مشاهده نسخه کامل
: لقب رشته اختراع به چه رشته ای تعلق می گیره؟
apadana34
28-09-2012, 12:16
رشته اختراع چه رشته ایی هست ؟
رشته ای که در بیشتر اختراعات یا فناوری ها دخالت داشته یا باعثش شده چه رشته ایی هست .
mahdi60f
08-10-2012, 09:55
مهندسی برق
mohammad24
08-10-2012, 16:03
سلام
ساده نیست که لقب اختراع را به یک رشته خاص بدیم. امروزه در تمام رشته ها اختراع انجام میشه و بعضی اختراع ها هم بین رشته ای هستند. اما فکر می کنم بشه در دوره های زمانی خاص، این لقب را به رشته خاصی داد. مثلا در عصر ماشین، بیشترین اختراعات در رشته مکانیک صورت گرفت. روزگار ما، روزگار الکترونیک و کامپیوتره، بنابراین بیشترین اختراعات در این حوزه ها انجام می گیره. و دنیای آینده ما بر پایه نور خواهد بود. پس بیشتر اختراعات بر پایه، فوتونیک، لیزر و پلاسما خواهد بود.
به طور کلی باید در نظر داشته باشید که رشته های علوم پایه، رشته های کشف و اختراع هستند. تکنولوژی از دل علوم پایه بیرون میاد و به یک رشته مهندسی تبدیل میشه. پس در هر زمانی که باشیم میشه این القاب را به حق به رشته های علوم پایه داد.
منظورتون فیزیک کاربردی هست ؟
به هرحال علوم پایه عملی نیستند و اموختنی هستند واین رشته های مهندسی هستند که ان را عملی می کنند . به نظر من اختراعات می تونه ترکیب چند رشته باشه اما در بیشتر اختراعات نقش دو مهندسی مادر یعنی برق ومکانیک وجودداره . که این رشته ها خودشون به زیرشاخه های زیادی که تخصصی هستند تقسیم شده.
منظورتون فیزیک کاربردی هست ؟
به هرحال علوم پایه عملی نیستند و اموختنی هستند واین رشته های مهندسی هستند که ان را عملی می کنند . به نظر من اختراعات می تونه ترکیب چند رشته باشه اما در بیشتر اختراعات نقش دو مهندسی مادر یعنی برق ومکانیک وجودداره . که این رشته ها خودشون به زیرشاخه های زیادی که تخصصی هستند تقسیم شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.