PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فسردگی شدید

Reza Azimy_RW
02-10-2012, 10:17
سلام دوستان من حدود 3 سال و نیمه افسردگی خیلی شدید دارم یعنی از هیچ چیز لذت نمیبرم اونوقت الان یک ساله میرم پیش روان پزشک یه سری قرص تجویز میکنه بعد یه مدت عوض میکنه تا الان خیلی کم بهتر شدم که شاید این مقدار کم هم ربطی به قرص و دارو نداشته باشه !
این قرصها رو تا حالا مصرف کردم :
Orlept
Bpridin 2
Rispridon 2
Valperoat Sandorz
Pranol
Litium
Depakine
و این سری که رفتم 5-6 روز پیش یه قرص جدید نوشت گفت این خوبه اسمش Bupropion 100 بود شاید چیز دیگه ای هم باشه حضور ذهن ندارم
در کل دهنم چیز شد بسکه روز کلی قرص خوردم و تاثیری نداشت علت چیه ؟ راه دیگه ای برای درمانش هست ؟ یا اصلا این دکتر رفتنو ادامه بدم یا نه ؟
والا دیگه خسته شدم نه میتونم درس بخونم نه چیزی
دلیل افسردگیم هم مشکلاتی بود که تو زندگیم به وجود اومد همون حدود 3-4 سال پیش البته ارثی هم هست این قضیه تو خانوادمون

begotten
02-10-2012, 11:47
دوست عزیز اول این که شما پیش روان شناس بری خیلی بهتره و کلا تا جایی که میشه باید از مصرف دارو خود داری کرد.
من کلا با تجویز دارو مگر در شرایط خیلی خاص مخالفم و فيلم هاي مستندی هم در رد تجویز دارو برای مشکلات روانی هست که بیان می کنند که مصرف دارو در اکثر موارد از جمله افسردگی نه تنها مفید نیست بلکه بیماری رو حاد تر هم میکنند.

توصیه ی من مراجعه به روان شناس و تلاش برای حل علت اصلی افسردگی شماست نه مصرف دارو و از خود بی خود شدن.

Reza Azimy_RW
02-10-2012, 13:00
نه عزیز روانشناسو که اصلا قبول ندارم من مشکلم حاد تر از این حرفاس که با حرف زدن حل بشه اصلا این قرتی بازیا رو من اثر نداره

mefmef
02-10-2012, 14:20
نه عزیز روانشناسو که اصلا قبول ندارم من مشکلم حاد تر از این حرفاس که با حرف زدن حل بشه اصلا این قرتی بازیا رو من اثر نداره

دوست عزیز
همه ادم ها گاهی دچار افسردگی میشن ولی روش مبارزه با افسردگی خیلی مهم است
سعی کن گذشته رو هر چقدر هم سخت باشه فراموش کنی
و تلاش کنی یه زندگی جدید رو شروع کنی
دلیل اصلی طولانی شدن زمان افسردگی موندن تو زمان گذشته است
موفق باشی من برات دعا می کنم که هرچه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری

Retired User
02-10-2012, 14:54
منم اصلا قرص رو پیشنهاد نمیکنم
خودم 4-5 سال پیش رفتم پیش معروف ترین روانپزشک مشهد
وقتی رفتم مطب دیدم طرف از من خل و چل تره لول
ولی باز هم قرصهارو به مدت 1 هفته مصرف کردم بهتر نشدم که هیچ خیلی بدتر شدم

شما میتونی مثلا با ورزش , سفر , موزیک های مناسب حالتو بهتر کنی
حتی رابطه با جنس مخالف هم خیلی موثره
منطورم روابط *** نیست
همین که بیرون برید و صحبت کنید و....

با این فشار اقتصادی و فرهنگی و.... میدونم خیلی سخته ولی سعی کن شاد باشی حالا به هر دلیلی

hamid_diablo
02-10-2012, 17:38
حتی رابطه با جنس مخالف هم خیلی موثره
منطورم روابط *** نیست

