مشاهده نسخه کامل
: تاثیر تغییر مقاومت در توان
Manchester boy
02-10-2012, 11:50
نمیدونم سوالم رو جای درست مطرح کردم یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فرمول آر آی2 با افزایش مقاومت توانم زیاد میشه اما تو فرمول بعدی مقاومت در مخرج است پس با کاهش مقاومت توان زیاد میشه !!!
درحالی که من جاهای مختلف خوندم توان مجاز مقوامت با حجم مقاومت نسبت مستقیم دارد !
!!؟
نمیدونم سوالم رو جای درست مطرح کردم یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فرمول آر آی2 با افزایش مقاومت توانم زیاد میشه اما تو فرمول بعدی مقاومت در مخرج است پس با کاهش مقاومت توان زیاد میشه !!!
درحالی که من جاهای مختلف خوندم توان مجاز مقوامت با حجم مقاومت نسبت مستقیم دارد !
!!؟
سوال خوبی پرسیدی.
توان یک مقاومت به اندازه ی اهمی اون مربوط نیست.مقاومت دو اهم داریم که 20 وات هست و مقاومت دو اهم داریم که 10 وات هست.
مثلا افت توان در خط هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی این مقاومت خط رو نشون نمیده مقاومت خط از این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رابطه بدست میاد .
این رابطه تلفات رو داره نشون میده
نمیدونم تونستم بهت حالی کنم
Manchester boy
02-10-2012, 13:35
من بازم به یخ جواب کلی برای این سوال نرسیدم !
تغییر مقاومت چگونه منجر به تغییر توان می گردد ؟
توان طبق اصل قانون بقای انرژی ثابت است و ازین اصل فیزیکی به این روابط خواهید رسید...والبته این قانون ها هم صرفا در شرایط خاصی درست است مثلا در اشل کوانتومی صادق نیستند
بهرحال، منظور از R مقاومت مصرفی شماست و با توجه به اینکه توان مولد مدار شما نیز ثابت است...وقتی R رو زیاد می کنید با ضریب توان 2 از جریان شما کاسته میشه (جواب سوال اول شما)تا مقدار P ثابت بمونه.
یک منبع آب رو درنظر بگیرید وقتی سرراه خروجی آب مقاومت و یا مانعی میزارید قاعدتا میزان عبور جریان هم کم میشه اما وقتی موانع عبور رو بردارید ناگهان میزان زیادی آب میتونه عبور کنه...ولی اینها هیچ ارتباطی با میزان کل آب موجودی مخزن شما نداره و این مقدار ثابت است...وتغییرات R فقط ایجاد تغییر در جریان و ولتاژ شما طبق رابطه نوشتید میکنه(در اشل ماکروسکوپیک)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.