مشاهده نسخه کامل
: مشکل در آپدیت مودم SMC
Saeedmt88
27-09-2012, 13:08
سلام، من یه مودم SMC7904WBRA4 دارم. بعد اینکه فایل آپدیت رو از سایت SMC دانلود کردم و اکسترکتش کردم به دو فایل .img رسیدم که اولی رو تو قسمت آپگرید قرار دادم. بعد از 3 دقیقه نوشت که مودم میخواد رستارت بشه ولی هر چقدر صبر کردم رستارت نشد و خودم خاموش روشنش کردم! الان با روشن کردنش با اینکه سیم تلفن بهش وصل نیست، علاوه بر چراغ Power، چراغ Link هم روشنه ولی هیچ عمل خاصی انجام نمیده! وایرلسش هم خاموشه. وارد 196.168.2.1 که تنظیماتش باشه هم نمیره! ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام، من یه مودم SMC7904WBRA4 دارم. بعد اینکه فایل آپدیت رو از سایت SMC دانلود کردم و اکسترکتش کردم به دو فایل .img رسیدم که اولی رو تو قسمت آپگرید قرار دادم. بعد از 3 دقیقه نوشت که مودم میخواد رستارت بشه ولی هر چقدر صبر کردم رستارت نشد و خودم خاموش روشنش کردم! الان با روشن کردنش با اینکه سیم تلفن بهش وصل نیست، علاوه بر چراغ Power، چراغ Link هم روشنه ولی هیچ عمل خاصی انجام نمیده! وایرلسش هم خاموشه. وارد 196.168.2.1 که تنظیماتش باشه هم نمیره! ممنون میشم راهنماییم کنید
مودم رو ریست سخت افزاری بکنید اگه درست نشد فریم ویر مودم پریده
شما نباید در حین آپدیت فریم ویر مودم رو خاموش کنید اون یک مقدار طول میکشه تا ریست بشه شما باید صبر میکردید اگه با ریست سخت افزاری درست نشد ببرید گارانتی
Saeedmt88
27-09-2012, 15:05
مودم رو ریست سخت افزاری بکنید اگه درست نشد فریم ویر مودم پریده
شما نباید در حین آپدیت فریم ویر مودم رو خاموش کنید اون یک مقدار طول میکشه تا ریست بشه شما باید صبر میکردید اگه با ریست سخت افزاری درست نشد ببرید گارانتی
ممنون از جوایتون، اگه منظورتون از Reset سخت افزاری دکمه ی فرورفته ی پشت مودم هستش، باید بگم کلا هیچ عمل خاصی انجام نمیده (اصولا این دکمه فیرم ور رو ریست میکنه در حالی که فعلا فرم وری موجود نیست)! گارانتی مودم رو تعویض میکنه (هنوز گارانتیش تموم نشده) یا اینکه به هزار بهونه میپیچونه؟!
معمولا اون دکمه ی پشت برای ریست فریم ویر نیست برای ریست مودم است که تمام تنظیماتشو به حالت کارخونه برگردونه نه اینکه فریم ویر رو ریست کنه و برگردونه به حالت قبل
دیگه ببرین گارانتی ولی نگین حین آپدیت فریم ویر اینطوری شد که ازتون قبول نمیکنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.