مشاهده نسخه کامل
: بهترین مسنجر آندرودی برای چت با تمام اکانت ها چیه ?
سلام
بهترین مسنجر با قابلیت چت با همه اکانت ها چیه ?(قبلیت گوگل تاک,یاهو مسنجر و... رو با هم داشته باشه)
نرم افزارهای زیادی هست ولی هر کدومشون یه مشکلی داشتن,یکی اصلا کانکت نمیشد یکی فقط تو گوگل تاگ کانکت میشد و...
بهترین مسنجری که شما میشناسین چیه ?
با تشکر
منظورت چیه بهترین ؟
واسه چه کاری میخوای
چت نوشتاری،وویس،وبکم،اینارو مشخص کنی بهتر میتونم راهنماییت کنم
IM+ Pro مولتی سرویسه برای چت نوشتاری خوبه
Tango هم برای تماس تصویری و چت با خارج از کشور عالبه
viber هم برای مکالمه برای داخل و خارج حرف نداره،می تونی با همه اینا چت نوشتاریم کنی،من خودم برای مکالمه viber و برای تماس تصویری tango رو استفاده میکنم
ولی برای چت نوشتاری IM+ Pro و برنامه های مولتی سرویس بهترین گزینه اس،از این سرویسهام پشتیبانی میکنه Facebook, Skype, MSN/Live Messenger, Google Talk, Yahoo!, AIM/iChat, ICQ, RenRen, Jabber, mig33, SINA Weibo, Fetion, Mamba.Ru, VKontakte, Yandex IM
بیشتر برای چت نوشتاری, IM+ Pro رو دارم خوبه ولی توی اکانت یاهو نمی تونه کانکت بشه
برای یاهو که زیاده مسنجر،اینایی که اسم میبرم همشون یاهو رو ساپورت میکنن،شما خود برنامه رسمی یاهو رو امتحان کردین که جواب میده یا نه ؟ هر کدوم رو خواستی بگو تا برات آپ کنم
imo messenger
BeejiveIM Pro
Yahoo! Messenger
Nimbuzz Messenger
eBuddy Messenger
Beejive for Yahoo Messenger
ممنون,آره خود یاهو مسنجر کار میکنه,ولی من می خوام همه رو با هم داشته باشه(حداقل یاهو و گوگل) BeejiveIM Pro رو هم دارم ولی اون که دیگه اصلا اتصال منو به اینترنت قبول نداره! همش میگه: "اینترنت کانکشنتو چک کن"(شاید وایرلس میخواد ولی من فقط می تونم از GPRS استفاده کنم) شما هر کدومو خودتون میدونید بهتره لینک دانلودشو بذارید ممنون میشم
از اونجایی که خودم خیلی وقته از یاهو استفاده نکردم فقط اخرین نسخه و بهترین برنامه ها براتون میزارم ، ولی IM+ Pro با اینترنت خود گوشی هم کار میکنه الانه امتحان کردم بدون وایرلس
Palringo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Slick messenger ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eBuddy Messenger ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
imo instant messenger ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nimbuzz Messenger ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.