مشاهده نسخه کامل
: کمک در اورکلاک Intel Core 2 E7200
xXxMAHDI100
28-09-2012, 02:45
سلام
من میخواستم سی پی یو خودم رو اور کنم به کمک شما نیاز دارم :12:
من یه سری مقاله در این رابطه خودندم ولی بیشتر تنظیمات بایوس که گذاشته بودن با ماله من فرق میکرد و موندم هیرونو ویرون
این سیستم منه // می خوام بدونم تا چه حد میشه با فن استوک و یا با یه فن خوب اور کرد
1+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سری عکس پایینم ماله ستاپ مادر بردمه
+5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط لطفا یه تنظیمات موندگار وخوب به من پیشنهاد بدید و فقط اگه میشه نسبت به مادر برد من بگید چیکار کنم تنظیماتو :11:
شما باید علاوه بر عکسهای بالا یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار پرایم 95 بگیرید و حین تست دما رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی رو بگین
تست رو مود blend انجام بشه
xXxMAHDI100
28-09-2012, 13:02
این کار هارو انجام دادم ودما رو 50 وایساد
و اینطور که گشتمو دیدم اصلان دمای خوبی برای حالت نرمال نیست
حالا با ای شرایط ما چی پیشنهاد میدید // اینم بگم که من جز یه فن برای پردازندم هیچ خنک کننده ی دیگه ای ندارم :19:
شما تا 65 دماتون جا داره مشکلی نیست.
xXxMAHDI100
28-09-2012, 15:38
الان من نیاز به یه سری تنظیمات دارم که به من بگید اعمال کنم رو مادر بردم من سررشته ندارم فقط یه چندتا مقاله خوندم که بیشتر چیزاشونم با مادر برد من فرق میکرد // سبک منو ها , نوشته ها:41:
cpu host controlller: 330mhz
cpu eist fucntion :disable
cpu thermal monitor :disable
c2/c2e:disable
dram ferecane:800mhz
timing:auto
cpu termination:+100mv
mch core:+100mv
cpu vcore: +30mv
با این تنظیمات فرکانس به 3.1 میرسه برای تست اول
فرکانس رم رو با ضریب رم spd تنظیم کنید
اگر سیستم بوت نشد 10 میلی ولت دیگه به سی پی یو ولتاژ بدین
روی چیپ شمالی یک فن 8 سانتیمتری بزارین
بعد 15 دقیقه تست پایداری بگیرید اگر سیستم پایدار بود و دما هم بعد از تست از 65 بالاتر نرفت میتونید اور رو ادامه بدین
نکته : سی پی یو 45 نانومتری است ماکسیمم رو air بیشتر از 1.4 ولت ولتاژ بالاتر نره
xXxMAHDI100
28-09-2012, 16:59
من تغییراتو اعمال کردم سیستم خیلی رون اجرا شد دما هم بعد از 12-13 دقیقه به 56 رسید وبعد بین 55-56 متغیر بود
این تنظیماتی که دادیدو من با این اسم ها تو مادر بردم ندارم
c2/
c2e
:disable >>>> من گزینه ای با نام C2E ندیدم ولی C1E بود که غیرفعال کردم
c
pu termination:+100mv
cpu vcore: +30mv >>>>> واین ولتاژ هسته برای من به صورت در صدی هست که 5% افزایش دادم
فرکانس رم رو با ضریب رم spd تنظیم کنید >>>> اینم نیاز به توضیح دارم نفهمیدم دقیقن
-------------------------------------------------------
اینا تغییرات جدیدن +9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------------------------------------
یه سوال دیگم دارم این PCIE Frequncy Setting که روی 100 هس نیازی به تغییر نداره ؟؟ +8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوه اوه چقد شد شرمنده :27:
من تغییراتو اعمال کردم سیستم خیلی رون اجرا شد دما هم بعد از 12-13 دقیقه به 56 رسید وبعد بین 55-56 متغیر بود
این تنظیماتی که دادیدو من با این اسم ها تو مادر بردم ندارم
c2/
c2e
:disable >>>> من گزینه ای با نام C2E ندیدم ولی C1E بود که غیرفعال کردم
c
pu termination:+100mv
cpu vcore: +30mv >>>>> واین ولتاژ هسته برای من به صورت در صدی هست که 5% افزایش دادم
فرکانس رم رو با ضریب رم spd تنظیم کنید >>>> اینم نیاز به توضیح دارم نفهمیدم دقیقن
-------------------------------------------------------
اینا تغییرات جدیدن +9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) +11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
--------------------------------------------------------------
یه سوال دیگم دارم این PCIE Frequncy Setting که روی 100 هس نیازی به تغییر نداره ؟؟ +8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوه اوه چقد شد شرمنده
:27:
c1e رو بزارید فعال باشه تا حالت idle سی پی یو رو از دست ندین اگه اون پارامترهای دیگه در هیچ جا نیست پس هیچی
ببینید ضریب رم هون spd یک عددی در کلاک اصلی همون 350 که وارد کردین ضرب میشه و فرکانس رم رو میده چون شما فرکانس اصلی رو بالا بردین فرکانس رم هم افزایش داره که با ضریبش میتونید فرکانس رو کم کنید
به پارامتر pcie ferequency کاری نداشته باشین
