از جریان تصادف تبدیل به آدم دیگری شده....

پخش سریال طنز «دزد و پلیس» از شبکه 3 سیما آغاز می‌شود.
به گزارش شبکه ایران پخش آنونس های«دزد و پلیس» مدتی است از شبکه 3 سیما آغاز شده و این مجموعه طنز قرار است از 22 مهر ماه پخش شود.

«دزد و پلیس» تازه ترین سریال سعید آقاخانی پس از «خوش نشین ها» است که بر اساس فیلمنامه مهراب قاسم خانی و تهیه کنندگی محسن چگینی در 26 قسمت آماده پخش شده است.
بهنام تشکر، هومن برق‌نورد، شقایق دهقان، مرجانه گلچین،عزت‌ا... مهرآوران، بیژن بنفشه خواه، مهران رجبی، مجید مشیری، کمند امیر سلیمانی،خشایار راد، امید روحانی، شهین تسلیمی، رضا کریمی، اصغر حیدری، سوسن پرور، بیژن رحمانی، مونا بیگی و حمید لولایی در این سریال بازی دارند.

در خلاصه داستان این سریال آمده است: ناصر (بهنام تشکر) شرور و خشن و سابقه‌دار در اثر ضربه ناشی از وقوع یک تصادف، حافظه خود را از دست می‌دهد. او که پس از جریان تصادف تبدیل به آدم دیگری شده، در رفتارهایش تجدیدنظر می‌کند و تصمیم می‌گیرد کارهای خلاف را کنار بگذارد و دست کم بخشی از گذشته تاریکش را جبران کند، اما عملی کردن این تصمیم به آن سادگی نیست که او فکر می‌کند و گذشته پرفراز و نشیب و پر خطرش همچنان دست از سر او برنمی‌دارد...!

سایر عوامل اصلی مجموعه عبارتند از: مدیر تصویربرداری: امیر معقولی، طراح گریم: همایون نوذر، طراح صحنه و لباس: قاسم ترکاشوند، تدوینگران: خشایار موحدیان، سودابه سعیدنیا، آهنگساز: علی طالقانی، مدیر تولید: رضا کریمی، صدابردار: علیرضا نوروزیان، جلوه‌های ویژه رایانه‌ای: اشکان چگینی، دستیار یک کارگردان: مصطفی تنابنده و...
این سریال که یکی از گزینه های پخش در ماه مبارک رمضان بود قرار است هر شب به جز پنجشنبه ها ساعت 20:45 روانه آنتن شبکه 3 شود.

گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منبع: inn.ir

nar nia
03-10-2012, 22:17

Kurosh
13-10-2012, 21:50
قسمت اول که امیدوار کننده بود ...

بازی‌ها، به خصوص بهنام تشکر و شقایق دهقان، خوب بود ...

نویسنده مهرابه و مشاور پروژه هم پیمان قاسم‌خانی ...

حالا سعید آقاخانی چندان طنزهای سطح بالایی نمی‌سازه، ولی حضور همین دو مهره، به اضافه‌ی بازیگرای خوبی مثل تشکر و برق‌نورد، می‌تونه کار تر و تمیزی مثل ساختمان پزشکان رو در بیاره ...

VAHID
13-10-2012, 22:26
اره قسمت اول نشون داد که جای امیدی هست فیلم خوبی باشه......

ELSIN
13-10-2012, 22:32
آره خدا رو شکر انگار از دست ضرغامی در رفته ، یه سریال خوب که این چند ساله نداشتیم امیدوارم همین جور باشه :46:

بیچاره عوامل و بازیگرای سریال که باید خنده های بهنام تشکر رو تحمل کنند ، خیلی سخته خدایی :دی

orochi
13-10-2012, 23:06
بله به قول تمام دوستان قسمت اولش که خوب بود
خدا کنه که سریال خوبی باشه:دی.
ببینیم قسمت های بعدی هم خوب
پیش میره یا نه:دی

حسین

*IN*
13-10-2012, 23:32
تکرارش کیه؟

Kurosh
13-10-2012, 23:40
تکرارش کیه؟
طبق برنامه‌ی کنداکتور صدا و سیما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، ساعت 2:30 بعد از ظهر ....

h-blade
13-10-2012, 23:49
كاشت دوربينش افتضاحه . يعني آدم دوست داره با سر بره تو تلويزيون.

95 در صد صحنه ها كلوز آپه و اين ممكنه 3 دليل داشته باشه:

1: خود آقاخاني دوست داسته اين طوري باشه.
2: خواسته از سيروس مقدم تقليد كنه.
3: ضعف ميزانسن.

XirowN
14-10-2012, 02:52
موزیک متن و تیتراژ سریال فوقالعاده بود !
من که شاخ در آورده بودم وقتی میشنیدم موزیک رو !

poonel
14-10-2012, 16:04
قسمت اولش خوب بود. خوشمان آمد.

قطعاً با افتادن داستان تو دور، خیلی بهتر از اینها هم می شود.

orochi
14-10-2012, 22:17
بله این سریال تقریبا شبیه به سریال راز پنهان هست
که اول ادم بدی بود بعد فراموشی گرفتو ادم خوبی شد:دی
تا الان که 2 تا قسمت گذشته از فیلم امیدوار کننده بوده
و میشه گفت که ارزششو داره نگاه کنیم
تا چهار شنبه هم که این فیلمو نمیبینیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی

Kurosh
15-10-2012, 00:16
قسمت دوم هم خوب بود ...

موسیقی متن سریال، همون طوری که دوستمون هم صفحه‌ی قبل گفت، بسیار گوش‌نوازه
قسمت اول که تموم شد، هر چی صبر کردم ندیدم چیزی بنویسه (دقت نکردم به جزییات)

این قسمت گفتم حتماً نمی‌خواد بنویسه، رو سازبندی و آواز که زوم کردم، حدس زدم باید کار دنگ شو باشه ...

تو تیتراژ پایانی دیدم که نوشته موسیقی متن از دنگ خوانی !!‌

که خب همون گروه دنگ شوئه (موسیقی متن ضد گلوله و باغ‌های کندلوس رو هم کار کرده بودن)

کارای این گروه خیلی خوبه ...
خیلی زیاد ...

Eblis 2011
15-10-2012, 00:23
زیاد خوشمان نیامد ... حداقل از این دو قسمت

Kurosh
17-10-2012, 00:06
یه تیکه‌ی خیلی ناجور داشت قسمت قبل (پریشب)، فکر کنم کسایی که دیدن متوجهش شدن :دی

تو لابی هتل که داود با یارو پسر کت شلواریه حرفش شد، به یه جاش اشاره کرد و گفت چیه ؟! بیا بگیر برو بالا ! :sq_14::sq_14:

:دی :دی

اعصاب ندارنا : دی

mohsen_gh1991
17-10-2012, 00:22
یعنی اینقد ازادی بیان شده تو جامعه؟ :دیمن یه جاشو شنیدم گفت میخوای برات قلاب بگیرم بری بالا..

orochi
17-10-2012, 21:42
واقعا به این 3 قسمت امیدوار شدم
مخصوصا به بازی حمید لولایی
در این قسمت سوم.
درهر حال فیلم زیبایی هست.
باتشکر:

حسین

Golbarg01
17-10-2012, 22:40
یه تیکه‌ی خیلی ناجور داشت قسمت قبل (پریشب)، فکر کنم کسایی که دیدن متوجهش شدن :دی

تو لابی هتل که داود با یارو پسر کت شلواریه حرفش شد، به یه جاش اشاره کرد و گفت چیه ؟! بیا بگیر برو بالا ! :sq_14::sq_14:

:دی :دی

اعصاب ندارنا : دی

امشبم هومن برق نورد به حمید لولایی گفت من سیخم ؟ حمید لولایی هم گفت نه من سیخم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Eblis 2011
17-10-2012, 22:42
امشبم هومن برق نورد به حمید لولایی گفت من سیخم ؟ حمید لولایی هم گفت نه من سیخم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

فکرتون خرابه دیگه :sq_2:

poonel
17-10-2012, 23:06
تو لابی هتل که داود با یارو پسر کت شلواریه حرفش شد، به یه جاش اشاره کرد و گفت چیه ؟! بیا بگیر برو بالا !

