ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن سیستم در انجام همزمان چند برنامه

abbas-t
28-09-2012, 21:05
سلام

امیدوارم جای دزستی پست داده باشم

وقتی چند کار را همزمان با هم انجام میدم سیستم خیلی ازار دهنده میشه .مثلا وقتی روی درایو dvd rom کلیک میکنم تا محتوای انرا ببینم و در این حال بخوام موزیکی را از

روی هارد اجرا کنم سیستم ازار دهنده میشه تا این دوکار را انجام بده ،به نظر خودم سیستم ضعیفی ندارم ،ولی برای شما مشخصات قطعات را ذکر میکنم ،تا نظر شما را بدونم

mb :asus p5qc

ram :ocz 2*2g

cpu :core to quad 6600

gpu:9600gt

power ​g
reen 480

تا یادم نرفته ویندوز 7 و kis 2013 رو سیستم نصب کردم

EXTREME
28-09-2012, 21:11
کند شدن سیستم اگه مشکل از ویندوز و ویروس نباشه بیشتر میتونه از هارد باشه
هارد رو دیفرگمنت کنید و اسکن بدسکتور بکنید و چک کنید دمای هارد پایین باشه
درست کار نکردن موتور هارد هم باعث این مشکل میشه
علت های دیگه ای هم داره مثل دمای قطعات - ضعیف بودن پاور و کم بودن میزان حافظه مجازی

ali2424
28-09-2012, 21:21
ببیند پایین اومدن سرعت میتونه دلایل زیادی داشته باشه یکی از انها مثلا میوتنه از رم باشه یعنی رم شما مثلا 4 گیه ود ویندوز هم 4 گیگ نشون میده ولی در عمل 1 گیگ حالت رفرش خودشو از دست داده و شما انگار باسه گیگ رم کار میکنید یک مثال دیگه هم میتونه از هارد باشه یا تامین برق هارد که یعنی از پاور دلایل زیادی دخیل هستند اما شما چه کارهایی میتونید انجام بدید
اول از همه برید سراغ پاور و کاملا مطمئن بشید از صحتش ملاک فقط بالا اومدن ویندوز نیست حتما یا باید از تستر پاور استفاده کنید یا سیستم رو زیر بار ببرید
مرحله دوم تمام قطعات رو از کیس خارج کرده و بایاس مین رو اپدیت کنید و یک ویندوز به صورت کلین نصب کنید
مرحله سوم با نرم افزارهای مخصوص مثل IntelBurnTestV تست کامل بگیرید
مرحله بعد حتما رم رو با نرم افزار mem test تحت داس تست کنید حداقل یک پاس
در مرحله اخر باید به هارد مشکوک شد
در صورت ادامه مشکل بگید تا باز راهنمایی کنم

abbas-t
29-09-2012, 13:32
ببیند پایین اومدن سرعت میتونه دلایل زیادی داشته باشه یکی از انها مثلا میوتنه از رم باشه یعنی رم شما مثلا 4 گیه ود ویندوز هم 4 گیگ نشون میده ولی در عمل 1 گیگ حالت رفرش خودشو از دست داده و شما انگار باسه گیگ رم کار میکنید یک مثال دیگه هم میتونه از هارد باشه یا تامین برق هارد که یعنی از پاور دلایل زیادی دخیل هستند اما شما چه کارهایی میتونید انجام بدید
اول از همه برید سراغ پاور و کاملا مطمئن بشید از صحتش ملاک فقط بالا اومدن ویندوز نیست حتما یا باید از تستر پاور استفاده کنید یا سیستم رو زیر بار ببرید
مرحله دوم تمام قطعات رو از کیس خارج کرده و بایاس مین رو اپدیت کنید و یک ویندوز به صورت کلین نصب کنید
مرحله سوم با نرم افزارهای مخصوص مثل IntelBurnTestV تست کامل بگیرید
مرحله بعد حتما رم رو با نرم افزار mem test تحت داس تست کنید حداقل یک پاس
در مرحله اخر باید به هارد مشکوک شد
در صورت ادامه مشکل بگید تا باز راهنمایی کنم

با سلام وتشکر

در باره اپدیت مادر برد وقتی به سایت مین برد مراجعه کردم برای دریافت فایل

6 تا فایل بروز رسانی بود که هر کدام در مورد کارایی یک قطعه توضیحات داشت

مثلا در باره افزایش سازگاری سی پی یو -یا مثلا سازگاری حافظه های ddr3 ,...

حالا نمیدونم کدام فایلو باید دانلود کنم مین بردم p5qc اسوسه