اگه به fsb ولتاژ ندادین به چیپ شمالی ولتاژ بدین برای پایداری بیشتر
دما خوب بوده میتونید اور رو ادامه بدین
با افزایش کلاک اصلی و تنظیم فرکانس رم و اعمال ولتاژ مناسب به پارامترهای مربوطه
xXxMAHDI100
28-09-2012, 17:39
من رفتم و به 350 بردم ولی سیستم بوت نشد
رفتم ولتاژو زیاد کردم ولی زد اورکلاک شکست خورد
الان رو 345 قرار دادم و دما روی 62 هس و ولتاژو از 5% به 10% افزایش دادم
وقتی از 345 به 346 میبرم سیستم بوت نمیشه
من سر این ستینگی که برای فرکانس رم میگید گیج میزنم چون تنظیماتی نمی بینم مثل اینطوری که میگید
نهایت تنظیمات رم که من میبینم اینه +12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپدیت بایوس مادر برد تاثیر داره ؟؟ من فایلشو گرفتم یه .BSS بود نمی دونم باید چیکارش کنم :13:
تنظیمات رم تو همین عکسی که گذاشتین هست configuration dram timing by spd برای ست کردن تایمینگ که میتونید فعالش کنید و بالاییش برای تغییر فرکانس رم که میتونید تنظیم کنید سعی کنید تو اورکلاک از 800 فرکانس رم بالاتر نره البته نظر من رو 667 است
در مورد اون بوت نشدن باید به سی پی یو ولتاژ بدین اون مشکل یا از کمبود ولتاژ سی پی یو و گذرگاه ها است یا از تنظیمات رم
بایوس مین رو هم آپدیت کنید خوبه
برای آپدیت بایوس هر مینی نرم افزار برای اینکار است نرم افزارشو از سی دی مین یا از سایتش دانلود کنید فایل بایوس رو هم از سایت مینتون دانلود کنید و با اون نرم افزار بایوس مین رو آپدیت کنید
xXxMAHDI100
28-09-2012, 20:33
من که هرکاری کردم دیگه بالاتر از 345 نمیره سر بوت گیر میکنه حیف شد از نظر دما مشکل ندارم می تونستم بالاتر برم:45:
فک کنم مشکل از مادر بردم جواب نمیده :9:
من بایوس مینو اپدیت کردم گزینه 600 برای فرکانس رم نیس دیگه یه 800 و یه 108x موندن :23:
مشکل هم میتونه از ولتاژ باشه هم از طرف رم میتونه باشه تنظیمات تایمینگش هم ضعیف بودن مدار تغذیه مین و پاور
xXxMAHDI100
28-09-2012, 22:45
بازم تشکر که کمک کردین همین هم فعلن بسه یه مدت باهاش کار کنم و یه سیستم خوب جم کنم
اگه میشه یه سیستم که هم به روز باشه هم قابلیت اورکلاک خوبی داشته باشه رو اگه میشه به من بگید که تو فکر خریدش برم فقط قیمت نوجومی نشه :31:
خیلی ممنون:20:
بهتره تو تاپیک مشاوره و خرید سیستم تاپیک بزنید که بهتر بتونن کمکتون کنن من قیمت ها متاسفانه دستم نیست
xXxMAHDI100
30-09-2012, 14:49
سلامی دوباره
ببخشید یه 1-2 روزی نبودم تشکر برای راهنمایی
من گفته بودم که تا 345 میبرم از 346 به بعد سیستم دیگه بوت نمیشه
الان این عدد PCIE Frequncy setting رو از 100 به 105 بردم مشکلم حل شد +8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):12:
من تا 353 فرکانسو بردم دما روی 65 وای میسته
گفتید که دما بالاتر از 65 نره حالا من چه کاری انجام بدم که بتونم اور رو ادامه بدم :20:
هیچی شرایط دمایی خوب باشه و سیستم پایدار باشه میشه ادامه داد ولی به نظرم تا همین جا کافیه
xXxMAHDI100
30-09-2012, 15:33
اره منم خودم همین فکرو میکنم
سیستمم پایداره
بیشتر از اینم دیگه به قیافه سیستمم نمیخوره:31: :16:
دیگه باید خرج کرد :31:
خیلی ممنون از جوابات تشکر :46:
xXxMAHDI100
07-10-2012, 13:02
هیچی شرایط دمایی خوب باشه و سیستم پایدار باشه میشه ادامه داد ولی به نظرم تا همین جا کافیه
سلامی دوباره
اقا یه سری مشکلات من دارم که دقیقا از بعد این اورکلاک شرو شدن
دقیقان زمانی که من تنظیمات اورکلاک رو اعمال میکنم دفعه اول که سیستمم بالا میاد پورت LAN , ADSL رو نمیشناسه وضربدر قرمز روش میزنه وقتی یه ریست کنم میشناسه :sq_3: وقتی ام که اور رو بر میدارم درست میشه
2. اینکه سرعت پوت های USB من خیلی اومدن پایین سرعت اومده زیر 1مگ :41:
شما اور که کردید فرکانس pcie رو به همون 100 برگردونید ببینید با این شرایط اور باز هم این مشکللات پیش میاد
علتهای دیگه هم میتونه داشته باشه مین اوردوست نیست یا اینکه میتونه از طرف بایوس یا ضعیف بودن پاور سیستم باشه
ess_1362
07-10-2012, 13:27
مدل پاورت چی هست
به نظرم پاورت داره کم میاره
xXxMAHDI100
07-10-2012, 16:19
شما اور که کردید فرکانس pcie رو به همون 100 برگردونید ببینید با این شرایط اور باز هم این مشکللات پیش میاد
علتهای دیگه هم میتونه داشته باشه مین اوردوست نیست یا اینکه میتونه از طرف بایوس یا ضعیف بودن پاور سیستم باشه
این مشکلاتم که با همون PCIe 100 هس یعنی من به بالاتر دیگه اور نکردم گذاشتم بمونه
مدل پاورت چی هست
به نظرم پاورت داره کم میاره
انگار اینکه اینطوره :sq_19:
این تمام چیزیه که از پاورم هس:13:عکــــــس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.