ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا 2.500

alirezamx2
25-09-2012, 18:54
سلام
من میخوام یه لپتاپ ور دارم حد اکثر هم تا 2.500 میتونم هزینه کنم
بیشتر برای فیلم دیدن و کارای گرافیکی میخوامش
گیمر نیستم به اون صورت ولی خوب گیمم میزنم
خودم یه چندتا مد نظرم هست که یه ماهی هست قیمتشون نکردم:
lenovo y580, asus N56, HP dv6-t700
ممنون میشم راهنماییم کنید

InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 19:44
من می خواستم بگم dv6t 7000 دیدم خودت خیلی بهتر میدونی که چقدر عالبه ...
قیمتش تو چند روز گذشته از 2300 رسیده به 2680 ...
به نظرم خیلی بهتر از اسوس و لنوو !! هست ...
هم خیلی زیبا و شیکه و هم خیلی کیفیت بالا بدنه بو اسپیکر و صفحه فوق العاده ای داره ...

majidli
25-09-2012, 20:00
سلام
من میخوام یه لپتاپ ور دارم حد اکثر هم تا 2.500 میتونم هزینه کنم
بیشتر برای فیلم دیدن و کارای گرافیکی میخوامش
گیمر نیستم به اون صورت ولی خوب گیمم میزنم
خودم یه چندتا مد نظرم هست که یه ماهی هست قیمتشون نکردم:
lenovo y580, asus N56, HP dv6-t700
ممنون میشم راهنماییم کنید
به تظر من y580بگیر هم قدرتش بالاست هم از لحاظ خنک کنندگی عالیه

Thor God
25-09-2012, 20:07
به نظظر من بین اینها لنوو دیزاین خیلی خوبی نداره ! یعنی زیبا نیست ! کارت گرافیکش هم درسته 660 اما قدرتمند نیستش !
پس می مونه اچ پی و اسوس !
اچ پی رو اگه با ضمانت خوب پیدا کردی بخرش خیلی خوبه !
ایسوس هم که انتخاب کردی لپ تاپ خوبیه من همین N56 رو دارم ! اززش راضیم !
در کل به نظرم باید انتخابت بین ایسوس و اچ پی باشه !

dooni
25-09-2012, 20:19
به خدا اگه یه سرچ میکردی 10 تا تاپیک با شرایط خودت پیدا میکردی. :12:
تو همشون هم بین سه تا مدل lenovo y-580 و hp dv-6 7000 و asus n56 بحث شده.
البته یکم قیمتاشون تو این چند روز از 2.5 زده بالا. بیشتر هم سلیقه ای هست که کدومو انتخاب کنی. مثلا باید ببینی که full hd میخوای یا نه. ssd به کارت میاد یا نه.بلوری لازم داری یا نه.

afshin b
25-09-2012, 21:22
اگه لنوو با SSD گیر آوردی حتما بگیر. از همشون بهتره.

alirezamx2
26-09-2012, 09:57
ممنون دوستان
آره خب من تاپیکای قبلیم خوندم ولی نتونستم آخرم تصمیم بگیرم
من شیرازم دیروز رفتم پیسی سنتر بهم میگه لنو با گرافیکه 630 رو میده 2.580!
اصلا مگه y580 همچین کانفیگی داره؟
من قیافه ی t7000 رو هم دیدم و خوشم اومده
ولی همچنان مرددم که کدومو بگیرم

alirezamx2
26-09-2012, 10:08
در ضمن من هرچی سایت notebookcheck رو میگردم t7000 رو پیدا نمیکنم!!!
مشکل از منه یا تو سایت نیستش واقا؟!!!
خب من الان دوباره رفتم قیمت گرفتم مثکه فروشنده ی y580 اشتباه گفته بود همون gtx660 بوده lمیگفت یکی فقط داریم اینم ssd نداره. بقیه جاها هم اصلا y580 نداشتن اینجوریم که میگفتن اصلا با ssd گیرم نمیاد
lenovo y580 : 2.550 بدون ssd
hp dv6t-7000 : 2.670 با هارد 1ترا
asus n56vz : 2.740
حالا نظرتون چیه؟

