مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن سیستم به صورت صفحات رنگی
amiri200
03-10-2012, 14:08
با عرض سلام و خسته نباشید
مشخصات سیستم بنده:
MB:Asus P8-Z68 V pro
Ram: 2x2Gig Kingmax 1600
Cpu: intel Corei5 2500K
VGA: XFX Readeon 6950 1gig
Power: Green 885W
یک سالی میشه که این سیستم رو دارم، سیستم زمانی که بیکار است و فشار کاری ای روی سیستم نیست هر نیم ساعت یک بار هنگ میکنه ( یه صفحه رنگی راه راه میاد که هر بار یه رنگ خاصه ) و چاره ی کار فقط ریست کردن سیستم است
پاور و رم را تست کرده ام مشکلی نداشتند، بایوس را آپدیت کردم مشکل حل نشد، درایو گرافیک رو آپدیت کردم مشکل حل نشد، ویندوز را به صورت کامل عوض کردم و ویروس کشی کردم مشکل حل نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که زمانی که کارت گرافیک را از سیستم جدا میکنم با وجود پاک کردن حافظه بایوس و دیفالت کردن آن، دیگر ویندوز بالا نمی آید و سیستم تا قبل از رسیدن به لودینگ ویندوز مدام ریست میشود !
شرایط دمایی سیستم نیز مناسب است، یکی از عجایب این است که هیچگاه سیستم در بازی هنگ نکرده و همه ی هنگ ها در محیط ویندوز زمانی که سیستم در حالت معمول است صورت گرفته
خواهش میکنم به من کمک کنید
با تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید
مشخصات سیستم بنده:
MB:Asus P8-Z68 V pro
Ram: 2x2Gig Kingmax 1600
Cpu: intel Corei5 2500K
VGA: XFX Readeon 6950 1gig
Power: Green 885W
یک سالی میشه که این سیستم رو دارم، سیستم زمانی که بیکار است و فشار کاری ای روی سیستم نیست هر نیم ساعت یک بار هنگ میکنه ( یه صفحه رنگی راه راه میاد که هر بار یه رنگ خاصه ) و چاره ی کار فقط ریست کردن سیستم است
پاور و رم را تست کرده ام مشکلی نداشتند، بایوس را آپدیت کردم مشکل حل نشد، درایو گرافیک رو آپدیت کردم مشکل حل نشد، ویندوز را به صورت کامل عوض کردم و ویروس کشی کردم مشکل حل نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که زمانی که کارت گرافیک را از سیستم جدا میکنم با وجود پاک کردن حافظه بایوس و دیفالت کردن آن، دیگر ویندوز بالا نمی آید و سیستم تا قبل از رسیدن به لودینگ ویندوز مدام ریست میشود !
شرایط دمایی سیستم نیز مناسب است، یکی از عجایب این است که هیچگاه سیستم در بازی هنگ نکرده و همه ی هنگ ها در محیط ویندوز زمانی که سیستم در حالت معمول است صورت گرفته
خواهش میکنم به من کمک کنید
با تشکر
شما بازی maxpayne 3 نصب دارین رو سیستم ؟
اگه نه این مشکل علاوه بر درایور گرافیک و ویندوز و یروس میتونه از نصب یک نرم افزار خاص باشه که این اتفاق میفته
یا تداخل سخت افزاری هم باعث این مشکل میشه
اگه مشکل برطرف نشد مشکل یا از اسلات گرافیک است یا خود گرافیک
دمای گرافیک هم که میگین مناسبه
amiri200
03-10-2012, 15:55
شما بازی maxpayne 3 نصب دارین رو سیستم ؟
اگه نه این مشکل علاوه بر درایور گرافیک و ویندوز و یروس میتونه از نصب یک نرم افزار خاص باشه که این اتفاق میفته
یا تداخل سخت افزاری هم باعث این مشکل میشه
اگه مشکل برطرف نشد مشکل یا از اسلات گرافیک است یا خود گرافیک
دمای گرافیک هم که میگین مناسبه
با عرض سلام و وقت بخیر
خبر بنده بازی مکس پین 3 را نصب نکرده ام
در مورد اینکه فرمودید ایراد نرم افزاری خدمتتان عرض کنم که بنده زمانی که ویندوزم را عوض کردن و هیچ نرم افزاری روی سیستم نصب نداشتم نیز این هنگ ها وجود داشت اما به شکل دیگری ( به جای ظاهر شدن صفحات رنگی، تصویر هنگ میکرد و دیگه هیچ کاری نمیشد کرد)
البته چند مدت پیش وقتی کارت گرافیک را از مادربورد جدا کردم، سیستم بالا اومد و بعد از حدود یک دقیقه تصویر مانیتور به مثه تلویزیون برفکی بالاپایین میشد، اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که این نوع هنگ ها به صورت موضعی است، بعضی وقت ها ممکن است یک هفته سیستم از این نوع هنگ ها نکنه، بعضی وقت ها هم هر روز هر نیم ساعت هنگ میکنه :(
با سپاس از شما
با عرض سلام و وقت بخیر
خبر بنده بازی مکس پین 3 را نصب نکرده ام
در مورد اینکه فرمودید ایراد نرم افزاری خدمتتان عرض کنم که بنده زمانی که ویندوزم را عوض کردن و هیچ نرم افزاری روی سیستم نصب نداشتم نیز این هنگ ها وجود داشت اما به شکل دیگری ( به جای ظاهر شدن صفحات رنگی، تصویر هنگ میکرد و دیگه هیچ کاری نمیشد کرد)
