ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تلویزیون سامسونگ مدل 5000D - سیاه شدن بخشی از صفحه در ابتدای کار

tnapurity
27-09-2012, 23:28
با سلام
مدت یکسالی هست که تلویزیون سامسونگ که از بانه خریدم به خوبی کار میکرد ولی چند روزی هست که موقع روشن نمودن تلویزین بخشی از صفحه هاله ای سیاه رنگ روی صفحه پدیدار میشه و بعد از چند دقیقه خوب میشه و تصویر عادی میشه ، نکته اینه اگه تلویزیون به مدت چند ساعت خاموش باشه این مشکل موقع روشن شدن پدیدار میشه ولی اگر بین فواصل روشن نمودن زمان کم تری باشه بدون هاله سیاه روشن میشه و ایرادای هم نداره!

تعمیرکار تلویزیون را بررسی کرد گفت پنل به احتمال زیاد خرابه و دیگه فایده و ارزشی نداره ، حالا از متخصصین و احیانا کسایی که چنین مشکلی را تجربه یا اطلاعی دارن خواهشمندم راهنمایی کنن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dada777
28-09-2012, 05:03
لطفا با ایمیل من تماس بگیرید zobin777@yahoo.com

با سلام
مدت یکسالی هست که تلویزیون سامسونگ که از بانه خریدم به خوبی کار میکرد ولی چند روزی هست که موقع روشن نمودن تلویزین بخشی از صفحه هاله ای سیاه رنگ روی صفحه پدیدار میشه و بعد از چند دقیقه خوب میشه و تصویر عادی میشه ، نکته اینه اگه تلویزیون به مدت چند ساعت خاموش باشه این مشکل موقع روشن شدن پدیدار میشه ولی اگر بین فواصل روشن نمودن زمان کم تری باشه بدون هاله سیاه روشن میشه و ایرادای هم نداره!

تعمیرکار تلویزیون را بررسی کرد گفت پنل به احتمال زیاد خرابه و دیگه فایده و ارزشی نداره ، حالا از متخصصین و احیانا کسایی که چنین مشکلی را تجربه یا اطلاعی دارن خواهشمندم راهنمایی کنن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dada777
28-09-2012, 05:05
سلام دوست عزیز
با من تماس بگیرید zobin777@yahoo.com

dada777
28-09-2012, 05:09
دوستان محترم
تمامی اشکالات TV های lcd , led,plasma, رو میتونن با من در میان بزارن
با تشکر