farokhe
02-10-2012, 23:49
اونایی که تجربه کار با چند مدل مودم داشتن سلام من مودم دلینک 2730 دارم ازش خسته شدم میخوام عوضش کنم مثل محصولات قبلی دیلینک چراغ status نداره که بشه فهمید در حال دریافت یا ارسال هست led اینترنتش چشمک میزنه من با اونا بیشتر حال میکردم تی پی لینک هم داشتم اونم خوشم نیومد احساس میکردم سسته تنبله دوستان شما بگین چی انتخاب کنم خودم بین ایسوز و لینکسیز موندم اگر گذینه بهتری هست شما بگین قیمت هم همین حدودا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از مخابرات اشتراک دارم
لینک لینکسیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL2 Modem/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک ایسوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک لینکسیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL2 Modem/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک ایسوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL Modem ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])