یعنی اینقد ازادی بیان شده تو جامعه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من یه جاشو شنیدم گفت میخوای برات قلاب بگیرم بری بالا..

امشبم هومن برق نورد به حمید لولایی گفت من سیخم ؟ حمید لولایی هم گفت نه من سیخم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خیلی پاستوریزه ام و از این اصطلاحات هیچ چیز ناجوری متوجه نمیشم. :23:
دوستانی که واردید میشه ترجمه بفرمایید؟

jr07
18-10-2012, 21:44
قسمت امشبش تا اینجا خیلی قشنگ بود
امیدوارم همینطور پیش بره

Eblis 2011
18-10-2012, 21:50
این تیکه کلامه که میگه باحاله .... ها :sq_2: دو راه بیشتر نداریم : راه اول بریم فلان جا "ها" راه دوم فلان کارو کنیم "ها" نظرت چیه ؟ "ها":sq_2:

Arash4484
18-10-2012, 21:59
هم دیالوگهای خوب و طنازی داره هم بازیها و بازیگردانی خوبند، بعضی جاها انگار از میانه جامعه بیرون درآمدن و این واقعن تحسین برانگیزه...داستانش هم زیاد مهم نیست!(طرف یا ماموری چیزی بوده یا میشه!! و تابلو در داستانهای اینچنینی اینجور آدمها مجازات نمیشن...یا اگرمیشن به شکل سبک یا قهرمانانه است) در هر روی هنر میتونه روایت کلیشه ای رو بپوشونه...

پ.ن:

دو راه بیشتر نداریم

یادآور روزی روزگاریه برام

poonel
18-10-2012, 22:29
یادم نمیاد تا حالا تلویزیون قاچاقچی مواد به این با حالی و اینقدر دوست داشتنی نشون داده باشه. نه؟

پیدا کردن چمدون مواد تو همایش مواد مخدر و بین این همه سرهنگ، ایده خیلی خیلی جالبی بوده.

Kurosh
18-10-2012, 22:38
تعلیق‌های داستان رو خیلی دوست داشتم ...
محراب به کمک پیمان خوب داره فیلمنامه رو جلو می‌بره ...

کارگردانی آقاخانی هم بد نبوده تا اینجا ...
بعضی سکانس‌ها یه کم کشدار میشه و بعضی دیالوگ ها اضافیه، ولی این دیگه به طبیعت سریالای ایرانی تبدیل شده و قابل چشم پوشیه ...

فکر می‌کنم بشه یه سری ارجاع هم از سکانس‌ها بیرون کشید
فضاسازی‌ها، کیفی که تو یکی از اتاقای هتله، گرفتن اتاق دیگه‌ای از هتل، معامله‌ها تو لابی، همزمانی حضور دزد و پلیس تو هتل و ... برگرفته از نمونه های هالیوودیه

و چه خوب که می‌تونیم نمونه‌ی ایرانی این تعلیق‌های قشنگ رو هم داشته باشیم ...

دزد و پلیس داره به Favorite هام اضافه میشه

nar nia
19-10-2012, 18:48
امشب هم داره ساعت 20:40
هر روز پخش میشه حتی جمعه ها

Rhodes
19-10-2012, 19:14
سریال خوبیه ...
من فعلا تا این جاش که خوشم اومده.
این برق نورد ولی بعضی اوقات یه دیالوگ رو که چن بار تکرار میکنه جالب نیست.

orochi
19-10-2012, 19:43
همون قسمتی که رو خودش لقب گذاشته این داوود
که میگه داوود زززززززززززز:دی خیلی قشنگ میگه باحاله:دی

Arash4484
19-10-2012, 22:11
خیلی تیکه های تورمی نابه : خریدن گوجه سبز کیلو چهار هزار تومن حرومه....بابا ایـول- یا بقول گل آقا سوفافه یا بقول دوستمون از دستشون در رفته یا بالاخره قاسمخانی و شرکا راهی برای دور زدن خطها پیدا کردن

یک ساعت عملیات هـــک اجرا کرد، دست آخر به شیوه مهندسی اجتماعی درو باز کرد....هه:sq_2:هه:sq_2:

Kurosh
19-10-2012, 22:29
به قول آرش، طنازی دیالوگ‌ها عالیه ...

محراب واقعاً داره هنر خودش رو با این دیالوگ نویسی نشون میده
بعضی سکانس‌ها واقعاً خوبن ...

کشش و تعلیق صحنه‌های حساسش (مثل برگشتن سرهنگ به اتاق) خیلی هیجان انگیز بود !
مدت ها بود تو سریالای ایرانی هیچ استرسی به آدم وارد نمی‌شد :دی

طنز سکانس‌های مختلف این قسمت هم کاملاً به دور از لودگی، بسیار Touching و دوست داشتنی بود ...
مثل همون صحنه‌ی پررو بازی خدمتکاره ... :دی

بازی شقایق دهقان بعضی جاها واقعاً فراتر از انتظار منه :دی
تجربه نقش خشن رو تو شب های برره هم داشت، ولی اینجا خوب تونسته لاتیشو پر کنه :27: (البته یه جاهایی از دستش در میره مصنوعی میشه)

از اشکالات (؟) این قسمت این بود که بعیده دختر یه شعبده باز و معرکه گیر، و خواهر یه جیب بر ناشی، بتونه این قدر به کامپیوتر مسلط بشه که برنامه بنویسه !!

در کل همه چی راضی کننده است نسبتاً ...
موسیقی هم که عالی ... :40:

Arash4484
20-10-2012, 00:03
از اشکالات (؟) این قسمت این بود که بعیده دختر یه شعبده باز و معرکه گیر، و خواهر یه جیب بر ناشی، بتونه این قدر به کامپیوتر مسلط بشه که برنامه بنویسه !!
یکم داستان هجوه(نه به معنای منفی...میخاد باشه)...یعنی اون رویه منطقی رو نداره...باور پذیری شخصیتها نمیتونه مانع از بستر غیرطبیعیشون بشه. نمیخام مقایسه گرته ای داشته باشم ولی میشه سینمای تارانتینو و رفقا رومثال زد...یک شخصیت که رفتارش دقیق از دل اجتماع درآمده وسط یک وضعیت بی معنی وکم سابقه با تصادفات مکرر ...رخدادها میتونه به هر شکلی پیش بره و به سادگی میتونه یک وضعیت با زدن موبایل یک دزد توسط دزد دیگه رخ بده، وبا فضاسازی باورپذیر دربیاد. گاهی نیت فقط متلکی میشه (برنامه ثبت شده) و هیچ عیبی نداره یکی این وسط خون آشام بشه!این قبیل ادای دین و اشاره رو میشه در تیتراژ هم دید که از اثار مشهوری وام گرفته...

Mehran-King
21-10-2012, 21:39
سلام دوستان تو قسمت امروزی این یارو دی جی چقدر شبیه علی صادقیه!!! نکنه برادرشه؟ کسی اسمشو میدونه ؟ ^^ این دوتارو کاش میزاشتن تو یه فیلم :دی

moslem47
21-10-2012, 22:13
داداشش نیست و قبلا تو یکی از فیلم های اقاخانی هم بازی بودند

Mehran-King
21-10-2012, 22:14
داداشش نیست و قبلا تو یکی از فیلم های اقاخانی هم بازی بودند

آره میدونم قبلا هم دیده بودمش!!! چقدر شبیه علی صادقی هست!!!!!!!!!!!!!!!