این مورد توصیه نمیشه

مضراتش خیلی خیلی بیشتر از فوایدشه

خیلی ها که افسردگی گرفتن دلیل اصلیش رابطه و جدایی با جنس مخالفه

Reza Azimy_RW
02-10-2012, 19:44
دوست عزیز
همه ادم ها گاهی دچار افسردگی میشن ولی روش مبارزه با افسردگی خیلی مهم است
سعی کن گذشته رو هر چقدر هم سخت باشه فراموش کنی
و تلاش کنی یه زندگی جدید رو شروع کنی
دلیل اصلی طولانی شدن زمان افسردگی موندن تو زمان گذشته است
موفق باشی من برات دعا می کنم که هرچه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری
قربونت برم عزیز ولی خوب .همینه دیگه کسی درک نمیکنه چه حالی دارم من گذشته رو فراموش کردم ولی نمیتونم به آینده امیدوار باشم ... ببین چجوری توضیح بدم مثلابه هیچ چیز نمیتونم اشتیاق نشون بدم به هیــچ چیز ... یعنی چیزایی که واسه هم سن و سالهام یه حتی آدمای مسن تر جذابیت داره و میتونن دلشونو بهش خوش کنن واسه من هیچ چذابیتی نداره اصلا صبح که پا میشم از خواب در و دیوارو که میبینم حالم بهم میخوره ... خیلی هم شده سعی کنم خوب باشم مثلا بگم از فردا صبح زود پا میشم میرم بیرون قدم میزن فلان کارو میکنم ولی زوری تا مثلا دو سه ساعت خودمو گول میزنم میگم حالم خوبه ولی بعد دیگه خسته میشم از این زور زدن الکی ! و دوباره همون حال
مثلا همین مشروب همه باهاش کیف میکنن من چند بار استفاده کردم اونم بهم هیچ حس لذت بخشی نمیده . یعنی کلا این زندگی واسه من معنی نداره یعنی چی اول تولد بعد دانشگاه زن و بچه و بعد می افتی میمیری یعنی چی ؟!
واسه همین رفتم سراغ روانپزشک ولی خوب اونم تاثیری نداشت

TR4NC3
02-10-2012, 20:26
هیچ حسی حتی نصبت به جنس مخالف ندارم

من دقیقا مشکل تو رو داشتم ... هنوزم دارم , ولی این مورد رابطه با جنس مخالف رو قبول دارم ...
میدونم حسی نداری , ولی کلا سعی کن یکی رو دوست داشته باشی / خیلی کمک میکنه .
+
قرص و دکتر رو هم قبول ندارم ... به جاش برو ورزش کن

arash59b
02-10-2012, 20:41

اتفاقا با چیزهایی که میگی شما به یه روانشناس بیشتر از روانپزشک نیاز داری. قرص روانپزشک واسه کم کردن و از بین بردن بیماری های روانی است که ارتباط مستقیم با مغز دارند نه بیماری های روحی.

روانپزشک به یه اسکیزوفرنی قرص میده تا مشکلات مغزیش کاهش پیدا کنه ولی شما که مشکل مغزی نداری.

شما اول پیش یه روانشناس خوب برو و بعد بگو روانشناس .... است. البته یکم هم سوابق فرهنگی ما در رابطه با روانشناس باعث می شه که دیدمون بهش منفی باشه

از من به عنوان یه دوست قبول کن و یه سری هم پیش روانشناس برو اخرش اینه که مثل تا الان یه مقدار پول دیگه خرج کردی و چند روزت گذشته، ضرر دیگه ای نداره.

ولی قبلش درباره کار و سابقه اونجایی که میری یه تحقیق بکن که کارش خوب باشه.

Reza Azimy_RW
02-10-2012, 22:18
خوب روانپزشک مگه فقط حرف نمیزنه ؟ ادم خودش میدونه چه چیزایی واسه روحیش خوبه یا بد دیگه نیاز به روانشناس واسه چی ؟
جدی واسم سواله ها نه که بگید داری توهین میکنه به یه عده و ...

بعد بگو روانشناس .... است.
شوخی بود داداشم :دی

مهرسا1
02-10-2012, 22:33
سلام دوستان من حدود 3 سال و نیمه افسردگی خیلی شدید دارم یعنی از هیچ چیز لذت نمیبرم اونوقت الان یک ساله میرم پیش روان پزشک یه سری قرص تجویز میکنه بعد یه مدت عوض میکنه تا الان خیلی کم بهتر شدم که شاید این مقدار کم هم ربطی به قرص و دارو نداشته باشه !
این قرصها رو تا حالا مصرف کردم :
Orlept
Bpridin 2
Rispridon 2
Valperoat Sandorz
Pranol
Litium
Depakine
و این سری که رفتم 5-6 روز پیش یه قرص جدید نوشت گفت این خوبه اسمش Bupropion 100 بود شاید چیز دیگه ای هم باشه حضور ذهن ندارم
در کل دهنم چیز شد بسکه روز کلی قرص خوردم و تاثیری نداشت علت چیه ؟ راه دیگه ای برای درمانش هست ؟ یا اصلا این دکتر رفتنو ادامه بدم یا نه ؟
والا دیگه خسته شدم نه میتونم درس بخونم نه چیزی
دلیل افسردگیم هم مشکلاتی بود که تو زندگیم به وجود اومد همون حدود 3-4 سال پیش البته ارثی هم هست این قضیه تو خانوادمون

منم مث شما هستم خیلی افسردگی شدیدی داشتم اما مدته 3 ساله دارو مصرف میکنم خیلی بهترم
روزانه 20 میلی گرم فلوکستین مصرف میکنم
این داروهای که دکترتون براتون تجویز کرده اثر خاصی رو افسردگی ندارن

Reza Azimy_RW
02-10-2012, 22:50
این داروهای که دکترتون براتون تجویز کرده اثر خاصی رو افسردگی ندارن
یعنی چی !؟ یعنی این خانوم دکتره خودش بلد نیست اینو ؟!