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 12:29
بدون شک hp اصلا هم مردد نباش چون سرتره شما بلوند امریکایی رو ترجیح میدی یا تایوانی سبزه رو :31:
مشخصه کدوم بهتره ...
ببینید بارها گفته شده سیستم توزیع اچ پی مبتنی بر پارت هست و مناطق و قاره های مختلف از این طریق شناسایی میشن ..
مثلا nr واسه نروژ یا fr واسه فرانسه و ...
این مدل که شما میگین من جای دیگم گفتم مدل رسمی کارخونه نیست و انگار مثلا شخصی اینو به دلخواه کانفیگ کرده ...
متوجه هستین ...
مثل این هست که شما یک اتومبیل رو ساده می خرین و اسپورت می کنین ...
هیچ اتومبیل سازی اسپورت نمی زنه ...

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 12:31
اینجا رو هم ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alirezamx2
26-09-2012, 16:41
بدون شک hp اصلا هم مردد نباش چون سرتره شما بلوند امریکایی رو ترجیح میدی یا تایوانی سبزه رو :31:
مشخصه کدوم بهتره ...
ببینید بارها گفته شده سیستم توزیع اچ پی مبتنی بر پارت هست و مناطق و قاره های مختلف از این طریق شناسایی میشن ..
مثلا nr واسه نروژ یا fr واسه فرانسه و ...
این مدل که شما میگین من جای دیگم گفتم مدل رسمی کارخونه نیست و انگار مثلا شخصی اینو به دلخواه کانفیگ کرده ...
متوجه هستین ...
مثل این هست که شما یک اتومبیل رو ساده می خرین و اسپورت می کنین ...
هیچ اتومبیل سازی اسپورت نمی زنه ...
عجب خوب آدم چه جوری دیگه اعتماد کنه با این حساب

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 17:04
ببین دوست من کانفیگ کاستوم همون کانفیگ کارخونه ای هست نمی دونم چرا شما فکر می کنی فرق داره فقط این که انگار شخصی سازی شده ...
مثلا اچ پی میگه هر کی 650 می خواد بره سفارش بده وگرنه ما همون 630 می گذاریم ...
بدون مشکل بخر خیالتم راحت باشه ...

alirezamx2
26-09-2012, 18:03
دوستان من تا یکی دو ساعت دیگه میخوام برم یکی از این 3تارو وردارم دیگه میتونید منو با آخرین نظرای کارشناسیتون مستفیض کنید:46:

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 18:19
رفتی 7000 بگیری چون فروشنده ها خیلی بنداز شدن حواست باشه ..
صفحه / لولا / تاچ و کیبد / وایرلس / و... خوب چک کن ..
چک کن seals یعنی مهر و موم بسته بندی جعبه باز نباشه ..

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 18:20
اچ پی هم 2500 نیست 2680 ...
از کجا می گیری ؟

alirezamx2
26-09-2012, 18:36
pc center شیراز یدونه 7000داشت تو ویترین بود یعنی اونو ورندارم؟
الان قیمتش چنده مگه؟

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 19:33
چرا تو ویترین ؟
تو جعب نداره ؟
اگه تو ویترین داره نخر چون کلی خاک رفته توش ...
سعی کن یه جا دیگه پیدا کنی ...
دلیلی برای نخریدن 7000 وجود نداره ...الان 2680 هست قیمتش ...
دقت کن مدل هاس سفارشی جعبه خاکی داره بعد کنارش اون پایین مارک Beats زده با قرمز ...
جعبه مشکی نیستا حواست باشه ...
مدل سفارشیه نه کارخونیه خود اچ پی این 800 بار :31:

sms11
26-09-2012, 21:55
دوستان من میخوام این لب تاپ دوستمون در فوروم همسایه رو بخرم.به نظر شما میارزه با این قیمت این دستگاه رو بگیرم.
این روزا شدیدا با لب تاپ نیاز دارم
کلا نظرتونو در باره خرید این لب تاپ و نکاتی که باید رعایت کنم بگید.اینکه چطور لبتاپیه.به قیمتش میارزه یا نه یا هر مطلب دیگه ایی که میدونید

