ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی کتاب های مورد نظر

daniel300
30-09-2012, 12:07
سلام دوستان

من خیلی وقته که دنبال کتابی هستم که مسائل حل شده انالیز عددی بوردن رو داشته باشه ، ممنون میشم اگه کسی از دوستان کتابی در این زمینه (حل المسائل انالیز عددی بوردن ) معرفی کنه تا تهیه کنم.

و هم چنین کتابی که مسائل حل شده هندسه اقلیدسی و نا قلیدسی نوشته گرینبرگ رو داشته باشه اگر زحمتی نیست معرفی کنید.

با تشکر از سایت p30world و دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند.

Kesel
30-09-2012, 13:20
سلام
من حل المسائل گرینبرگو پیدا نکردم . حل المسائل آنالیز عددی بوردن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

daniel300
30-09-2012, 15:20
دوست عزیز

ممنون به خاطر معرفی ، کتاب فارسی موجود در بازار هست که حل المسائل انالیز عددی یا مسائل حل شده شبیه اون را داشته باشه ؟

Kesel
30-09-2012, 16:17
خواهش می کنم.
من چنین چیزی رو ندیدم . ضمن این که فکر هم نمی کنم که وجود داشته باشه چون چیزی برای ترجمه نداره همش رابطه هست (بوردن) .
ولی راهنمای حل مساله اگه می خواید که توضیخ فارسی داشته باشه ، برای آنالیز عددی زیاد هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی من تجربه ای درمورد به دردبخور بودن این کتاب ها ندارم.دوستان دیگه اگه اطلاعاتی دارن می تونن بهتر راهنمایی کنن

kvhsade
30-09-2012, 22:44
سلام دوستان

من خیلی وقته که دنبال کتابی هستم که مسائل حل شده انالیز عددی بوردن رو داشته باشه ، ممنون میشم اگه کسی از دوستان کتابی در این زمینه (حل المسائل انالیز عددی بوردن ) معرفی کنه تا تهیه کنم.

و هم چنین کتابی که مسائل حل شده هندسه اقلیدسی و نا قلیدسی نوشته گرینبرگ رو داشته باشه اگر زحمتی نیست معرفی کنید.

با تشکر از سایت p30world و دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند.

ایمیل من : Alireza_m_rad@yahoo.com

سلام دوست عزيز شما سري به تاپيك معرفي منابع همين سايت هم بزنيد من خودم يك وبلاگ پر از كتابهاي رياضي پيدا كردم كه آنجا آدرسش را نوشتم البته اميدوارم تكراري نباشد و به دردتون بخوره
موفق باشيد