مشاهده نسخه کامل
: Viber Free Calls & Messages
Viber Free Calls & Messages یا وایبر نرم افزار گوشی های تلفن همراه است که به شما اجازه می دهد تا در هر جای دنیا با دوستان خود که Viber بر روی گوشی آن ها نصب شده است تماس تلفنی و یا اس ام اس رایگان ارسال کنید. هنگام استفاده از وایبر، تماس تلفنی شما به هر کاربر Viber دیگر آزاد است و کیفیت صدا خیلی بهتر از تماس های عادی (GSM) می باشد. شما می توانید با هر کاربر وایبر، در هر نقطه از جهان و به صورت کاملاً رایگان تماس برقرار کنید. همه ویژگی های وایبر 100 ٪ رایگان و انجام هر گونه کار اضافی "در برنامه" نیاز به خرید ندارند.
فقط کافی است که گوشی شما از طریق WiFi یا 3G به اینترنت متصل باشد، پس از اجرا، نرم افزار به صورت اتوماتیک تمامی دوستان شما که از این نرم افزار استفاده می کنند را شناسایی کرده و آماده برقراری ارتباط با آنها می شود. این برنامه احتیاج به نام کاربری و رمزعبور ندارد و از طریق شماره تلفن موبایل، ارتباط را برقراری می کند. فقط کافی است که شماره تلفن شخصی که از این نرم افزار را در گوشی خود دارد گرفته و با او صحبت کنید. لازم به ذکر است که برای برقراری ارتباط، این نرم افزار باید روی گوشی همیشه درحال اجرا باشد.
ویژگی های برنامه Viber عبارت است از:
بدون هزینه های پنهان
بدون هزینه های بین المللی
کاملاً رایگان و بدون آگهی
بدون نام کاربری، کلمه عبور و یا ثبت نام
بدون احتیج به ساخت مجدد لیست دوستان
اعلام تماس ناموفق
کیفیت خوب صدا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mani_arian
16-01-2013, 02:59
فایل پاک شده است
masoudtr
27-01-2013, 16:06
فونت ها چجوری تو این نرم افزار بزرگ میشه من فونت هام خیلی ریزه
دانلود ورژن:
Viber v4.0.0.1707 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Extreme-Forces
19-11-2013, 22:15
من اینو نصب کردم ولی کد فعالسازیش نیومد برام.
چندین بار امتحان کردم. حتی ورژن قبلیشم کد فعالسازی نیومد برام. چیکار کنم ؟:n22:
من اینو نصب کردم ولی کد فعالسازیش نیومد برام.
چندین بار امتحان کردم. حتی ورژن قبلیشم کد فعالسازی نیومد برام. چیکار کنم ؟:n22:
کد فعال سازی ارسال نمیشه ببین میتونی با تماس کد رو بگیری!
منم چندتا گوشی رو نتونستم فعال کنم البته موقت هست
Pessimist
20-11-2013, 13:02
دوستان الان هفت هشت روزه که دارم امتحان میکنم اما کد فعالسازی واسم نیومد و میگن باهات تماس میگیریم و کد رو بهت میدیم اما دقیقا هر روز یه ساعت صبر میکنم اما تماس نمیگیرن اینم یه جوریه که هر 24 ساعت فقط دو بار میشه درخواست کد داد که واقعا رو اعصابه! ای خدا اااااااا بدجوری به هم ریختم!
نسخه جدید:
Viber 4.0.1.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه جدید:
Viber 4.1.0.665 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه جدید:
Viber : Free Calls & Messages 4.1.1.10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
topoly1000
23-12-2013, 14:07
سلام. وایبر رو روی پی سی نصب میکنم ولی موقع اعلام کشور امریکا رو اعلام میکنه . از هیچ هیلتر شکنی هم استفاده نکردم.
موقع تعغیر کشور هم کار نمیکنه . چرا به نظر شما ؟؟؟ :n13::n13::n13::n13::n13::n13:
نسخه جدید:
Viber v4.2.1.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
اشتباهی deactivate account رو زدم دفعه بعد که دوباره خاستم بازش کنم شماره تلفن خاست دادم و کدش رو گرفتم و وارد شدم تا اینجاش مشکلی نبود ولی هر کاری کردم contact هامرو نتونست از تو وایبر بشناسه.نمیاره.چیکار کنم؟
داغونم کمکم کنین
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم چطوری میشه آیکون نویگیشن یا همون فلش خاکستری رنگ که پایین سمت راست صفحه نرم افزار وایبر قرار داره و برای تعیین موقعییت جغرافیایی افراد هست رو بدون اطلاع طرف مقابل توی گوشی اون فعالش کرد که بتونیم موقعییتشو پیدا کنیم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
در کل میخوام بدونم چطوری میشه موقعیت طرف مقابلتو با گوشی موبایل پیدا کنی. مثلا تو نرم افزار های وایبر یا واتس آپ و ... وقتی با یکی چت میکنی چطور میشه موقعیتشو پیدا کرد؟ یا اصلا نرم افزار دیگه ای هست که بدون اطلاع طرف مقابلت محلشو پیدا کنی؟ تو وایبر میدونم که یه فلش خاکستری رنگ هست که اگر طرف مقابلت فعالش کرده باشه وقتی یه پیام بهت بده کنار پیامش یه آیکون بالون شکل ظاهر میشه که وقتی روش کلیک کنی موقعیتشو نشونت میده اما مشکل اینجاست که باید ازش بخوای که آیکونو فعال کنه. حالا میخوام بدون اطلاعش این آیکون فعال بشه آیا امکانش هست؟
در کل میخوام بدونم چطوری میشه موقعیت طرف مقابلتو با گوشی موبایل پیدا کنی. مثلا تو نرم افزار های وایبر یا واتس آپ و ... وقتی با یکی چت میکنی چطور میشه موقعیتشو پیدا کرد؟ یا اصلا نرم افزار دیگه ای هست که بدون اطلاع طرف مقابلت محلشو پیدا کنی؟ تو وایبر میدونم که یه فلش خاکستری رنگ هست که اگر طرف مقابلت فعالش کرده باشه وقتی یه پیام بهت بده کنار پیامش یه آیکون بالون شکل ظاهر میشه که وقتی روش کلیک کنی موقعیتشو نشونت میده اما مشکل اینجاست که باید ازش بخوای که آیکونو فعال کنه. حالا میخوام بدون اطلاعش این آیکون فعال بشه آیا امکانش هست؟
دوست عزیز همونطوری که گفتین اینا همه به صورت گزینه در نرم افزار قرار میگیره مثل وایبر و طبیعتا زمانی که روشن نباشن یعنی طرف روشن نکرده باشه شما نمیتونین بدون اجازه صاحب گوشی این گزینه رو فعال کنین بدون اینکه طرف بفهمه!!!!!
پس باید امیدوار باشید که طرف وارد نباشه و همینجوری فعال بذاره مکان نمای نرم افزار رو
ممنون
حالا هیچ راه دیگه ای غیر از این نرم افزارها نیست؟ یه تروجانی، چمیدونم چیزی براش ارسال کنیم که بشه محلشو فهمید
ممنون
حالا هیچ راه دیگه ای غیر از این نرم افزارها نیست؟ یه تروجانی، چمیدونم چیزی براش ارسال کنیم که بشه محلشو فهمید
اگرم باشه بنده خبر ندارم!
شاید دیگر دوستان بدونن که حتما میگن!!!
نسخه جدید:
Viber 5.3.0.2331 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه جدید:
Viber v5.3.0.2339 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.