InsanelyCoolb0y
26-09-2012, 23:47
ببینید دوست عزیز envy بی نظیرترین سری اچ پی هست و به قدری این سری عالی هست که واقعا نمیشه به راحتی بیان کرد ...
از دیزاین بسیار عالی تا کیفیت و کانفیگ های فوق العاده مدل های این سری رو به یکی از بهترین های کل بازار نوت بوک تبدیل کرده ..
واقعا عالی هستن ...
من به دلیل کمبود وقت نمی تونم برم و دقیقا این مدل رو برسی کنم بهتره خودتون کانفیگ و قیمتی که فروشنده مدنظر داره رو بگین تا بشه بهتر نظر داد ...

sms11
27-09-2012, 09:29
هرچند که به اون لینک اگه میرفتید مشخصات رو زده بود اما اینجا براتون گذاشتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت هم 1.9 میلیون گذاشته

به نظر خودمم مشخصاتش عالیه و الان با این کانفیگ و این مشخصات قیمتش باید خیلی بیشتر از اینا باشه

اینم دوتا عکس از لب تاپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 09:34
ببیینید اینکه envy لپ تاپ فوق عالی هست و تو کیفیت و امکانات واقعا بی نظیره شکی نیست اما این دلیل نمیشه که اولویت رو فقط همین ویژگی ها بدونیم ...
کانفیک خوبی نداره و تو شرایط فعلی به لحاظ کاربری های مختلف مثل برنامه های سنگین و بازی ها اصلا نمی تونه پاسخگویی خوبی داشته باشه به دلیل پردازنده نسل اول و گرافیک ضعیف ...
1st Generation یا نسل اول پردازنده های core i اینتل گرمای زیادی داره و فاقد گرافیک داخلی هست که این موضوع باعث میشه فن همیشه روشن باشه و عمر باطری به شدت کوتاهی داشته باشه ...
با بودجه نزدیک به دو میلیون میشه مدل های خیلی بهتری انتخاب کرد از اچ پی ...

sms11
27-09-2012, 11:32
میشه با بودجه ایی حدود1.5 میلیون چهمدل هایی از اچپی و یا سونی میشه تهیه کرد

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 11:45
اول بگم یه سری هستن الان میریزن میگن acer v3 که من رد نمی کنم اما تایید هم نمی کنم چون زیاد جالب نیست اما کانفیگ خوبی داره ..
ببینید من پیشنهادم از سری pavilion dv6 هست اما متاسفانه باز گرون تر شده ...
طوری که الان سری probook تو مدل 4540 رسیده به 1700 دیگه می خوای pavilion که خیلی بهتره چند باشه ...
اگر بتونی افزایش بودجه بدی خوبه واسه خرید pavilion فعلا مدلی رو نام نمی برم ...
کاربری تون رو بگین اول ...

sms11
27-09-2012, 12:20
ببین من کار خاصی باهاش نمیکنم.
توی این مدتی که دانشجو هستم بیشترین کاری که انجام میدم سبکه و اونقدر به سیستم خاصی احتیاج ندارم.شاید درآینده نزدیک به احتیاج باشه که بخوام یه نرم افزاری در حد مثلا Solidwork و یا مثلا فتوشاپ و یا اتوکد نصب کنم.البته شاید
ولی در اکثر مواقع کار زیادی قرار نیست انجام بده
اما چیزی که واسم خیلی مهمه سبک بودنشه.چون قراره با این لب تاپ به خیلی جاها برم پس نیازه که لب تاپ سبک باشه
غیر از مارک اچ پی و سونی (شاید دل ) به برند دیگه ایی فکر نمیکنم
گفتم سبکی برایم خیلی مهمه.
شما لب تاپ با قیمت حدود 1.5 بده اگه بیشتر هم شد بگو قیمت چقدره تا بتونم تصمیم بگیرم

