ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوش کنید/ ناسا امکان شنیدن صدای زمین از فضا را فراهم کرد!

VAHID
03-10-2012, 18:03
فارنت: تصاویر ماهواره‌ای معمولا تصاویر فوق‌العاده‌ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از دریچه‌ای که زمین از فضا دیده می‌شود در اختیار ما قرار می‌دهد اما حالا نظر شما در مورد صدا چیست؟ اگر مانند ما به این شعر معروف ایرانی اعتقاد داشته باشید که “تنها صداست که می‌ماند” باید به عرض شما برسانم که واقعا با شنیدن صدای زمین از فضا شما هم به همین نتیجه غریب خواهید رسید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سازمان فضایی آمریکا، ناسا، به تازگی فایل صوتی را منتشر کرده است که در واقع صدای پدیده‌ای است که آن را کروز می‌خوانند و صدای سیگنال‌های رادیوئی حاصل از امواج پلاسمائی است که در کمربند تشعشعی کره زمین یافته می‌شود. این صدا توسط دو کاوشگر فضایی که در حال حاضر و در ماموریتی دو ساله در کمربند تشعشعی کره زمین به سر می‌برند ضبط شده است.کریگ کلتزینگ از دانشگاه آیووا در این خصوص می‌گوید: این صدا همان چیزی است که از کمربندهای تشعشعی زمین شنیده می‌شود و مثل آن است که ما در گوش‌های یک انسان آنتن‌های رادیوئی نصب کرده باشیم. وی صداهای ضبط شده جدید را یکی از واضح‌ترین نمونه‌ها می‌داند و خاطرنشان می‌کند که حتی می‌تواند از این پس این موضوع بهتر باشد چرا که به دلیل قرارگیری دو کاوشگر با دو گیرنده مجزا می‌توان صدایی استریو را از فضا ضبط کرد.
برای شنیدن صدای زمین می‌توانید به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید و اگر به دانلود آن علاقمند شده‌اید می‌توانید آن را از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). شاید این صدا برای شما نیز مانند ما غریب باشد و با شنیدن آن به شما نیز حس غربت و تنهایی دست بدهد. اما براستی تنها صداست که می‌ماند!

farnet.ir

B3HZ@D
03-10-2012, 18:49
ممنون . خبر خیلی جالبیه و از مهمتر این که خیلی دوست دارم این فایل صوتی رو بشنوم .
به قول پرویز پرستویی در نقش رضا مارمولک که میگه " همه که امکانات فضانوردی ندارن " :31:... به شدت شامل حال ما میشه .
ولی مشکل اینجاست که سایت اولی ف ی ل ت ر و لینک دومی هم کار نمیکنه و فایل دانلود نمیشه !!!
اگه یک جای دیگه آپلود کنین ممنون میشم:20:

برای هر دو چیز شکن بزن! دی

شرمنده رئیس ولی در حال حاضر بهش دسترسی ندارم :31:

Ghaioom
03-10-2012, 18:56
ولی مشکل اینجاست که سایت اولی ف ی ل ت ر و لینک دومی هم کار نمیکنه و فایل دانلود نمیشه !!!

برای هر دو چیز شکن بزن! دی

MOHAMMAD2010
03-10-2012, 19:10
با س ا ک س هم هیچ کدوم باز نشد !

VAHID
03-10-2012, 22:22
اون دو تا لینک بالا غیر فعال بودن از تو یه سایت دیگه برداشتم اپش کردم......

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر نیومد برین تو این سایت گوشش کنین......

Saeed Dz
06-10-2012, 12:29
لینکای بالا هم مشکلی ندارن
من با freegate گرفتم و مرسی

hamijoon
06-10-2012, 12:42
چه جالب بود ... صداي پشتش مثل جيرجيركه .

مرسي

MOHAMMAD2010
06-10-2012, 13:30
جالبه یه نفر یه لینک آدمیزادی نمیزاره همه خرابن !

B3HZ@D
06-10-2012, 14:03
خدمت شما . توی مدیافایر آپلود کردم که مشکلی نداشته باشین :sq_25:

NASA hear the Earth from space ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MOHAMMAD2010
06-10-2012, 20:16
خدمت شما . توی مدیافایر آپلود کردم که مشکلی نداشته باشین :sq_25:

NASA hear the Earth from space ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مثل اینکه این فایل برای من طلسم شده ! چون این لینکم کار نمیکنه !!!!!!

Vallio
06-10-2012, 20:21
خیلی دنبال این بودم دستگاه یا جایی باشه که فرکانسی رو که چرخش زمین بوجود میاد رو بشنوم ، با رفقا حالا حسابی خر کیف میشیم :دی !
مرسی ...

B3HZ@D
06-10-2012, 21:01
مثل اینکه این فایل برای من طلسم شده ! چون این لینکم کار نمیکنه !!!!!!

این لینک رو تست کنید

Uploadbaz

glumbouploads

queenshare

MOHAMMAD2010
06-10-2012, 23:18
این لینک رو تست کنید

Uploadbaz

glumbouploads

queenshare

ممنون دوست عزیز
----------------------------------
دوستان اینو واقعا ناسا منتشر کرده !؟ منبع درستی هست که این صدای زمین از فضا هست !؟
ولی واقعا صدای عجیبی بود !

B3HZ@D
06-10-2012, 23:29
برای من هم عجیب بود . انتظار چیز عجیب و غریب تری از این رو داشتم . یک جورایی شبیه صدای پرنده ها بود :31:

PSYCHO_MAN
07-10-2012, 00:19
بعد از گوش کردن نمیدونم چرا یاد آهنگای پینک فلوید افتادم!

VAHID
07-10-2012, 17:44
ممنون دوست عزیز
----------------------------------
دوستان اینو واقعا ناسا منتشر کرده !؟ منبع درستی هست که این صدای زمین از فضا هست !؟
ولی واقعا صدای عجیبی بود !

والا من انگلیسیم زیاد خوب نیست ولی تو این صفحه توضیحاتی داده.....

MOHAMMAD2010
07-10-2012, 21:25

منم همینطور
ولی احتمالا درسته

Saeed Dz
08-10-2012, 14:50
برای من هم عجیب بود . انتظار چیز عجیب و غریب تری از این رو داشتم . یک جورایی شبیه صدای پرنده ها بود :31:
بیشتر شبیه صدای نهنگاست به نظرم

ببخشید وقت نداشتم وگرنه همه رو ترجمه میکردم و تایپ اما در کل گفته شده صدای پدیده ای شناخته شده به عنوان کر (chorus) هست که در مگنتوسفر (magnetosphere) اتفاق می افته و اینکه چطور ثبتش کردن و توسط چه سیستمی ثبت شده