PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا آمدن یک صفه و از کار انداختن سیستم

soroori2
28-09-2012, 13:44
سلام دوستان

در هنگام کار با سیستم یک صفحه بالا آمد که نوشته آی پی شماره ...... سیستم شما بلاک شده و برای خارج شدن باید پول پرداخت کنید.و بعد دیگه امکان استفاده از سیستم وجود نداره و این صفحه همینطور باقی میمونه و الان از طریق یک و یندوز دیگه بالا اومدم.

OMEGAA
28-09-2012, 14:26
یک عکس بده.

soroori2
28-09-2012, 16:14
یک عکس بده.

سلام دوست عزیز

امکان عکس گرفتن نیست وقتی به اینترنت وصل میشوم این صفحه FBI میاد و نوشته به دلیل نقض کپی رایت سیستم بلاک میشه تا ظرف 72 ساعت جریمه پرداخت بشه.

soroori2
29-09-2012, 19:22
سلام
دوستان عزیز کسی نیست این مشکل رو حل کنه ؟

*Batman*
29-09-2012, 21:19
سلام
دوستان عزیز کسی نیست این مشکل رو حل کنه ؟

سلام.
شما گرفتار یکی از انواع مخربهای باج گیر شدید.(اگه اشتباه نکنم FBI MoneyPak)
سعی کنید زیاد از سیستم استفاده نکنید تا جلوی پیشروی احتمالی این مخرب گرفته بشه.

برای پاکسازی این مخرب از دیسک نجات کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Kaspersky Virus Removal Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنید.

soroori2
30-09-2012, 22:53
سلام.
شما گرفتار یکی از انواع مخربهای باج گیر شدید.(اگه اشتباه نکنم FBI MoneyPak)
سعی کنید زیاد از سیستم استفاده نکنید تا جلوی پیشروی احتمالی این مخرب گرفته بشه.

برای پاکسازی این مخرب از دیسک نجات کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Kaspersky Virus Removal Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استفاده کنید.

سلام

ممنون دوست عزیز موضوع اینه که من وقتی از اینترنت استفاده می کنم با این مشکل مواجه میشم اگر جند روز استفاده نکنم خودبه خود به خود حل نمیشه ؟

*Batman*
01-10-2012, 00:15
سلام

ممنون دوست عزیز موضوع اینه که من وقتی از اینترنت استفاده می کنم با این مشکل مواجه میشم اگر جند روز استفاده نکنم خودبه خود به خود حل نمیشه ؟

سلام
عرض کردیم اگر پیغامی مثل شکل زیر دریافت می کنید از دیسک نجات کسپرسکی استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroori2
02-10-2012, 18:24
سلام دوست عزیز جناب batman

من این دیسک نجات کسپر سکای رو دانلود کردم ولی کار با اون رو بلد نیستم یه راه ساده تر و یا یه نرم افزار دیگه ای وجود نداره ؟ممنون میشم کمک کنید الان چند روز هست که گرفتار هستم.

*Batman*
02-10-2012, 19:04
سلام.
از راهنما استفاده کنید

نحوه استفاده از دیسک نجات کسپرسکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soroori2
02-10-2012, 19:46
سلام

من راهنما رو خوندم درست نفهمیدم من الان که دیسک نجات رو از حالت فشرده در آوردم سه تا فایل هست کدوم از این فایلها رو بر روی سی دی رایت کنم ؟میشه روی فلش ریخت و بوت کرد ؟ممنون

*Batman*
02-10-2012, 20:44
راهنما1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنما2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1.h tml)
راهنما 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک سومی مسدود شده که به شکل زیر میباشد(علامت + را حذف کنید)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soroori2
02-10-2012, 22:41
سلام

من هر کاری می کنم سیستم بوت نمیشه و هی وارد ویندوز میشم.

*Batman*
03-10-2012, 02:21
سلام
من هر کاری می کنم سیستم بوت نمیشه و هی وارد ویندوز میشم.

سلام.
شما باید تنظیمات بوت سیستم رو تغییر بدید که بحثش از حوصله این تاپیک خارجه.
از راهنما استفاده کنید:
راهنما1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راهنما2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soroori2
03-10-2012, 21:33
سلام.
شما باید تنظیمات بوت سیستم رو تغییر بدید که بحثش از حوصله این تاپیک خارجه.
از راهنما استفاده کنید:
راهنما2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوست عزیز

من به لطف شما تونستم این مشکل رو با همین دیسک نجات حل کنم میخواستم از راهنمایی شا تشکر کنم .موفق باشید.

*Batman*
04-10-2012, 00:02
سلام.
خوشحالم که مشکل رفع شده.
برای اطمینان بیشتر برنامه Malwarebytes Anti-Malware Free ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب و سیستم رو اسکن کنید.
موفق باشید.

آنتی
27-01-2013, 23:01
سلام
من چند روز پیش با این مشکل مواجه شدم
فکر کردم با عوض کردن ویندوز حل بشه
ویندوز را عوض کردم اون پیغان نمیاد
اما فایل های عکس و فیلم غیرفعال شده
به نظرتون می تونه اثر این ویروس باشه؟
ممنون