مشاهده نسخه کامل
: ویروسی شدن هارد اکسترنال ( ویروس شورتکات ) = بیچاره شدن من !:(
Alijo0on
01-10-2012, 01:09
هارد 500 رو به یه pc آلوده زدم برای چند لحظه بعدش به کل آلوده شد ویروسی که آیکونهای داخل هارد رو به صورت شورت کات درآورد ، حجم میزنه 2 کیلو بایت و روش که میرم دیتیلش میگه cmd / systm32 !!! من یه سری عکس و فیلم حیاتی و مهم داشتم توش که خیلی برام مهمن و کپی و بک آپ ندارم با avast اسکن که کردم نتیجه نداد و نتونس ریپیر کنه لطفا هر راهی که ممکنه کمکم کنه اطلاعاتم برگرده رو بهم بگین ، خرج و هزینشم هر چقدر بشه تقبول میکنم هر جایه تهران باشه ...
Alijo0on
01-10-2012, 13:02
جدا یعنی این مشکل من اینقدر ناجوره که هیچ کی راه حلی به ذهنش نرسیده ؟!
دمتون گرم وافعا
:(
*Batman*
01-10-2012, 16:08
سلام.
ما اینجا یاد میدیم و یاد میگیریم.
عجله هم نکنید.باید حوصله داشته باشید.
تاپیک شما به بخش اورژانس سیستم های آلوده منتقل میشه
مطالب زیر را مطالعه کنید:
ویروسی که همه ی آیکونها را به پسوند lnk تبدیل میکنه <<< حل شد >>> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویروسی که همه فولدور های فلش مموری را شورت کات می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alijo0on
01-10-2012, 16:34
سلام.
ما اینجا یاد میدیم و یاد میگیریم.
عجله هم نکنید.باید حوصله داشته باشید.
تاپیک شما به بخش اورژانس سیستم های آلوده منتقل میشه
مطالب زیر را مطالعه کنید:
ویروسی که همه ی آیکونها را به پسوند lnk تبدیل میکنه <<< حل شد >>> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویروسی که همه فولدور های فلش مموری را شورت کات می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنونم از شما ناظر خوش صحبت و با حوصله و ببخش که بی صبری مارو تحمل میکنی ...
الان دارم لینکهایی که دادی رو میخونم ببینم مشکلم حل میشه ؟
:20:داداش من این مشکل ته مشکل خندست . . . 10 باری فکر کنم اینجوری ویروسی شدم . هیچی نیست این ویروس .
شما بروی برنامه xyplorer رو آخرین ورژنشو دان کن . یه Explorer بیشتر نیست ... ولی میشه سر 3سوت حل کرد قضیه رو . وقتی با این پلورر بری توی هاردت مشاهده میکنی که در واقعا فولدر های قبلی هیدن شدند ( به صورت خاص ) و جالشون یه سری شورکت مسخره قرار گرفته ... بزن همه شورتکت هارو پاک کن . بعد برو توی فلدر هایی که هیدن هستند . یه فولدر جدید با اسم ی مانند 1 بساز . بعد تمامی محتویات اون فلدر هیدنی که توش هستیو کات کن توی فولدر 1 . الان همه ی محتوایت فلدر هیدن قبلی توی یه فلدر جدید ( 1 ) توی همون فلدر هیدن هستند . حالا 1 رو کات کن توی Dir اصلی هاردت کنار اون فلدر هیدنی که قبلن بود و حالا توش خالیه . حالا فلدر هیدن رو پاک کن . اسم 1 رو بکن همونی که بود ... همه ی فولدر های از دست رفتتو همین کارو بکن تمومه ... یه آنتی هم تهش بزن دیگه واسه اطمینان .
مشکلی بود هستم . :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.