ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سوییچ نشدن گرافیک در وین 8

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 23:40
سلام .
من یه مشکل عجیب دارم واقعا برای خودم هم قابل درک نیست که نتونسته باشم مشکل رو حل کنم گفتم اینجا هم بگم هر چند می دونم ...
ببینید من وین 8 فاینال رو نصب کردم و به دلیل داشتن پردازنده سندی بریج هم درایور اینتل و هم ای ام دی مخصوص این وین رو دانلود کردم ...
مرحله 1 . درایور اینتل رو نصب می کنم بدون کوچکترین مشکلی و کاملا هم عالی و بدون مشکا کار می کنه ت اینجا مساله ای نیست ...
مرجله 2 .درایور ای ام دی رو نصب می کنم باز هم بهراحتی نصب میشه و چیپ 6870M رو پیدا می کنه ..
الان که هر در گرافیک رو نصب کردم به راحتی می تونم Catalyst Control Center رو باز کنم و گرافیک های قابل سوییچ رو ببینم ..
اما موضوع تازه از اینجا شروع میشه که وقتی می خوام از روی گرافیک ای ام دی به اینتل سوییچ کنم سوییچ نمیشه و گیر می کنه و باید سیستم رو ریستارت کنم در صورتیکه هر دو درایور آخرین نسخه و کاملا بدون مشکل هستن ...
حالا با نرم افزار Gpu z که گار میکنم همون ابتدا که برنامه run میشه فورا یه ارور میده مبنی بر آپدیت نبودن openCl ...
که البته این SDk رو هم دانلود و نصب کردم اما باز مشکل حل نشد ..
الانم فقط سیستم رو گرافیک ای ام دی کار می کنم و به اینتل سوییچ نمی شه ..
واقعا به نظرتون مشکل چیه ؟
من غیر ممکن بود نتونم حل کنم ولی واقعا نشد که نشد ...
در صورتی که اصلا تو وین 7 مشکلی ندارم ...

EXTREME
27-09-2012, 08:22
سلام .
من یه مشکل عجیب دارم واقعا برای خودم هم قابل درک نیست که نتونسته باشم مشکل رو حل کنم گفتم اینجا هم بگم هر چند می دونم ...
ببینید من وین 8 فاینال رو نصب کردم و به دلیل داشتن پردازنده سندی بریج هم درایور اینتل و هم ای ام دی مخصوص این وین رو دانلود کردم ...
مرحله 1 . درایور اینتل رو نصب می کنم بدون کوچکترین مشکلی و کاملا هم عالی و بدون مشکا کار می کنه ت اینجا مساله ای نیست ...
مرجله 2 .درایور ای ام دی رو نصب می کنم باز هم بهراحتی نصب میشه و چیپ 6870M رو پیدا می کنه ..
الان که هر در گرافیک رو نصب کردم به راحتی می تونم Catalyst Control Center رو باز کنم و گرافیک های قابل سوییچ رو ببینم ..
اما موضوع تازه از اینجا شروع میشه که وقتی می خوام از روی گرافیک ای ام دی به اینتل سوییچ کنم سوییچ نمیشه و گیر می کنه و باید سیستم رو ریستارت کنم در صورتیکه هر دو درایور آخرین نسخه و کاملا بدون مشکل هستن ...
حالا با نرم افزار Gpu z که گار میکنم همون ابتدا که برنامه run میشه فورا یه ارور میده مبنی بر آپدیت نبودن openCl ...
که البته این SDk رو هم دانلود و نصب کردم اما باز مشکل حل نشد ..
الانم فقط سیستم رو گرافیک ای ام دی کار می کنم و به اینتل سوییچ نمی شه ..
واقعا به نظرتون مشکل چیه ؟
من غیر ممکن بود نتونم حل کنم ولی واقعا نشد که نشد ...
در صورتی که اصلا تو وین 7 مشکلی ندارم ...

شما برای تست یک بار دیگه ویندوز سون رو نصب کنید اگر در اون ویندوز مشکل نداشتین
مشکل شما یا از ویندوز 8 است یا از درایورهایی است که تو اون ویندوز نصب کردین و با اون ویندوز سازگار نیست

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 09:06
اکستریم عزیز باور کن من هر کاری که بگی کردم ولی نشد که نشد ...
نه اصلا مشکل نداره ...
هر دو گرافیک کاملا بدون مشکل هستن اصلا با گرافیک AMD بازی می کنم فقط با برنامه Gpu - z که تست می کنم این مشکل رو داره که می بینی تو عکس ...
ضمنا این درابور ها مخصوص 8 هستن البته AMD روی 7 هم نصب میشه ...
مشکل درایور اینتله که بازی در میاره هم این جدیدش هم قبلیه ...
نمیشه که جفتشون مشکل داشته باشه ...
openCL هم آپدیت میشه یعنی خودش یه نرم افزار داره اما نمیشه ...
موقع سوییچ روی اینتل مشکل داره اما وقتی روی AMD هست عالیه ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 09:30
این عکس دقیقا واسه زمانیه که می خوام برنامه gpu - z رو باز کنم .
البته آخرین ورژنش این ارور رو میده نه ورژن های قبلی ...

EXTREME
27-09-2012, 11:25
دیگه مشکلتون نرم افزاری است یا از ویندوزه یا ورژن درایور به چیز دیگه ای مربوط نیست

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 11:37
اکستریم واقعا خسته ای برو یه استراحت بکن ..:31:
خودمم می دونم نرم افزاریه openCL رو هم آپدیت کردم اما نشد باز گیر میده این برنامه ...
می خوام رو وین 8 باشم اما این نمی گذاره ...
یه فکری بکن دیگه ...
خودمم هر کاری بود کردم اما نشد وگرنه که تاپیک نمی زدم .

EXTREME
27-09-2012, 11:44
من نگفتم آپدیت کن گفتم با ورژنهای مختلف درایور تست کن

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 12:13
با همه درایورها تصت کردم ...
این دیگه جدیدترینش بود اما نمیشه ...
موقع سوییچ مشکل داره باید ریست کنم ...
اوکی بی خیل .