VAHID
21-10-2012, 22:23
تو این فیلم به نظر من شقایق دهقان نقشه شو خیلی خوب بازی میکنه ....با حمید لولایی

Ice Pain
21-10-2012, 23:01
" هنرمند باید تلنگر بزند هنرمندی که تلنگر نزند که اصلا هنرمند نیست " :دی

BIKHIAL_ALL_75
23-10-2012, 18:23
من قسمت روز یکشنبه اش رو دیدم..خیلی خوب بود..
یه جا پسره آهنگ زدبازی رو میخونه...اونجا هم که از داوود میپرسه مجردی یا متاهل هم خدا بود..
کلا باعث شد بعد از ساختمان پزشکان دوباره بشینم پای تی وی ایران

h-blade
25-10-2012, 17:59
ديالوگو داشته باشين:
الان يه چيزي ذهن منو مشغول كرده.....شما چه چيزيو در نظر داشتي كه بوزينه رو انتخاب كردي....:sq_2:

Kurosh
25-10-2012, 18:39
جدای از موقعیت‌های خوب طنزش، یه مقدار سریال داره کش پیدا می‌کنه و داستان دنباله‌دار در جستجوی ساک اون قدری کشش لازمو نداره ...
اینکه هر بار یه بدشانسی رو می‌کنه بهشون تا اینا در موقعیت جدیدی قرار بگیرن، داره شبیه آب بستن میشه ...

امیدوارم قسمتای بعدی کمی از نظر داستانی بهتر از قبل بشه ...

h-blade
25-10-2012, 19:56
جدای از موقعیت‌های خوب طنزش، یه مقدار سریال داره کش پیدا می‌کنه و داستان دنباله‌دار در جستجوی ساک اون قدری کشش لازمو نداره ...
اینکه هر بار یه بدشانسی رو می‌کنه بهشون تا اینا در موقعیت جدیدی قرار بگیرن، داره شبیه آب بستن میشه ...

امیدوارم قسمتای بعدی کمی از نظر داستانی بهتر از قبل بشه ...

داستان حول محور اون ساكه و نقطه عطفش جاييه كه اون ساك پيدا ميشه پس كشدار بودنش به نظر منفي نمياد...

matr!x_2008
25-10-2012, 21:06
این دی جی داریوش داره کپ علی صادقی میشه. یه لحظه فک کردم علی صادقیه! اون بوزینه هم خعلیییی با حال بود:sq_2:

nafe-bandar
25-10-2012, 23:46
آقا کسی نمی دونه چرا تیتراژ آخر سریال دیگه آهنگ بی کلام پخش میشه فقط؟؟
عجیبه!
خیلی دلنشین می خوند...
خوانندش کی بود؟؟

h-blade
26-10-2012, 00:23
عجیبه!
خیلی دلنشین می خوند...
خوانندش کی بود؟؟

دنگ خواني بود و اينكه چرا پخش نميشه هم يه معماست.....

ghasemhf
26-10-2012, 01:45
من به شخصه با شخصیت داوود زززززززززززززززززززززز خیلی حال میکنم
به خدا خنده های این مردم با ارزش تر از طلاست تو این همه مشکلات

Kurosh
26-10-2012, 02:14
عجیبه!
خیلی دلنشین می خوند...
خوانندش کی بود؟؟
خواننده‌هاش بچه‌های گروه دنگ شو بودن ...
موسیقی متن سریال هم کار خودشونه

تیتراژ باکلام سریال رو تو این پست گذاشتم

pcforlife
26-10-2012, 18:44
چند قسمت اولش رو ندیدم، چون کلا از تبلیغش معلوم بود که بخش هایی از فیلم برداریش با دوربین روی دسته و البته از حضور دوربین در زوایای عجیب غریب، فهمیدم که کارگردانش باید سیروس مقدم باشه و قاعدتا یه اثر تو سبک های قبلیش! (اگه نگیم یه کار تکراری دیگه) ولی تا دیدم کارگردانش آقاخانیه، کلا قید سریال رو زدم! سبقه آقاخانی در کارگردانی های مجموعه های با طنز آبکی و داستان پردازی ضعیف، باعث شد مثل این چند وقته قلم بکشم رو یکی دیگه از سریال های تی وی و بازیگران خوبی مثل تشکر، برق نورد.
چند روز پیش، به واسطه احتیاج به سرگرمی :31: و اتلاف مقادیری از وقت! :27: و نبود برنامه ی فان و غیر تکراری ای در سایر کانال های ملی، اتفاقی زدم کانال سه و با اکراه شروع کردم به تماشای دزد و پلیس، اما به محض مشاهده اولین تیکه خنده دار فیلم (جایی که داوود و ناصر جلو هتل بودن و ناصر می پرسه که: "به نظرت امنه؟" تهش تو هتل یه خلوار پلیس میبینن!!)، با تردید و سپس با رغبت شروع کردم به تماشای اون. بعد پایان اون قسمت متوجه شدم که نویسنده و مشاور برادران قاسم خانی هستند که باعث شد که علاقم برای تماشای سریال بیشتر بشه.
.
در کل فکر می کنم داستان دزد و پلیس، کار نویی نیست، ولی پرداختش تا اینجا خوب بوده... چیزی که خیلی کمک کرده به بگیر شدنش، تا درصد بالا طنز کلامی و موقعیتش خوبش (اگه نگیم خیلی خوب) و در کنارش حضور سه بازیگر اصلی مجموعه موفق ساختمان پزشکان بوده.
تیپ سازیه برق نورد (سوای از تعریفی که از کارکتر در داستان میشه) عالی بوده، سه کارکتر متفاوت ناصر، احمد، داوود در سه سریال ساختمان پزشکان، چک برگشتی، دزد و پلیس که حتی در گفتارشون هم تفاوت دارند، حاکی از همین موضوعه.
بازی تشکر و دهقان هم تا اینجا خوب بوده، ولی خیلی به نظرم بچسب نیست مثل کارکترهای دکتر نیما و خانم شیرزاد!:31::31:
+
نهایتا یه تیکه قسمت دیشب داشت، حیفم اومد نگم...:

داریوش: چرا بابای من باید تو ده سالگی جلو یه مغازه فروش لوازم موسیقی وایسه؟
داوود: بابای من هم بچه بودم جلو مجلس پارک رد، من نماینده مجلس شدم؟
ناصر: اون ور خیابون رو هم نگاه کردی؟
داوود: آره یه سری آدم علاف نشسته بودن!!:31::27:

پ.ن: یه حسی بهم میگه طبق معمول گند میزنن به این سریال! lol ... قاعدتا تا قبل ماه محرم تمومه دیگه؟.... فک کن! فک کنو بگو!!:31:

molaali
26-10-2012, 18:59
پ.ن: یه حسی بهم میگه طبق معمول گند میزنن به این سریال! lol ... قاعدتا تا قبل ماه محرم تمومه دیگه؟.... فک کن! فک کنو بگو!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سریال رو برای ماه رمضان ساخته بودند که پخش نشد! و 26 قسمته حسین جان و فکر میکنم تا یه روز قبل محرم ادامه داشته باشه.

CRIS Joon CR7
30-10-2012, 13:15
یکی از باحالترین دیالوگ هایی که تیکه کلام هم شده ، دیالوگ معروف داوود زززززززززز هستش:

ممنونم که موجبات خنده ی ما رو فراهم می کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omid-p30
30-10-2012, 14:35
شقایق دهقان در کنار بهنوش بختیاری، جزو معدود یازیگرای زن کمدی هستند که با توجه به محدوددیت هایی که برای بازیگرای زن هست ولی باز در تیپ سازی موفق عمل میکنند. اینجا هم بازی شقایق نسبتا جالبه.

orochi
30-10-2012, 19:11
این دی جی داریوش داره کپ علی صادقی میشه. یه لحظه فک کردم علی صادقیه! اون بوزینه هم خعلیییی با حال بود:sq_2:
سلام.
من شنیدم این دی جی داریوش
برادر علی صادقی هست:دی
واقعا هم شکلش مث علی صادقی هست
هم حرکاتاش بازیشم قشنگه تقریباً:دی

من به شخصه با شخصیت داوود زززززززززززززززززززززز خیلی حال میکنم
به خدا خنده های این مردم با ارزش تر از طلاست تو این همه مشکلات
باهات کاملا موافقم
کلا این داود خیلی قشنگ داره بازی
میکنه تو دماغی که حرف میزنه باحاله:دی

شقایق دهقان در کنار بهنوش بختیاری، جزو معدود یازیگرای زن کمدی هستند که با توجه به محدوددیت هایی که برای بازیگرای زن هست ولی باز در تیپ سازی موفق عمل میکنند. اینجا هم بازی شقایق نسبتا جالبه.
اره شقایق دهقان کلا قشنگ بازی میکنه
مثلا تو سریال شب های برره
ساختمان پزشکان و همین فیلم
دزد پلیس اما بعضی اوقات تو فیلم
ساختمان پزشکان ازش بدم میومد:دی

matr!x_2008
30-10-2012, 19:49
سلام.
من شنیدم این دی جی داریوش
برادر علی صادقی هست:دی
واقعا هم شکلش مث علی صادقی هست
هم حرکاتاش بازیشم قشنگه تقریباً:دی

برادر نیستن، اسم اون علی صادقیه و این بیژن رحمانی! ولی خیلی شبیه شدن:sq_8:

Mehran-King
30-10-2012, 21:43
عجب ژنی دارن این دوتا غلط اندازه جدی!!!

G.D.ragon.Ir
02-11-2012, 13:23
این قسمت (دیشب) واسه اونایی که فیلم Pulp Fiction رو دیدن خیلی باحال بود :31: (اون سکانسی که میخواستن برن مواد رو از اون بچه ها پس بگیرن)

CRIS Joon CR7
02-11-2012, 13:28
این قسمت (دیشب) واسه اونایی که فیلم Pulp Fiction رو دیدن خیلی باحال بود :31: (اون سکانسی که میخواستن برن مواد رو از اون بچه ها پس بگیرن)

دقیقا من هم میخواستم همین رو بیام بگم :دی
دقیقا اونجا که یارو همبرگر دستش بود و نوشابه داشت ، دقیقا کپی شده بود ، تنها فرقش این بود که توی اون فیلم واقعا اونارو کشتند ، ولی توی نسخه ایرانی سس ریختند روشون... :دی
قضیه پلیس بودن ناصر هم خیلی جالب میشه!
کلا نگرانی بابت کش دار بودن داستان سر کیف بود که برطرف شد.
امشب داره!؟

ashjaee
02-11-2012, 14:06
دقیقا من هم میخواستم همین رو بیام بگم :دی
دقیقا اونجا که یارو همبرگر دستش بود و نوشابه داشت ، دقیقا کپی شده بود ، تنها فرقش این بود که توی اون فیلم واقعا اونارو کشتند ، ولی توی نسخه ایرانی سس ریختند روشون... :دی
قضیه پلیس بودن ناصر هم خیلی جالب میشه!
کلا نگرانی بابت کش دار بودن داستان سر کیف بود که برطرف شد.
امشب داره!؟

نه دیشب زیرنویس کرد قسمت بعدی شنبه

Mehran-King
03-11-2012, 21:12
دیدین چی شد!!! حالا شد دزد و پلیس!!! ناصر پلیس بودو ما نمی دونستیم!!!!!!!

orochi
03-11-2012, 21:36
فیلم جالب شد ناصر پلیس هست که.

حالا چی میشه؟:دی

VAHID
03-11-2012, 22:45
واقعا داستان فیلم جالبه و نمیشه حدس زد چه اتفاقی میوفته.......

Kurosh
03-11-2012, 23:09
پدرم همون قسمت دوم گفتش این ناصر پلیسه، ما قبول نکردیم، گفتیم نه بابا، نمی‌خوره به این :دی

چند شبیه فرصت نمی‌کنم ببینم، ولی دقیقاً اون سکانس پایانی قسمت قبلی که ناصر فهمید پلیس بوده رو دیدم ...

هنوز موقعیت‌های کمدیش به خوبی قبل هست ؟!

yusef
04-11-2012, 16:19
کلا این برادر های قاسمخانی خیلی با pulp fiction حال میکنن.
تو همون قسمت داوود میگه میدونی به فلان چیز تو آبادان چی میگن؟ :sq_2:
دقیقا مثل دیالوگ وینسنت بود که همش همینو میگفت ولی تو آمستردام.

با مهراب قاسمخانی که هم مصاحبه کردن گفته از Breaking Bad تاثیر گرفتن.
به خصوص دقت کنید سر جریان شیشه که خلوص بالایی داره هم سره گاس فرینگ
اونجا طرف کنتاکی فروشی و اینچیزا داره اینجا چلوکبابی :sq_8:

Shadow-Man
04-11-2012, 21:27
فیلم ایرانیه دیگه این عروسیه حتما باید تهش باشه وگرنه نمیشه. این یکی هم خواهرش کردن رفت :دی

h-blade
04-11-2012, 21:58
فیلم ایرانیه دیگه این عروسیه حتما باید تهش باشه وگرنه نمیشه. این یکی هم خواهرش کردن رفت :دی

مگه مشكلي داره آخر فيلم عروسي باشه....

حتما بايد آخر يه فيلم يه اتفاق خيلي نادر بيوفته تا فيلم كار خوبي باشه..

يعني اگه يه فيلم تهش عروسي باشه دليل بر ضعيف بودنشه..........

Mahdi/s
04-11-2012, 22:10
ســـلام..
سريال كه عــاليه....من كه به شخصه سريالي دنبال نميكنم اين يكي رو يه قسمتش هم از دست ندادم...واقعا يه خسته نباشيد به تيم نويسندگي بايد بگيم...
اما اين قسمت صدا و سيما يه كارايي كرد..:sq_11:..چند دقيقه پاياني...اونجايي كه ناصر برگشته بود خونشون....ديدم يه تيكه از سر مرجانه گلچين تار شده(محو هست)....حدس ميزنم حتما شال اش نازك بوده....مو هاش.....يا شايد گوشش مشخص بوده...........اگه ميتونستن حذف اش ميكردن....حتما نتونستن.....خيلي اين كارهاشون ضايع اس...:sq_11:

SNOW PATROL
04-11-2012, 22:25
مگه مشكلي داره آخر فيلم عروسي باشه....

حتما بايد آخر يه فيلم يه اتفاق خيلي نادر بيوفته تا فيلم كار خوبي باشه..

يعني اگه يه فيلم تهش عروسي باشه دليل بر ضعيف بودنشه..........

بله دلیل به ضعیف بودنش هست

send from my open source device

h-blade
04-11-2012, 23:06
بله دلیل به ضعیف بودنش هست

send from my open source device

با چه سنگ محكي اينو سنجيدين!!!!!!!!!!!!!!

Shadow-Man
04-11-2012, 23:10
معلومه که دلیل بر ضعیف بودنش نیست. این یه جورایی اثر انگشت فیلم های ایرانی.
از این اثر انگشت ها تو سینمای هالیود هم زیاده. الان بگم بحث به حاشیه کشیده میشه خود میثم میاد می ترکونتمون :دی

Golbarg01
05-11-2012, 11:40
برادر نیستن، اسم اون علی صادقیه و این بیژن رحمانی! ولی خیلی شبیه شدن:sq_8:

شاید برادر نیستن ولی فامیل نزدیکن مثل پسرخاله یا دایی و خواهر زاده واسه همین فامیلیهشون یکی نیست ولی خیلی شبیهن.

