PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرتضی پاشایی - یکی هست

Kurosh
25-09-2012, 19:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرتضی پاشایی - یکی هست
مهر 91

در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟

نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی

MMM52
25-09-2012, 20:06
ممنون کوروش جان...آرزوی موفقیت برای مرتضی پاشایی خواننده خوب کشورمون...من چند بار گوش دادم...ولی برای جواب دادن به سوالا باید بیشتر گوش بدم...البته فعلا آهنگ های (باید کاری کنی.دقیقه های آخر.نبض احساس.دیدی) رو خیلی دوس داشتم...کار (خاطره ها ) اگه اشتباه نکنم تیکه هایی از آهنگ های قدیمی بود که اصلا جالب نبود...کار (آرزو) هم به گفته مرتضی تو سبک ماژور بود که با سلیقه من جور در نمیاد ولی دلیل نمیشه کار ضعیفی باشه و اثری متفاوته...

ramin1988
26-09-2012, 08:28
من نظرم در مورد آلبوم رو در تاپیک مرتضی عزیز دادم ...... در مورد این نظرسنجی آهنگ مورد علاقه من آهنگ دیدی بود که خیلی بیشتر از بقیه ارتباط برقرار کردم باهاش ;)

GiggleClub
26-09-2012, 11:32
به نظر من آهنگهای آروم و احساسیش خیلی بهتره. من وقتی گوش میدم از ترک ۲ شروع میکنم و یک درمیون میرم جلو. بعبارتی فقط ترک های زوجشو دوست دارم!!
نظر شما چیه؟

بیشتر که گوش کنم سوالا رو جواب میدم

mohammad varaste
26-09-2012, 14:27
آلبوم ضعیفی بودش.
در حد 2 بار گوش دادن......
تنظیم ها خیلی بد بود
شعر ها بدتر.

ali_agha1981
27-09-2012, 11:44
آلبوم خیلی ضعیف بود....بجز یکی دو تا تراک که به زور میشد چند بار بهش گوش داد بقیه تراک هاش رو حتی تا آخرش گوش ندادم..

اصلا در حد و اندازه های یک آلبوم رسمی نبود..فقط همون تراک یکی هست خوب شعر و تنظیم داشت که اونم قبلا منتشر شده بود..

GiggleClub
27-09-2012, 12:36
منم چند بار گوش دادم.
آلبوم خیلی ضعیفه. قطعه یکی هست از همه بهتره و بعد از اون ترک ۲ و ۱۰ هم خوبه نسبتا. بقیه اصلا بیشتر از ۳-۴ بار نمیشه گوش داد!!

NET DOCTOR
06-10-2012, 03:02
از روز اول تا الان آلبوم رو بارها گوش کردم
ترجیح میدم به سوالات جواب ندم! و به طور کلی برداشت خودم رو بگم
در کل به نظرم با توجه به دیدی که من از مرتضی پاشایی دارم و بارها تمام آهنگاش رو گوش کردم، این آلبوم خیلی هم با اونچه که از مرتضی پاشایی انتظار میرفت فاصله نداره
سبک مرتضی پاشایی مدتهاست همینه
البته می تونست بهتر باشه
مثلا وجود یک ترک تکراری(قطعه 12 یکی هست) و "دیدی" که یه جورایی کاور یا حداقل متاثر از قطعه "یکی هست" هست و قطعه خاطره ها که در اون سعی شده به زور بخشی از آهنگ های پاشایی در اون به هم بچسبن (که در اینجا هم قطعه "یکی هست" نمود بیشتری داره که نشون دهنده اینه که اصولا مرتضی پاشایی به هر دلیلی خیلی با این آهنگ "یکی هست" حال می کنه!!!!!!!) یه مقدار به کیفیت کار ضربه زده

دربرخی قطعات دیگه هم میشه ردپای سبک همیشگی پاشایی رو دید مثل قطعه "باید کاری کنی" و "برو"

اما گذشته از همه این حرفا

اولا سبک پاشایی اونقدرها زیباست که اجراهای متفاوت و چندین باره اش هم دلنشین و شنیدنیه

و ثانیا نوآوری های پاشایی در این آلبوم رو هم نباید نادیده گرفت

مثلا قطعات "یکی بود یکی نبود" یا قطعه انرژیک "بیا برگرد" و از همه متفاوت تر قطعه "آرزو"

این 3 قطعه بهترن از بقیه اما بهترین قطعه به نظرم قطعه "به خدا" هست

قطعه "به خدا" یه حس نوستالژیک ایرونی خاص توش نهفته هست که با عشق شرقی آمیخته شده

در کل من با اینجور آهنگا رابطه خوبی برقرار می کنم

در نهایت به نظرم مرتضی پاشایی آینده روشنی در انتظارشه و اگه قدر خودش رو بدونه و در باتلاق نام و نشون و ... نیفته جای زیادی واسه پیشرفت داره

---------------------------

راستی این شکلکای جدیدم باحالن!!!!!!!:sq_25::sq_13::sq_12::sq_6::sq_ 11::sq_14::sq_2:

brothers000
24-10-2012, 12:49
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ آرزو
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ برو
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ خاطره ها
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ برو
5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟ پیشرفت

Abdolreza2012
25-10-2012, 02:59
به نظر من آلبومش خیلی قشنگه و امیدوارم آهنگا و آلبوم های بعدیش بهتر بشه نه مثله بعضی خواننده ها خرابش کنه

jesika_243
25-10-2012, 08:28
به جز 2 تا آهنگ یکی بود یکی نبود و یکی هست بقیه آهنگاش ضعیف بود ......

MMM52
25-10-2012, 08:36
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟

آرزو-خاطره ها

2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟

نبض احساس-دیدی-دقیقه های آخر-یکی هست

3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟

نبض احساس-دقیقه های آخر-یکی بود یکی نبود

4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟

باید کاری کنی-به خدا-دیدی-یکی هست

5. نسبت به آثار قبلی خواننده پیشرفت بود یا پسرفت؟

آثار قبلیش خیلی فراز و نشیب داشت...

گاهی عالیه عالیه مثل گریه کن-دروغ دوست داشتنی و تو راست میگی گاهی ضعیف مثل عشق من و یادته...

ولی آلبومش آلبوم زیبایی بود و یکی از خوبهای امسال...

میتونیم پیشرفت محسوبش کنیم..

Kurosh
25-10-2012, 10:54
با تشــکر از 16 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی یکی هست با 7 رأی به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

آهنگ با کیفیت 128 ضمیمه‌ی انجمن شد :)

ادامه‌ی بحث‌ها در مورد آلبوم رو در تاپیک اختصاصی خواننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنبال کنید.

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی