مشاهده نسخه کامل
: چند تا سوال مختلف در رابطه با 405
blue2006
26-09-2012, 22:05
با سلام
من یه 405 مدل 88 دارم چند تا سوال دارم که اگه راهنمایی کنین ممنون می شم
1- می خوام لاستیکاشو عوض کنم ولی نمی دونم 205 بگیرم یا 185 ؟ زاپاسش 185 و خوبه مارکشم کویر هست 3 تا لاستیک کویر دیگه بگیرم بهتر نیست ؟ چه لاستیکی بگیرم که گرون پام آب نخوره خوبه ؟
2- تازه ماشینو دوگانه کردم . استارت که می خوره رو بنزین روشن می شه ولی بد روشن می شه مثلا با دوتا استارت و ... به نصابش گفتم گفت که ماشین شما زیمنسه و همه زیمنس ها بد روشن می شن . درست گفته ؟
3- تو حالت گاز سلو خوب کار نمی کنه و مثل بنزین نیست . عادیه یا نه ؟
4-کسی در مورد شمع های سوزنی اطلاعاتی داره . رو ماشین کسی نصب نشده ببینیم چطورن ؟ برای خودرو های دوگانه سوز خوبن و رو گاز بهتر نمی شن ؟
rami_hemi
28-09-2012, 11:29
بهتر بود توی تاپیک مربوط به خودش توی بخش ایرانخودرو مطرح میکردید . ولی مشکلی نیست اینجا هم بخش فنی هست .
1-برای خانواده 405 بهترین لاستیک و رینگ به نظر من 15/205/60 میتونه باشه توصیه من روی 205 هست بخودم هم 205 روی ماشین انداختم البته با رینگ فابریک 14
2-نوع دوگاه سوز شما چطوری هست عین کارخونه ای ها از مسیر ریل سوخت هست یا ماشین از طریق منیوفیلد هواد گاز رو تغذیه میکنه ماشین منم روی بنزین این ادا رو داره و چیزی نیست جز ایرادی که از طرف کیت cng به ecu میرسه یعنی تنظیمات ecu رو قاطی میکنه ماشین منم مدل 88 هست و دقیقا روی بنزین گاهی این مشکل بد روشن شدن رو داره .
3-عادیه عادیه همون مسله تنظیم نبودن موتور از طریق ecu و اینگه از طریق مجرای هوا گاز تغذیه میشه نه از ریل سوخت
4-شمع سوزنی نیاز در حالت استاندارد کمی تاثیر گذار هست ولی بهتره برای شمعهای سوزنی کوئل بهتر وایر مرغوبتر بذارید من شنیدم که میگن برای گاز خوب نیستن ولی باورم نمیشه چون گاز اکتان بالاتری از بنزین داره و به جرقه قوی تری باری انقفجار نیاز داره پس سوزنی ها بتر جواب میدن . ولی قیمت بلایی هم دارن مثلا از 45 تا 80 90 تومن برای یک دست شمع سوزنی ایریدیومی
blue2006
30-09-2012, 21:28
بهتر بود توی تاپیک مربوط به خودش توی بخش ایرانخودرو مطرح میکردید . ولی مشکلی نیست اینجا هم بخش فنی هست .
1-برای خانواده 405 بهترین لاستیک و رینگ به نظر من 15/205/60 میتونه باشه توصیه من روی 205 هست بخودم هم 205 روی ماشین انداختم البته با رینگ فابریک 14
2-نوع دوگاه سوز شما چطوری هست عین کارخونه ای ها از مسیر ریل سوخت هست یا ماشین از طریق منیوفیلد هواد گاز رو تغذیه میکنه ماشین منم روی بنزین این ادا رو داره و چیزی نیست جز ایرادی که از طرف کیت cng به ecu میرسه یعنی تنظیمات ecu رو قاطی میکنه ماشین منم مدل 88 هست و دقیقا روی بنزین گاهی این مشکل بد روشن شدن رو داره .
3-عادیه عادیه همون مسله تنظیم نبودن موتور از طریق ecu و اینگه از طریق مجرای هوا گاز تغذیه میشه نه از ریل سوخت
4-شمع سوزنی نیاز در حالت استاندارد کمی تاثیر گذار هست ولی بهتره برای شمعهای سوزنی کوئل بهتر وایر مرغوبتر بذارید من شنیدم که میگن برای گاز خوب نیستن ولی باورم نمیشه چون گاز اکتان بالاتری از بنزین داره و به جرقه قوی تری باری انقفجار نیاز داره پس سوزنی ها بتر جواب میدن . ولی قیمت بلایی هم دارن مثلا از 45 تا 80 90 تومن برای یک دست شمع سوزنی ایریدیومی
ممنون دوست عزیز
ماشین من مثل کارخونه ای ها نیست و از طریق دریچه هوا گاز تزریق می شه ( مدل کارگاهی)
توی صحبتهای شما یه چیزی جلب توجه کرد
کول و وایر بهتر چی بگیرم بهتره ؟ قیمت و جزئیات بیشتر بگین ممنون می شم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.