MILAD MGH
05-11-2012, 11:44
شاید برادر نیستن ولی فامیل نزدیکن مثل پسرخاله یا دایی و خواهر زاده واسه همین فامیلیهشون یکی نیست ولی خیلی شبیهن.

molaali
05-11-2012, 22:02
مدت ها بود پای سریال های ایرانی نشسته بودم!
واقعاً عالیه.
این دیالگ امشب عالی بود:
داود خطاب به بازپرس:دست رو من بلند کنی زنگ می زنم به 110:31:

Saeed System
05-11-2012, 22:35
اومدم تعریف کنم از سریال دیدم همه دوستان تعریف کردن....ولی واقعا من و خانوادم کلی میخندیم پای این سریال و روحیمون عوض میشه...مثل قرص ضد افسردگی میمونه .

alone_boy
07-11-2012, 14:34
خونه 40 متری،5 خوابه،3 سرویس بهداشتی،6 پله میخوره به زیر زمین،تازه 7 متر تراس هم داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عالیه این سریال.فوق العاده قشنگ شده.دیشب به قدری خندیدم که شکمم درد گرفت

*IN*
07-11-2012, 14:37
کارلوس کیروش میگه بازیکنای مصدوم....
بستن کمربند ایمنی برای سرنشینان کناری....
خیلی باحال بود...:sq_2:
اون تیکه قاشق داریشم من ترکیدم از خنده یاده پسر عمه زا تو این کلاقرمزی آخری اوفتادم...

بی باک بی بال
07-11-2012, 21:03
امیدوارم اخرشو به گند نکشند

Golbarg01
08-11-2012, 12:38
جمعه هفته آینده اول محرم هست پس این سریال رو تا شب پنج شنبه هفته آینده بیشتر نمی تونن پخش کنن پس احتمال اینکه آخرشو سمبل کنن بره زیاده.

molaali
08-11-2012, 19:18
جمعه هفته آینده اول محرم هست پس این سریال رو تا شب پنج شنبه هفته آینده بیشتر نمی تونن پخش کنن پس احتمال اینکه آخرشو سمبل کنن بره زیاده.
این سریال 26 قسمته و من به شخصه بعید می دونم بیشتر از پنج یا شش قسمت دیگه داشته باشه.چون تقریباً بیشتر گره های داستانی باز شده و نباید هم زیاد باقی مونده باشه.

Arash4484
08-11-2012, 19:40
معلومه که دلیل بر ضعیف بودنش نیست. این یه جورایی اثر انگشت فیلم های ایرانی.
از این اثر انگشت ها تو سینمای هالیود هم زیاده.
دوست من اثر انگشت بیشتر بعنوان نشانه کوچکی بکار میرود که گاهی صاحب اثر با آن اثرش را برچسب میزند و امضا میکند...یا تاثیری که درون یک اثر از جایی-چیزی-... باقی مانده...این که شما میگویید که بسیاری از داستانهای یک سینما با یک داستان پیش میروند و یابه یک پایان ختم میشوند کلیشه نام دارد..که البته کلیشه لزومن بد نیست گرچه اغلب مذموم است(بعلت عدم وجود عنصرغافلگیری-نگفتن حرفهای تازه-ساده انگاری-روایت تکراری-و...)...البته پرداخت وتم هم در از بین بردن طعم کلیشه بسیار مهم است.(که در این قصه شاهدیم)
سینمای هالیوود هم متر و معیاری نیست که اگر بر فرض چیزی در آن زیاد رخ میدهد، خوب یا بد باشد..در هر جا چنین باشد زیاد جالب نیست...

Shadow-Man
10-11-2012, 00:31
دوست من اثر انگشت بیشتر بعنوان نشانه کوچکی بکار میرود که گاهی صاحب اثر با آن اثرش را برچسب میزند و امضا میکند...یا تاثیری که درون یک اثر از جایی-چیزی-... باقی مانده...این که شما میگویید که بسیاری از داستانهای یک سینما با یک داستان پیش میروند و یابه یک پایان ختم میشوند کلیشه نام دارد..که البته کلیشه لزومن بد نیست گرچه اغلب مذموم است(بعلت عدم وجود عنصرغافلگیری-نگفتن حرفهای تازه-ساده انگاری-روایت تکراری-و...)...البته پرداخت وتم هم در از بین بردن طعم کلیشه بسیار مهم است.(که در این قصه شاهدیم)
سینمای هالیوود هم متر و معیاری نیست که اگر بر فرض چیزی در آن زیاد رخ میدهد، خوب یا بد باشد..در هر جا چنین باشد زیاد جالب نیست...
منظورم این بود که فقط تو فیلم های ایرانی می بینیم. منظورم هم کلیشه نیست چون اصلا داستان و پایان و این چیزا منظورم نبود.
لازم ببود کلمات پستم رو ریشه یابی بکنید.
مثلا تو هالیوود قهرمان داستان در 90 درصد مواقع سفید پوست که رنگین پوستان رو نجات میده یا پلیس سیاه پوستی که میمیره و رفیق سفید پوستش انتقامش رو میگیره. شاید یه جورایی کلیشه باشه.
هالیوود رو مثال زدم چون اکثرا بهترین سینمای دنیا می دوننش. و غالبا الگوی بقیه است

Arash4484
10-11-2012, 05:21
از دید من کلمات و واکاوی اونها و در زمان نیاز ریشه یابی معناییشون حق طبیعی و متعلق به همه ما هستند و نه شخص و پست و مطلب خاصی ، و همه حق داریم در جستجوی معنای اونها باشیم...و من اگر این کار رو نکنم از کجا منظور شما رو بفهمم؟

بهرحال مثالتون یک طرح داستانیه ولی از طرفی میگید در مطلب قبلیتون که این مثال در راستای اون ارائه شده:- اصلا داستان و پایان و این چیزا منظورم نبود.
مثال مطرح شده: -مثلا تو هالیوودقهرمان داستان در 90 درصد مواقع سفید پوست که رنگین پوستان رو نجات میده یا پلیس سیاه پوستی که میمیره و رفیق سفید پوستش انتقامش رو میگیره.

بطور قطع میتونه شامل قواعد کلیشه باشه، میتوان از نگاهی کلیشه رو ضعف ندونست و حتی ازش لذت برد .ولی نه با استفاده از معنای متفاوت کلمه ای دیگر که اکثر اوقات با بار مثبت بکار میره، یعنی با جابجایی دو کلمه ((اثر انگشت)) و ((کلیشه)) در اینجا یک سوتعبیر و قلب واقع میشه،
سوالی که برای مخاطب این نگاه پیش میاد: اگر ازدواج در انتهای فیلمی به عنوان بخشی از داستان نیست و تکرّرش در داستانهای متعددی درسینمای کشورهای مثل هند و ایران کلیشه محسوب نمیشه، پس معنای کلیشه و داستان چیه و نسبتشون با اثر انگشت در کجاست؟ و
آیا هر دو کلمه کلیشه و اثر انگشت معنی یکسان دارند؟ اگر نه تفاوتشون چیست؟

اهمیت طرح این سوال در اینجاست که شما معتقدید که اثر با پایان تکراری ضعیف نیست چون اثر انگشت سینمای مشخصی است، من معتقدم میتونه ضعیف تلقی بشه چون از قواعد کلیشه که برای کم دردسری کار داستان نویس و هنرمند بکار میره تبعیت کرده...اینجاستکه نیاز به ریشه یابی معنایی کلمات و در درجه بعدی اختصاص اهمیت به اونها ضروری میشه.