البته چند مدت پیش وقتی کارت گرافیک را از مادربورد جدا کردم، سیستم بالا اومد و بعد از حدود یک دقیقه تصویر مانیتور به مثه تلویزیون برفکی بالاپایین میشد، اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینجاست که این نوع هنگ ها به صورت موضعی است، بعضی وقت ها ممکن است یک هفته سیستم از این نوع هنگ ها نکنه، بعضی وقت ها هم هر روز هر نیم ساعت هنگ میکنه :(
با سپاس از شما
مشکل که از پاور و رم نیست
برو تو بایوس با کارت گرافیک و گرافیک مجتمع رو غیرفعال کن و مجددا تست کن ببین چی میشه
ess_1362
03-10-2012, 19:53
شما با مطالعه تاپیک زیر اول مشخص کنید مشکل شما سخت افزاری هست
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورتی که مشخص شد علت سخت افزاری هست(احتمالا رم) در همین تاپیک مطرح کنید تا پیگیری کنم
شما با مطالعه تاپیک زیر اول مشخص کنید مشکل شما سخت افزاری هست
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورتی که مشخص شد علت سخت افزاری هست(احتمالا رم) در همین تاپیک مطرح کنید تا پیگیری کنم
احسان جان بلو اسکرین ندارند مثل این که هنگ میکنه و رنگها به هم میریزه چیزی از بلو اسکرین در پستشون نگفتن
رم و پاور هم چک کردن
سلام دوستان گرامی
سیستم من دارای مشخصات زیر میباشد:
Cpu: Coer I3 2120 3.3GHz
VGA: In Axtrom Gtx 460 Se 1GB 256bit DDR5
MotherBoard: B75
RAM: Corsair 4GB DDR3 Doalchanel
من تمامی پست های بالا رو خوندم و تقریبا مشکلات من با مشکلات این آقا تشابه داره ولی با این تفاوت که من بازی مکس پین رو تو سیستمم نصب کرده بودم و هر وقت وارد پوشه بازی می شدم صفحه ی Blue Screen میومد بالا و سیستم ریستارت میشد علاوه بر اون وقتی بازی battelfild و خیلی بازی هایی که گرافیک کمتری میخواهند بعد از چند دقیقه بازی سیستم هنگ میکنه و این ارور رو میده:
فکر کردم مشکل از رم هست بخاطر همین رم دوستم رو گرفتم رو که سیستمش دقیقا مثل سیستم منه و نصبش کردم و همین مشکل رو داشت و رم رو بردم تست کردم گفتن سالمه بهم گفتند مشکل از مادربرد و پاورت هم نیست بعد از این که مکس پین رو پاک کردم مشکل blue Screen فعلا حل شده ولی مشکل هنگ همچنان وجود داره!
سلام دوستان گرامی
سیستم من دارای مشخصات زیر میباشد:
Cpu: Coer I3 2120 3.3GHz
VGA: In Axtrom Gtx 460 Se 1GB 256bit DDR5
MotherBoard: B75
RAM: Corsair 4GB DDR3 Doalchanel
من تمامی پست های بالا رو خوندم و تقریبا مشکلات من با مشکلات این آقا تشابه داره ولی با این تفاوت که من بازی مکس پین رو تو سیستمم نصب کرده بودم و هر وقت وارد پوشه بازی می شدم صفحه ی Blue Screen میومد بالا و سیستم ریستارت میشد علاوه بر اون وقتی بازی battelfild و خیلی بازی هایی که گرافیک کمتری میخواهند بعد از چند دقیقه بازی سیستم هنگ میکنه و این ارور رو میده:
فکر کردم مشکل از رم هست بخاطر همین رم دوستم رو گرفتم رو که سیستمش دقیقا مثل سیستم منه و نصبش کردم و همین مشکل رو داشت و رم رو بردم تست کردم گفتن سالمه بهم گفتند مشکل از مادربرد و پاورت هم نیست بعد از این که مکس پین رو پاک کردم مشکل blue Screen فعلا حل شده ولی مشکل هنگ همچنان وجود داره!
بله اون بلو اسکرین مربوط به بازی مکس پین بوده که یکی از ایرادهای اصلی این بازی بوده که با تعویض کرک مشکلتون حل میشده
در مورد این ارور شما ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید و با ورژنهای مختلف درایور تست کنید
در ویندوز سون قابلیت uac و aero peek رو غیرفعال کنید و بایوس مین رو آپدیت کنید
از یک خروجی دیگه کارت گرافیک به عنوان تست استفاده کنید در آخر مشکل میتونه از گرافیک و بایوس گرافیک باشه یا اسلات گرافیک
uac و aero peek رو از کجا باید غیرفعال کنم؟
بایوس مین رو آپدیت کردم
چطوری از یک خروجی دیگه کارت گرافیک به عنوان تست استفاده کنم؟
کارت گرافیکی من 2 تا 6 پینه که یه 6 پین مستقیم از پاور میاد اون یکی هم یه تبدیل داره که تبدیل به 2 تا 3 پین میشه که به صورت غیر مستقیم به پاور وصل میشه
uac و aero peek رو از کجا باید غیرفعال کنم؟
بایوس مین رو آپدیت کردم
چطوری از یک خروجی دیگه کارت گرافیک به عنوان تست استفاده کنم؟
کارت گرافیکی من 2 تا 6 پینه که یه 6 پین مستقیم از پاور میاد اون یکی هم یه تبدیل داره که تبدیل به 2 تا 3 پین میشه که به صورت غیر مستقیم به پاور وصل میشه
خروجی منظورم dvi و vga ایناست
رو task bar راست کلیک کنید و peoperties از اونجا aero peek رو میتونید غیرفعال کنید
در control panel در user acount از اونجا میتونید uac رو غیرفعال کنید
ممنون حالا یه ویندوز 7 یا 8 می زنم ببینم کار می کنه یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.