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 12:46
با این کاربری hp probook 4540 خیلی خیلی عالیه ...
هم از نظر زیبایی و شیکی و هم کانفیگ و کیفیت بدنه و ...
واقعا یکی از بهترین های کل بازار نوت بوک هیت و بسیا رپرفروش ...
خودتم میدونی که اچ پی چیه به نظرم کارت درسته که به غیر اچ پی فکر نمی کنی ...
البته من سونی رو واقعا تایید نمی کنم چون برتری خاصی نداره و کانفیگ های جالبی هم نمیش توش پیدا کرد ...
در کل گذشت اون زمون که تو این کشور آب هویجم می خواستن بخرن می گفتن سونی ...
4540 فکر کنم حدود 1700 باشه ..

majidli
27-09-2012, 15:31
اول بگم یه سری هستن الان میریزن میگن acer v3 که من رد نمی کنم اما تایید هم نمی کنم چون زیاد جالب نیست اما کانفیگ خوبی داره ..
ببینید من پیشنهادم از سری pavilion dv6 هست اما متاسفانه باز گرون تر شده ...
طوری که الان سری probook تو مدل 4540 رسیده به 1700 دیگه می خوای pavilion که خیلی بهتره چند باشه ...
اگر بتونی افزایش بودجه بدی خوبه واسه خرید pavilion فعلا مدلی رو نام نمی برم ...
کاربری تون رو بگین اول ...
این حرف شما زشته که میگین میریزن میگن ایسر/ایسر چیش بده از اسمش خوشتون نمیاد؟شما که کلا رو اچ پی مانور میدین/حتما اچ پی دارین
ناظرای انجمن لبتاب هم نظرشون رو v3 هستش/من امروز دوتا دیگه برا اشناهام خریدم!

amin666
27-09-2012, 18:05
v3 هم از نظر کانفیگ خیلی خوبه.ولی منم موافقم که کیفیت کلی ایسر به Hp نمی رسه.منظورم کیفیت تاچ پد و کیبورد و جنس بدنه و شاید صفحه نمایش.البته نمی گم ایسر بده و بی کیفیت.ولی ادم با یه لپتاپ کار می کنه باید حس خوبی بده بهش از نظر کیفیت.وگرنه تو کانفیگ لپتاپ ایرانی هم همین سخت افزارها روشه.من با V3 کار نکردم.ولی با مدلهای قبلیش حال نکردم زیاد.البته بازم می گم V3 بد نیست.اگه به نیازتون می خوره بخرید.اونایی که دارند تعریف کردند

sms11
27-09-2012, 18:14
با این کاربری hp probook 4540 خیلی خیلی عالیه ...
هم از نظر زیبایی و شیکی و هم کانفیگ و کیفیت بدنه و ...
واقعا یکی از بهترین های کل بازار نوت بوک هیت و بسیا رپرفروش ...
خودتم میدونی که اچ پی چیه به نظرم کارت درسته که به غیر اچ پی فکر نمی کنی ...
البته من سونی رو واقعا تایید نمی کنم چون برتری خاصی نداره و کانفیگ های جالبی هم نمیش توش پیدا کرد ...
در کل گذشت اون زمون که تو این کشور آب هویجم می خواستن بخرن می گفتن سونی ...
4540 فکر کنم حدود 1700 باشه ..

به نظرم و با این وضعیت خرید سونی واقعا اشتباهه چونبیخودی گرونه و داره پول مارک رو میگیره تا کارایی داشته باشه.
4540 در دو مدل رائه میشه که یه مدلش نسبت به اون یکی دارای هارد بیشتر و رم بیشتر هست.علاوه بر نکات بالا میخاستم بگم که من میخوام که چند بازی رایج مثلPES و یا Call of Duty رو روی لب تاپ نصب کنم.
به نظرت اگه 4540 با رم 4 گیگ رو بگیرم برای انجام بازی مشکلی پیش نمیاد؟یا اصلا میشه روی این لپ تاپ بازی کرد یا کلا باید بیخیال بشم؟
اجرای برنامه هایی مثه مثلا فتوشاپ روی همچین لپ تاپی به راحتی و روان انجام میشه؟
اگه مشکلی نداره که من همین رم 4 گیگی رو بگیرم