کاربر شماره ی یک
10-11-2012, 23:04
بابا این آبجی امیر چی میگه همش اعصاب خورد میکنه ! اصلا نمیدونم این نویسنده واسه چی با این دیالوگش با اعصاب بیننده بازی میکنه:sq_2:
دوست داشتم اونجا بودم تیکه پارش میکردم ، میذاشتمش تو قبر، قبرش رو هم با تراکتور شخم میزدم ، چقدر لجوجه این خواهرش :sq_10:

orochi
10-11-2012, 23:15
نمردیمو جدی شدن داود رو هم دیدیم:دی

بیچاره اشک از چشمش در امده بود بخاطر رفیقش:دی

بابا این آبجی امیر چی میگه همش اعصاب خورد میکنه ! اصلا نمیدونم این نویسنده واسه چی با این دیالوگش با اعصاب بیننده بازی میکنه:sq_2:
دوست داشتم اونجا بودم تیکه پارش میکردم ، میذاشتمش تو قبر، قبرش رو هم با تراکتور شخم میزدم ، چقدر لجوجه این خواهرش :sq_10:

بیچاره خبر نداشته که این معموریتش هست خواهرش فکر میکرد داره دروغ میگه:دی

ولی خودمم این قسمتش لجم گرفته بود از این خواهر امیر:دی

ولی در کل قشنگ بازی میکنه:دی

بی باک بی بال
10-11-2012, 23:17
عملا .......................توی فیلم یه عروسی کم میخوان 3 جهارتا بگیرن

Kurosh
10-11-2012, 23:31
خیلی خوب بود این قسمت ...
به خصوص دیالوگای پینگ پنگی بعد از ورود ستاره به خونه‌ی اسی اینا :دی

کلاً محراب خوراکش همین دیالوگ نویسیاست :دی

کاربر شماره ی یک
11-11-2012, 13:35
بیچاره خبر نداشته که این معموریتش هست خواهرش فکر میکرد داره دروغ میگه:دی

ولی خودمم این قسمتش لجم گرفته بود از این خواهر امیر:دی

ولی در کل قشنگ بازی میکنه:دی

بابا بیچاره کجاست ؟ ده بار بهش گفت ! یعنی واقعا زنای ایران اینقدر احساس زنانگی دارن؟ بابا خیلی .....

orochi
11-11-2012, 15:26
بابا بیچاره کجاست ؟ ده بار بهش گفت ! یعنی واقعا زنای ایران اینقدر احساس زنانگی دارن؟ بابا خیلی .....

خی یه ذره فضولی کرد هم زیاده روی:دی

ولی فیلمه دیگه کاریش نمیشه کرد:دی

بهتره دعا کنیم قسمت اخرش قشنگ تموم بشه:دی

*M!L4D*
12-11-2012, 18:19
بعد از مدت ها یه سریال باعث شد بشینیم پای تی وی .. ولی حیف ک کوتاه بود :(

VAHID
12-11-2012, 18:38
بهترین سریالی هست که از شبکه 3 تو این چند سال اخیر داره نشون میده

Ice Pain
12-11-2012, 19:19
سریال خوبیه. با بچه‌ها می‌شینیم به خل بازیای داود می‌خندیم:)

کاربر شماره ی یک
12-11-2012, 20:33
خی یه ذره فضولی کرد هم زیاده روی:دی

ولی فیلمه دیگه کاریش نمیشه کرد:دی

بهتره دعا کنیم قسمت اخرش قشنگ تموم بشه:دی
میشه حدس زد تقریباآخرش دکتر رو میگیرن ناصر نه ببخشید امیر هم ازدواج میکنه با اون دختره ، حالا اگه نخوان زیاد جو بدن و داوود رو بکشن ، داوود هم خواهر ناصر نه ببخشید امیر رو میگیره !

کاربر شماره ی یک
12-11-2012, 21:52
نکرده بودن این قسمت دوتا صحنه ی اکشن تو قسمت پلیس بازیش بزارن ، اما در کل بد نبود ! فریبای بیچاره ه ه ه ه ، خیلی ضد حال خورد!:41:
راننده تاکسی رو حال کردین :sq_2:
اما در کل این قسمتش خیلی قشنگ بود :sq_2:

Saeed System
12-11-2012, 21:58
چه قدر قشنگه این سریال خدا.....کاشکی تموم نمی شد ....

آخرش خیلی حا ل کردم اون پلیسهای کماندو با اون تفنگهای mp5 که وقتی هویت ناصر تایید شد با اشاره انگشت رفتن تو و ناصر پشتش راه میرفت ....

ااون رو دیدم هوس کردم رفتم تو بازی cod mw3 online یه کلاس mp5 ساختم....خیلی حال میده....:sq_2:

CRIS Joon CR7
12-11-2012, 22:04
ابرو ها شو ببرید از ته بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راننده تاکسی هم خیلی باحال بود ...
تیکه عملیاتی که داوود رو فرستادند هم بسی خندیدیم ...
با اینکه یه جورایی میشه آخر شو حدس زد ولی انصافا می تونم بگم که سریال موفقی بود ...

روابط عاطفی بین شخصیت ها و دیالوگ هایی که با هم دیگه داشتند خیلی عالی کار شده بود همچنین بار طنز سریال هم اصلا جلف بازی نبود و به نظرم
خیلی رئال بود و ، من به شخصه شخصیت هارو باور کرده بودم :sq_25:

VAHID
12-11-2012, 23:08
واقعا اون راننده تاکسی باحال بود موقعی که فهمید طرف پلیسه حرفشو خورد

بهترین تیکه فیلم...گفت این گرونی حتما حکمتی توشه.....:31:

alone_boy
12-11-2012, 23:09
روند کلی سریال نسبت به بقیه سریالهای هم رده بسیار عالی بود و خبری از اون کلیشه ها نبود.فقط ای کاش یه جور دیگه از جای ایرج با خبر میشدن...
باز هم دم بهنام تشکر،هومن برق نورد،شقایق دهقان،سعید آقاخانی و از همه مهمتر مهراب قاسم خانی گرم که موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کردن : )

Saeed System
12-11-2012, 23:26
آقا این هومن برق نورد چه قدر قوی بازی میکنه...واقعا همه بازیگرا مات و مبهوتش شدن....جورررررررری چکت میزنم نااااااااااااصر...فکر کنم بازیگر بزرگی بشه در آینده.....به نظر من هومن برق نورد از بهنام تشکر هم تو این سریال بیشتر درخشید و بیشتر مشهور شد....

فقط ای کاش یه جور دیگه از جای ایرج با خبر میشدن...

منم دقیقا همین سوال تو ذهنم ایجاد شد....اگر اینا نفوذی داشتن پیش دکتر ...چه طور قبلا لوش نداده....دیگه چرا ایرج رو فرستادن که از جای دکتر با خبر شن...

mohsen_gh1991
13-11-2012, 00:02
منم دقیقا همین سوال تو ذهنم ایجاد شد....اگر اینا نفوذی داشتن پیش دکتر ...چه طور قبلا لوش نداده....دیگه چرا ایرج رو فرستادن که از جای دکتر با خبر شن...
شایدم یکی از افراد واقعیش بوده که توبه کرده :دی

Mr_100_dolari
13-11-2012, 04:05
من چند تا قسمت از این سریال رو بیشتر ندیدم هر چند که چون طنز بود شاید ارزش دیدن داشت ولی احتمالا مثل بقیه فیلم ها آخرش آقا دزد رو گرفتن و آقا پلیسه هم ترفیع درجه گرفت و همه به خوبی و خوشی رفتند خونه بخت :sq_2:

البته اون چند تا قسمتی که دیدم با تحلیل فکر کنم دکتر بود (حمید لولایی) خیلی حال کردم خیلی باحال کارشون رو با کباب و سیخ توضیح میداد و اینا همه هیچی نمیفهمیدن بعد میگفت الان نقش من چیه میگفتند تو سیخی و ... !!! :sq_2:

کاربر شماره ی یک
13-11-2012, 04:35
من چند تا قسمت از این سریال رو بیشتر ندیدم هر چند که چون طنز بود شاید ارزش دیدن داشت ولی احتمالا مثل بقیه فیلم ها آخرش آقا دزد رو گرفتن و آقا پلیسه هم ترفیع درجه گرفت و همه به خوبی و خوشی رفتند خونه بخت :sq_2:

البته اون چند تا قسمتی که دیدم با تحلیل فکر کنم دکتر بود (حمید لولایی) خیلی حال کردم خیلی باحال کارشون رو با کباب و سیخ توضیح میداد و اینا همه هیچی نمیفهمیدن بعد میگفت الان نقش من چیه میگفتند تو سیخی و ... !!! :sq_2:
نه دکتر حمید لولایی نبودکه ، حمید لولایی مهندس بود :31:
آره این قسمت دقیقا ناصر ، نه بببخشید امیر ، فرازمند ، جناب سروان :sq_2: داشت قضیه ی همون کباب کوبیده رو میگفت منتهی به مهندس میگفت تو گوشت کوبیده ای الان میدم ورزت بدن :sq_2:

Mr_100_dolari
13-11-2012, 04:52
نه دکتر حمید لولایی نبودکه ، حمید لولایی مهندس بود :31:
آره این قسمت دقیقا ناصر ، نه بببخشید امیر ، فرازمند ، جناب سروان :sq_2: داشت قضیه ی همون کباب کوبیده رو میگفت منتهی به مهندس میگفت تو گوشت کوبیده ای الان میدم ورزت بدن :sq_2:

ایول حیف که ندیدم همین قسمت رو که گفتی کی نشون داده فردا تکرارش رو نداره ؟

A M ! N
13-11-2012, 11:21
سلام.

