مشاهده نسخه کامل
: کمک برای انتخاب cpu cooler خوب و مناسب برای کیس گرین Magnum 2
با درود
من کیس Magnum 2 گرین رو انتخاب کردم .
Magnum 2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم cpu cooler برای این کیس از نظر سایز مناسب هست و میشه استفاده کرد
در ضمن سی پی یوم هم intel core i7 3770 ivy bridge هست که دوستان گفتن یه مقدار داغ میکنه
کولر مدلThermalright Silver Arrow S-BE
یا
کولر Thermalright Archon:
ممنونم
ممنون میشم دوستان فن کمک کنن چون فردا باید یه مدل رو برای سیستمم به فروشنده بدم که از تهران سفارش بده چون شهرستانم من
من نظرم رو اولی است
ولی با این کیس و انتخاب اون کولر فکر کنم باید قید فن بالای کیس و یکی از فن های درب کیس رو بزنی
animsprite
29-09-2012, 21:58
من نظرم رو اولی است
ولی با این کیس و انتخاب اون کولر فکر کنم باید قید فن بالای کیس و یکی از فن های درب کیس رو بزنی
والبته محدودیت شدید فضا برای رم ها
پس با Thermalright Archon مشکلی نداره این گیس؟
درود.بالاخره کولر Thermalright Archon گرفتم اما شور بختانه جا نشد رو کیس Magnum 2 .کیس باید پهن تر باشه تا جا شه چون کولر ارتفاعش زیاده و در کیس دیگه بسته نمشه.فروشنده میگخ میشه مقداری از در کیس رو ببریم تا دیگه جا بشه و بسته شه.نظر شما چیه این کارو بکنم یا این که کیس پهن تر بگیرم.؟؟؟؟؟
تقریبا یه نیم سانتی میخواد تا در کیس بسته بشه..اینم دو تا مشخصات هم کیس و هم فن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم دوستان یه چک کنن ببینند این مشکل طبیعیه یا این که با این که بعید هست طریقه نصب فروشنده و اسمبل سیستم اشتباه بوده؟؟؟؟
ess_1362
05-10-2012, 09:08
باید اول سایزش را با پهنای کیس مقایسه می کردی و بعد می خریدی!!
من بریدن کیس را توصیه نمی کنم بهتره به فکر خرید یک کیس جدید باشید
باید اول سایزش را با پهنای کیس مقایسه می کردی و بعد می خریدی!!
من بریدن کیس را توصیه نمی کنم بهتره به فکر خرید یک کیس جدید باشید
اگه بخوام کیس بزرگتر وردارم شما چی پیشنهاد میدید؟x7 چطوزه؟ و دیگه مشگلی با ارتفاع این کولر نداره؟
ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنند.چون فردا اول صبح فروشنده ممکنه کیس مگنوم 2 رو ببره
Dj_aghamajid
05-10-2012, 21:47
کیس رو ببره یعنی چه!
یا کولر رو پس بده، البته اگه پس میگیره و جاش کولر ترمال رایت ماچو 2 بگیر. اون تو مگنوم 2 جا میشه.
یا کولر پهن تر بگیر.
کیس رو ببره یعنی چه!
یا کولر رو پس بده، البته اگه پس میگیره و جاش کولر ترمال رایت ماچو 2 بگیر. اون تو مگنوم 2 جا میشه.
یا کولر پهن تر بگیر.
نظتون در مورد پست 9 تایپیک چیه
ess_1362
05-10-2012, 22:26
باید مشخص بشه شما چقدر می خوای هزینه کنی؟
کیس X7 طبق گفته سایت گرین از خنک کننده هایی تا ارتفاع 190 میلیمتر پشتیبانی می کنه
خنک کننده شما هم طبق گفته سایت گرین دارای ارتفاع 170 میلیمتر هست
البته اینطور که من می بینم باید 15 میلیمتر هم اضافه کنید چون قسمت بالای فن را ظاهرا در نظر نگرفته
شما خنک کننده را تا بالای فن اندازه بگیر و با خودت یک خط کش ببر و موقع خرید سانت بگیر که کاملا مطمئن بشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.