Retired User
02-10-2012, 23:07
این مورد توصیه نمیشه

مضراتش خیلی خیلی بیشتر از فوایدشه

خیلی ها که افسردگی گرفتن دلیل اصلیش رابطه و جدایی با جنس مخالفه
نمیدونم ممکنه این تجربه برای شما منفی بوده ولی برای من مثبت بوده تا به حال
نیازه که فرد مقابلت رو بشناسی و رابطه رو خوب اداره کنی
اون موردی هم که شما میگی بیشتر برای دخترا برقراره تا پسرا

ضمن اینکه من اینو واسه ایشون میگم که فعلا افسرده است اگه کسی فکر میکنه خیلی شاده نره دنبالش

مهرسا1
02-10-2012, 23:16
یعنی چی !؟ یعنی این خانوم دکتره خودش بلد نیست اینو ؟!

شاید منظور شما رو بد فهمیده چون داروهای که براتون تجویز کرده مال درمان شیزوفرنیه نه افسردگی

arash59b
02-10-2012, 23:38
خوب روانپزشک مگه فقط حرف نمیزنه ؟ ادم خودش میدونه چه چیزایی واسه روحیش خوبه یا بد دیگه نیاز به روانشناس واسه چی ؟
جدی واسم سواله ها نه که بگید داری توهین میکنه به یه عده و ...

بالاخره یه روانشناس حداقل 4 سال درس خونده و یه روش های درمانی برای مواردی مثل یا شبیه شما رو یاد گرفته بالاخره این مشکل شما منحصر بفرد و ناشناخته نیست

درسته هیچکس شما رو بهتر از خود تون نمیشناسه ولی خودتون که نمی تونید خودتون رو معالجه کنید بعضی وقت ها بهتره یه نفر از بیرون خودتون، به شما نگاه کنه

ادم خودش میدونه چه چیزایی واسه روحیش خوبه یا بد دیگه نیاز به روانشناس واسه چی ؟

ولی مثل اینکه شما زیاد نمی دونید وگرنه اینجا تاپیک نمیزدید :46::31:

Reza Azimy_RW
03-10-2012, 09:40
شاید منظور شما رو بد فهمیده چون داروهای که براتون تجویز کرده مال درمان شیزوفرنیه نه افسردگی
شیزوفرنی چیه ؟ :دی

ولی مثل اینکه شما زیاد نمی دونید وگرنه اینجا تاپیک نمیزدید

مممنون آروش جان
میدونم ولی نمیشه عمل کرد بهش :دی

Reza Azimy_RW
03-10-2012, 09:51
راستی دوستان تو رفتارم که بقیه میبینن اصلا افسردگی پیدا نیستا تازه ملت بهم میگم چقدر تو خوشهال و پر انرژی هستی ولی در اصل اینجوری نیست

arash59b
03-10-2012, 10:14
راستی دوستان تو رفتارم که بقیه میبینن اصلا افسردگی پیدا نیستا تازه ملت بهم میگم چقدر تو خوشهال و پر انرژی هستی ولی در اصل اینجوری نیست

خوب خدا رو شکر وضعیتت حاد نیست

می دونم منظورت چیه منم تا حدودی همینطور هستم فقط خود ادم و تا حدودی خانواده خبر دارند

فکر کنم تو هم جزء اون ادمایی هستی که خیلی خیلی ایده ال فکر و برنامه ریزی می کنند و هدف گذاری هاشون سخت و دقیق هست؟

yaroo89
03-10-2012, 10:43
به نظر من بهترین درمان برای شما کوهنوردیه .من این تجربه رو داشتم خیلی رو روحیات آدم تاثیر میذاره اگر این ورزش رو با علاقه شروع کنید و ادامه بدین مطمئن باشین تمام داروهاتون دورمیریزین. حتما امتحان کنین

Reza Azimy_RW
03-10-2012, 17:19
فکر کنم تو هم جزء اون ادمایی هستی که خیلی خیلی ایده ال فکر و برنامه ریزی می کنند و هدف گذاری هاشون سخت و دقیق هست؟
دقیقا ... همش فکرم مشغوله باید چیکار کنم و البته واسه بعضی از این تصمیمهای بزرگ خیلی خیلی زحمت کشیدم ( چند سال وقتمو تلف کردم ) و بعد شکست خوردم توش که به شدت تو روحیم تاثیر داشت و دیگه امیدی به ادامه دادن ندارم

به نظر من بهترین درمان برای شما کوهنوردیه .من این تجربه رو داشتم خیلی رو روحیات آدم تاثیر میذاره اگر این ورزش رو با علاقه شروع کنید و ادامه بدین مطمئن باشین تمام داروهاتون دورمیریزین. حتما امتحان کنین
ممنون ولی خوب حوصله میخاد کوهنوردی : دی