نه اون یارو نفوذی نیرو انتظامی نبود.. ببینید دوستای گلم ( به قول داود ) دو راه بیشتر نداره :دی

راه اول اینه که :
به نظر من اون دکتر میخواسته ایرج رو تست کنه ببینه واقعا چکارس.
وقتی که نیروهای انتظامی وارد پرورشگاه ماهی بشن میبینن هیچکس اونجا نیست احتمالا

راه دوم اینکه ، طرف از نیروهای دکتر بوده ولی خواسته مثلا بدیهای خودش رو جبران کنه

جز این دو راه که راهی نیست ، ها ؟؟ :دی

ها ! :دی یه راه دیگش هم اینه که نیروهای انتظامی بریزن اونجا ببینین همه اونجا هستن :دی

جز این سه راه که راهی نیست ، ها ؟؟ :31:

ها ! یه راه دیگش هم اینه که ، چندتا راه گفتم تاحالا ؟

کاربر شماره ی یک
13-11-2012, 12:09
ایول حیف که ندیدم همین قسمت رو که گفتی کی نشون داده فردا تکرارش رو نداره ؟
نیدونم احتمال نود ونه درصد باید بده ، منتهی ساعتش رو نمیدونم !

سلام.

نه اون یارو نفوذی نیرو انتظامی نبود.. ببینید دوستای گلم ( به قول داود ) دو راه بیشتر نداره :دی

راه اول اینه که :
به نظر من اون دکتر میخواسته ایرج رو تست کنه ببینه واقعا چکارس.
وقتی که نیروهای انتظامی وارد پرورشگاه ماهی بشن میبینن هیچکس اونجا نیست احتمالا

راه دوم اینکه ، طرف از نیروهای دکتر بوده ولی خواسته مثلا بدیهای خودش رو جبران کنه

جز این دو راه که راهی نیست ، ها ؟؟ :دی

ها ! :دی یه راه دیگش هم اینه که نیروهای انتظامی بریزن اونجا ببینین همه اونجا هستن :دی

جز این سه راه که راهی نیست ، ها ؟؟ :31:

ها ! یه راه دیگش هم اینه که ، چندتا راه گفتم تاحالا ؟

داخل تیراندازی داشت میشد ، یعنی اولا پرورشگاه خالی نیست ! شص در سگ همون راه دومیه درسته ، نه یه راه دیگه هست این که مثل اف بی آی و پلیس دوتا ارگان جدا افتاده باشن دنبال قضیه ، جز این n تا راه د یگه راه دیگه ای که نیست ؟ آهان یه راه n+1 هم هست که بعیده اونم اینه که اون یارو دچار بیماریه دوشخصیتی شده باشه ، ندونه نقش آدم بده رو داره یا آدم خوبه ، جز این دوراه راهی هست ، آره هست ، نویسنده خواسته مثلا یه گره بندازه تو سریال که قسمت بعدی رو نگاه کنیم !

mr_khodaei2008
13-11-2012, 19:49
سریال واقعا جالبی هست به خصوص تو این دو قسمت اخری خیلی خندیدم .

ولی یه جای فیلم رو مسخرش کردن به نظر من. ببینید الان ایرج را دکتر گرفته و اونا هیچ خبری ازش حتی زنده بودنش ندارن بعد ناصر ببخشید امیر ببخشید فرازمند اه جناب سروان رفته داره با بقیه خدافظی میکنه و اسباب کشی تو این اوضا جای این کاراس نمیشد بعد اینکه رفیق صمیمی خودش ایرج را پیدا میکرد میرفت اسباب کشی؟

alone_boy
13-11-2012, 21:57
خب پرونده این سریال هم بسته شد
به نظرم سریال بسیار موفقی بود و خیلی خوب با مخاطبش ارتباط برقرار میکرد؛بخصوص داوود که واقعا آدم دلش براش تنگ میشه
پایان فیم رو هم بخاطر اینکه کلیشه ای نباشه اینطوری نوشتن!.شاید پیش خودشون گفتن که مردم میدونن که آخرش امیر و فریبا با هم ازدواج میکنن پس بیایم جوری تمومش کنیم که به هم نرسن.با این حال باز هم پایان بسیار خوبی داشت

فقط سوالی که برام بی جواب موند اینه که آخرش چه بلایی سر سیامک اومد؟ به داوود گفتن مرده درحالیکه خودشو قایم کرده بود

کاربر شماره ی یک
13-11-2012, 22:01
پایانش خیلی عالی بود !

یه چیز توی آخر فیلم خداییش ایراد داشت ! یعنی بین اون سه تا آدمی که زندونی شدن تو زیرزمین یکیشونم تلفن همراه نداشت زنگ بزنه پلیس؟

اونی که گلوله رو شلیک کرد به ناصر ، چطوری فرار کرد ؟

یه چیز رو هم درباره ی نقش اون دکتره بگم که خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی مصنوعی بازی میکرد ، خیلی ضایع بود ، یعنی بی نهایت مصنوعی بازی میکرد برعکس بقیه ی بازیگرا که اصلا خود نقش بودن !

Eblis 2011
13-11-2012, 22:05
در کل سریال موفقی بود ... اما بعضی سکانس هاش یکم بچه گونه و ضایع بود .... از 10 بهش 8 میدم . پایان جالبی هم داشت ... دور از انتظار بود ...

وین رونی
13-11-2012, 22:13
آره دکتره خیلی مصنوعی بازی می کرد(همین دکتر زنه) همچین می گفتن دکتر دکتر گفتیم غولیه واسه خودش.اگه به جاش از همسر فخیم زاده استفاده می کردند بهتر بود!
فعلاً یه مدتی تیکه کلامای داوود رو زبون مردمه

VAHID
13-11-2012, 23:02
از کجا معلوم امیر به فریبا نرسه .....بالاخره باهم ازدواج میکنن

اخرشم خوب تموم شد مثل بیشتر فیلم ها مسخره تموم نشد

Mahdi/s
13-11-2012, 23:20
فقط سوالی که برام بی جواب موند اینه که آخرش چه بلایی سر سیامک اومد؟ به داوود گفتن مرده درحالیکه خودشو قایم کرده بود منظورشون اين بود مثلا چون معتاد شده خودش هم ناراحت هست و روش نميشه توي چشم رفيق اش نگاه كنه....

یه چیز توی آخر فیلم خداییش ایراد داشت ! یعنی بین اون سه تا آدمی که زندونی شدن تو زیرزمین یکیشونم تلفن همراه نداشت زنگ بزنه پلیس؟دقيقا....
====
در مجموع ميشه بهش نمره خوبي داد...كمي بالاتر سطح سريال ايراني هاي چند سال اخير بود...بعد از مسافران 2مين سريال خوب سالهاي گذشته بود....