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 18:31
مسلما مشکلی پیش نمیاد ...
چون این لپ تاپ گرافیک قوی داره اما گیم نیست ...
یعنی کاربری گیمینگ نداره به صورت حرفه ای ...
مثلا من خودم بتلفیلد 3 رو لایو می زنم شما نمی تونی با این گرافیک بتلفیلد رو خوب بازی کنی و به چیپ 6770M یا بالاار نیاز داری ..
البته من با pc می زنم که گرافیک خیلی بالاتری دارم برای مثال عرض کردم 6770M ...
بله کاملا عالی هست برای برنامه هایی مثل فتوشاپ و حتی خیلی بالاتر ...
دلیل گرونی سونی هم برند نیست چون سونی بخش کامپیوتر کوچیک و کم سودی داره و براش صرفه نداره قیمت های پایین ..
گر به برند باشه اپل و اچ پی که اعتبار خیلی بالاتری دارن تو کامپیوتر ...

archi arch
27-09-2012, 22:16
میشه در مورد lenovo Y580 و Asus n 56 هم توضیح بدین؟؟؟؟؟بین این 2 تا موندم برای انتخاب.
برای کار گرافیکی سخت(تری دی مکس و رندرینگ).

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 22:22
حتما می خوای اسوس یا لنوو باشه ؟
برندی بهتری هم هست ...
بر چه اساس انتخاب بین این می خواین باشه .ظاهر که ندارن ) یا کانفیگ ؟
هر دو لپ تاپ عای بسیار خوبی هستن و کانفیگ بسیار بالا و کیفیت خوبی هم دارن اما ممکن هر کسی نپسنده ...
البته بیشتر لنوو رو میگم چون خیلی ضخیمه و زیبایی نداره ..
لپ تاپ هم فقط کانفیگ نیست و اولویت های بالاتری در انتخابش نقش داره ...

alipsp
27-09-2012, 22:23
سلام.دوستان من امروز یه لب تاپه asus n53 tk خریدم
به نظرتون چیزه خوبی هست؟تقریبا همه نوع استفاده ای از لب تاپ دارم
ممنون

amin666
27-09-2012, 22:25
به نظرم و با این وضعیت خرید سونی واقعا اشتباهه چونبیخودی گرونه و داره پول مارک رو میگیره تا کارایی داشته باشه.
4540 در دو مدل رائه میشه که یه مدلش نسبت به اون یکی دارای هارد بیشتر و رم بیشتر هست.علاوه بر نکات بالا میخاستم بگم که من میخوام که چند بازی رایج مثلPES و یا Call of Duty رو روی لب تاپ نصب کنم.
به نظرت اگه 4540 با رم 4 گیگ رو بگیرم برای انجام بازی مشکلی پیش نمیاد؟یا اصلا میشه روی این لپ تاپ بازی کرد یا کلا باید بیخیال بشم؟
اجرای برنامه هایی مثه مثلا فتوشاپ روی همچین لپ تاپی به راحتی و روان انجام میشه؟
اگه مشکلی نداره که من همین رم 4 گیگی رو بگیرم
pes که اره.cod رو هم تا mwf3 فکر می کنم بتونی خوب بازی کنی.ولی Blackops 2 رو نمی تونم قول بدم!حد اقل شاید نهایت بتونی رو مدیوم بازی کنی.البته cod معمولا موتور گرافیکیش جوری بوده که نسبت به همرده هاش راحت تر اجرا می شده(مثلا mwf3 نسبت به BF یا نسخه های قبلی)ولی کلا بازیها دارن به سمت سخت افزار قوی تر می رن.الان من نمی تونم خیلی راحت با گرافیم 6770m بازی ghost recon رو روی high بازی کنم.می تونم همه رو high کنم.ولی باید AA رو off کنم یا حد اقل یکی دو تا گزینه رو رو مدیوم بذارم.گرافیک 4540 که از این هم ضعیفتره.به هر حال اگه خیلی اهل بازی ای و بازیهای روز رو می خوای همون v3 هم خیلی قوی نیست دیگه الان.چه برسه به 4540.من Hp رو ترجیح می دم در کل.ولی مسلما گرافیک v3 قویتره.اگه واسه بازی می خوای 4540 واسه بازیهای خفن خیلی مناسب نیست.در مورد فوتوشاپ و ... هم هر دو گرافیک به اندازه کافی قوی هستند.فرق خیلی زیادی فکر نمی کنم داشته باشند.تو بازی هست که فرق پیدا می کنند.واسه فوتوشاپ همینم زیاده!مگه کارت خیلی حرفه ای تر باشه.مثل 3d صنعتی و ... .

InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 22:26
خوبه ولی میشد بهترشو خرید ...
اسو ستو سری N مشکل تاچ بی کیفی و کیبرد خیلی بدترکیب داره ...
الان شما رو این چیزا آزار نمیده ؟

alipsp
27-09-2012, 22:29
نه.زیاد فرقی با لب تاپه قبلیم نداره.نمیدونم حالا.اما به نظرم که خوبه
فرم کلیدهاشم راستش من خوشم میاد.
قدرتش چطوره؟تایید میکنید.صرف نظر از کلید و تاچش

archi arch
27-09-2012, 22:54
توی تحقیقاتم به این دو نا رسیدم و کانفگی که میخام رو دارن.خودم شخصا از hp خوشم نمیاد شاید به خاطر اینکه خیلی ها موج منفی دادن نسبت بهش

sms11
28-09-2012, 11:39
pes که اره.cod رو هم تا mwf3 فکر می کنم بتونی خوب بازی کنی.ولی Blackops 2 رو نمی تونم قول بدم!حد اقل شاید نهایت بتونی رو مدیوم بازی کنی.البته cod معمولا موتور گرافیکیش جوری بوده که نسبت به همرده هاش راحت تر اجرا می شده(مثلا mwf3 نسبت به BF یا نسخه های قبلی)ولی کلا بازیها دارن به سمت سخت افزار قوی تر می رن.الان من نمی تونم خیلی راحت با گرافیم 6770m بازی ghost recon رو روی high بازی کنم.می تونم همه رو high کنم.ولی باید AA رو off کنم یا حد اقل یکی دو تا گزینه رو رو مدیوم بذارم.گرافیک 4540 که از این هم ضعیفتره.به هر حال اگه خیلی اهل بازی ای و بازیهای روز رو می خوای همون v3 هم خیلی قوی نیست دیگه الان.چه برسه به 4540.من Hp رو ترجیح می دم در کل.ولی مسلما گرافیک v3 قویتره.اگه واسه بازی می خوای 4540 واسه بازیهای خفن خیلی مناسب نیست.در مورد فوتوشاپ و ... هم هر دو گرافیک به اندازه کافی قوی هستند.فرق خیلی زیادی فکر نمی کنم داشته باشند.تو بازی هست که فرق پیدا می کنند.واسه فوتوشاپ همینم زیاده!مگه کارت خیلی حرفه ای تر باشه.مثل 3d صنعتی و ... .
1-الان گرافیک اچ پی که 7650m هست و اید قاعدتا از ماله شما که قویتر باشه.اینطور نیست؟
2-v3 گرافیکش چقدر مگه با 4540 فرق میکنه؟
3- من فتوشاپ رو مثال زدم.دراصل بیشتر کار ما با Soliwork و Catia هست که نمیدونم باهاشون آشنایی داری یا نه .به نظرت برای این نرم افزار ها مناسبه؟
4- به نظرت میارزه که بخوام پول بیشتر برای لپ تاپ بدم.آخه خودم یه نظری دارم مگم که لوازم کامپیوتری رو زیاد نباید براش پول بدی چون خیلی سریع قدیمی میشن و اگه بخوای هر چند سال یکبار لب تاپ عوض کنی خیلی سخت میشه که هر فعه بوای هزینه سنگین براش بکنی.
5- اگه به عنوان مثال من 4540 رو امسال خریداری کنم تا چند سال میتونم مطمئن باشم که لب تاپ هنوز رو بورسه و میشه هنوز هم بازیی مثل PES روروش انجام داد؟
6-راستی تولید 4540 برای چه سالی هست؟
7- با حدود قیمت 1.6 یلیون آیا لپ تاپ بهتری از 4540 هم هست که بشه خرید یا نه؟

