مشاهده نسخه کامل
: اتصال هارد لپ تاپ به دسکتاپ
h_mirgh20
02-10-2012, 02:29
سلام
من یک هارد وسترن دیجیتال دارم که ماله لپ تاپه
میتونم اونو به کامپیوترم وصل کنم؟
درایور میخواد؟
:11:
ata.royalfalcon
02-10-2012, 07:56
سلام
من یک هارد وسترن دیجیتال دارم که ماله لپ تاپه
میتونم اونو به کامپیوترم وصل کنم؟
درایور میخواد؟
:11:
سلام .
نصب و راه اندازي هارد 2.5 اينچي با هارد 3.5 اينجي تفاوت زيادي ندارد (درايور لازم نيست) ولي براي اينكه هارد 2.5 اينچي در محفظه هارد 3.5 اينچي كيس پيچ بشه احتياج به قاب (bracket) داريد (عكس پيوست) مگر اينكه كيس شما جاي مناسب براي نصب هارد 2.5 اينچي داشته باشه .
همان كابل sata و كابل برق (پاور) رو به هارد متصل كنيد . البته توجه داشته باشيد كه ابتدا سيستم رو خاموش كنيد .
سلام
اگر در حالت روشن فیش ها رو وصل کنیم یا در بیاریم چه مشکلی پیس میاد/?
ata.royalfalcon
02-10-2012, 09:25
سلام
اگر در حالت روشن فیش ها رو وصل کنیم یا در بیاریم چه مشکلی پیس میاد/?
سلام .
خطر خرابي و پريدن اطلاعات بالاتر هست . گرچه بعضي ها اينكار رو انجام ميدهند بشرطي كه مادربرد AHCI رو ساپورت كنه در غير اينصورت هارد detect هم نخواهد شد .
h_mirgh20
02-10-2012, 12:31
سلام .
نصب و راه اندازي هارد 2.5 اينچي با هارد 3.5 اينجي تفاوت زيادي ندارد (درايور لازم نيست) ولي براي اينكه هارد 2.5 اينچي در محفظه هارد 3.5 اينچي كيس پيچ بشه احتياج به قاب (bracket) داريد (عكس پيوست) مگر اينكه كيس شما جاي مناسب براي نصب هارد 2.5 اينچي داشته باشه .
همان كابل sata و كابل برق (پاور) رو به هارد متصل كنيد . البته توجه داشته باشيد كه ابتدا سيستم رو خاموش كنيد .
من اینکارو انجام دادم
در تنظیمات بایوس هارد رو میشناسه سیستم اما توی ویندوز نه
سرعت سیستم هم خیلی پایین میاد
ata.royalfalcon
02-10-2012, 12:53
من اینکارو انجام دادم
در تنظیمات بایوس هارد رو میشناسه سیستم اما توی ویندوز نه
سرعت سیستم هم خیلی پایین میاد
برنامه ديسك منجمنت ويندوز رو اجرا كنيد و وضعيت پارتيشن رو بررسي كنيد . ممكنه حتي letter نداشته باشه يا پارتيشنها پريده باشه كه نياز به پارتيشنبندي مجدد داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.