ELSIN
14-11-2012, 11:55
خیلی خوب بود که با کلیشه ازدواج تموم نشد

نمیدونم کی میخاند این صحنه های تیر اندارزی رو یاد بگیرند

پلیسا پشت شمشاد ها پناه گرفته بودند ، احتمالا فکر میکنند برگ هاش ضد گلولست :دی

orochi
14-11-2012, 18:38
فیلم میتونم بگم تقریبا خوب تموم شد

من فکر نمیکردم دکتر یه زن باشه:دی

اون داوود با خواهر امیر ازدواج کرد

ولی اون امیر بیچاره نه:دی

VAHID
14-11-2012, 23:45
کسی اون اهنگ ملایمی که روی فیلم میزد مثل حرف زدن فریبا با ناصر همین قسمت اخر
رو داره؟

h-blade
15-11-2012, 23:44
دوستان ته فيلم رو اشتباه حدس زديد چون كه دو قسمت آخر سريال پخش نشده و همه اون اتفاقاتي كه شما فكر ميكرديد اتفاق بيوفته از جمله دو ازدواج صورت ميگيره.........

VAHID
16-11-2012, 00:01
دوستان ته فيلم رو اشتباه حدس زديد چون كه دو قسمت آخر سريال پخش نشده و همه اون اتفاقاتي كه شما فكر ميكرديد اتفاق بيوفته از جمله دو ازدواج صورت ميگيره.........

از شما ممنونم که تو این لحظات موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کردین.........

h-blade
16-11-2012, 00:13
از شما ممنونم که تو این لحظات موجبات خنده و شادی ما رو فراهم کردین.........

دوست محترم خود شبكه 3 دو قسمت پاياني سريال رو پخش نكرده........

در ضمن اگه شما ميتوني براي مطمئن شدن مصاحبه با بيوك ميرزايي درباره دزد و پليس سرچ كني و بخوني..
طرف تو مصاحبش گفته من 6 قسمت تو اين ريال بازي كردم...من كه يادم نمياد بيوك ميرزايي تو 6 قسمت بازي كرده باشه....

molaali
16-11-2012, 09:06
اینم مصاحبه ی قاسم خانی:

محراب قاسم خاني نويسنده سريال "دزد و پليس" در خصوص طرح و ايده اوليه "دزد و پليس" گفت: ايده اوليه كار از من بود و پرداختن به رابطه خانواده پليس و دزد كه كاملا با هم متضاد هستند برايم جذابيت داشت. او ادامه داد: تغييراتي در طرح ايجاد شد كه بخشي از آن را من به همراه پيمان قاسم خاني ايجاد كرديم و برخي از آن تغييرات از سوي صدا و سيما و نيروي انتظامي بود و عملا آن شكل خانواده دزد و پليس و روابط عاشقانه بين دختر دزد و پسر پليس را از ما گرفتند كه به نظر من مشكل خاصي نبود و در صورت پرداخت به آن كار بامزه اي مي‌شد.

قاسم خاني تصريح كرد: ما سه كاراكتر اصلي را با تغيير جزئي حفظ كرديم ولي يكسري شخصيت هاي ديگر را از دست داديم. او اظهار داشت: اين كار تقاضاي من بود چرا كه بعد از 16 سال كار اپيزودي و كار در گروه نويسندگان بدليل خستگي نياز به تغيير داشتم.

قاسم خاني افزود: اين طرح به عنوان طرح دردسرساز 160 لوكيشن داشت و همچنين تاكنون در گروه خودمان آن را انجام نداده بوديم و هر چند دوستان ترجيح مي‌دادند كه كار آپارتماني انجام دهيم و با پافشاري من نيز تهيه كننده و شبكه هم به دليل علاقه به اين طرح ما را بسيار حمايت كردند. او در خصوص مجموعه "دزد و پليس" اظهار داشت: من به عنوان پيشرفت به اين اثر نگاه نمي‌كنم ولي بدليل نياز به تغيير احتياج داشتم مدت زماني به دور از فضاي كارهاي قبلي ام باشم.

قاسم خاني در خصوص انتخاب بازيگران اين مجموعه عنوان كرد: انتخاب بازيگران به نظر من، سعيد آقاخاني و چگيني بود و در نهايت آن اتفاقي افتاد كه من دوست داشتم نه اينكه من انتخاب كنم ولي بازيگران هر كدام از شخصيت هايي بودند كه من از ابتدا براي ‌آنها مي‌نوشتم و كاراكتر "فريبا" را از ابتدا براي شقايق دهقان نوشتم.
قاسم خاني ادامه داد: كار "دزد و پليس" را نه صرفاً از لحاظ فيلم نامه بلكه از لحاظ تجربه جديد و همچنين كار با اين گروه دوست داشتم.
او در خصوص سعيد آقاخاني بيان كرد: كار با آقاخاني براي من يك تجربه جديدي بود و ژانر طنز با يك كارگرداني كه تاكنون كار نكرده بودم اين تجربه مهمي برايم بود.

قاسم خاني اظهار داشت: دزد و پليس يك فضايي بود كه من تجربه و آگاهي نداشتم و همچنين سعيد و بازيگران خيلي به من و فيلم نامه كمك كردند.
او خاطرنشان كرد: تهيه كننده با همه دردسرهاي اين كار پاي آن ايستاد و دوست دارم يك بار ديگر شبيه آن را انجام دهم

VAHID
16-11-2012, 17:53

در ضمن اگه شما ميتوني براي مطمئن شدن مصاحبه با بيوك ميرزايي درباره دزد و پليس سرچ كني و بخوني..
طرف تو مصاحبش گفته من 6 قسمت تو اين ريال بازي كردم...من كه يادم نمياد بيوك ميرزايي تو 6 قسمت بازي كرده باشه....

قسمت اخرش همه چی معلوم شد دیگه ...حالا شما میگی 2 قسمت نشون نداده مثلا چی میخواستن نشون بدن؟

Eblis 2011
16-11-2012, 18:02

حقیقت داره ؟

h-blade
16-11-2012, 18:26
حالا هر چي ميخواستن نشون بدن مهم نيست مهم اينه كه شبكه نذاشته 2 قسمتش پخش بشه و محرم بهانه كرده البته دست نيروي انتظامي هم تو كار بوده....

molaali
16-11-2012, 20:03
توی هیچ سایت و یا خبرگزاری همچین چیزی اعلام نشده.حتی نویسنده هم نگفته که قسمتی رو حذف کردن فقط گفته اجازه ی ساخت یه سری صحنه ها رو ندادند.
ضمناً این سریال در 26 قسمت ساخته شده و هر 26 قسمت هم پخش شده والان هم میتونید همه ی 26 قسمت رو از سایت های مختلف دانلود کنید!!
پس چیزی به نام حذف کردن چند قسمت از سریال وجود نداره!

h-blade
16-11-2012, 23:37
توی هیچ سایت و یا خبرگزاری همچین چیزی اعلام نشده.حتی نویسنده هم نگفته که قسمتی رو حذف کردن فقط گفته اجازه ی ساخت یه سری صحنه ها رو ندادند.
ضمناً این سریال در 26 قسمت ساخته شده و هر 26 قسمت هم پخش شده والان هم میتونید همه ی 26 قسمت رو از سایت های مختلف دانلود کنید!!
پس چیزی به نام حذف کردن چند قسمت از سریال وجود نداره!

دوست عزيز شما انتظار داري يه همچين خبري رو همه خبر گذاري ها اعلام كنند......

باشه بابا اصلا شما درست ميگيد.....همش پخش شده......:sq_2:

molaali
17-11-2012, 11:13
باشه بابا اصلا شما درست ميگيد.....همش پخش شده......:sq_2:
شما حالت خوبه؟؟!!!
میگم 26 قسمت ساخته شده و همش پخش شده اونوقت شما این جوری جواب میدی؟!!!
عجب !!!

mr_khodaei2008
18-11-2012, 19:47
شاید میخان مثل فرار از زندانش کنن 2 قسمت اخرو بعدا بزارن