InsanelyCoolb0y
28-09-2012, 11:53
سلام.دوستان من امروز یه لب تاپه asus n53 tk خریدم
به نظرتون چیزه خوبی هست؟تقریبا همه نوع استفاده ای از لب تاپ دارم
ممنون

در کل تایید می کنم خوبه ولی خوب کانفیگش می تونست بهتر باشه و پردازنده اینتل اگر بود خیلی بهتر بود هر چند A8 هم بسیار خوبه .
گرافیکش هم نه قویه نه ضعیف ...

InsanelyCoolb0y
28-09-2012, 12:02
توی تحقیقاتم به این دو نا رسیدم و کانفگی که میخام رو دارن.خودم شخصا از hp خوشم نمیاد شاید به خاطر اینکه خیلی ها موج منفی دادن نسبت بهش

ببینید بارها گفته شده به حرف عوام ( چه آدم عادی که اطلاعی نداره چه فروشنده فرقی نمی کنه ) گوش ندین و اولین اولویت برای خرید لپ تاپ اینه که شما خودتونو به کری بزنین انگار هیچی نمی شنوین ...
این مساله چقدر باید تکرار شه ...
شخصا بارها گفتم اگر می خواین به حرف 4 تا آدم بی اطلاع گوش بدین و انتخاب کنین اصلا دلیل نداره آدم بیاد تاپیک بزنه میره بازار هرچی اونا گفتن خوبه می خره دیگه ...
اما اگر دنبال نوت بک عالی به هر لحاظ هستین وضع فرق می کنه ...
شما گفتین بین n56 و Y580 موندین ...
این دو نوت بوک واقعا خوبن اما اگر من بخوام پیشنهاد بدم اولویت اول انتخاب رو از بین این دو نمی دونم ...
اگر واقعا دنبال یه نوت بوک عالی به لحاظ کیفیت - زیبایی - امکانات و ویژگی های عالی - اسپیکر و ...هستین من dv6t 7000 رو بهترین می دونم ...
واقعا سرتره نسبت به اون دوتای دیگه ...
این سوال پیش میاد به چه دلیل سرتره ؟
پاسخ اینه که لپ تاپ فقط کانفیگ نیست و مسائل دیگه اهمیت بیشتری داره تو انتخاب ...
dv6t 7000 واقعا از همه نظر بهتره نسبت به اون دوتا چه کانفیگ چه کیفیت و زیبایی و ...
امکانات بالاتر داره - mssd می خوره و ...
گوش به حرف دیگران هم ندین که بد میگن یا خوب میگن ...

majidli
28-09-2012, 12:14
تو اکثر انجمنها افرادی هستن که نماینده برندها هستن یا مغازه دارن میام مدل یا برند خودشونو تبلیغ میکنن و میگن بیا این مدلو بگیر از همه لحاظ خوبه حتی شده میان ادرس فروشگا هم میدن میگن ازینجا بگیر.در کل حرف اینه حواستون به افرادی باشه که رو ی برند خاص مانور میدن.به نظرم از ناظرای لبتاب هم کمک بخاین!

archi arch
28-09-2012, 12:46
مرسی از کمک هاتون.... من از افراد عادی راهنمایی نمیگیرم ولی حق با شماست همه جا همه جور آدمی هست که به فکر منافع خودشونن.
ممنون دوستانم.

amin666
28-09-2012, 13:29
1-الان گرافیک اچ پی که 7650m هست و اید قاعدتا از ماله شما که قویتر باشه.اینطور نیست؟
3- من فتوشاپ رو مثال زدم.دراصل بیشتر کار ما با Soliwork و Catia هست که نمیدونم باهاشون آشنایی داری یا نه .به نظرت برای این نرم افزار ها مناسبه؟
4- به نظرت میارزه که بخوام پول بیشتر برای لپ تاپ بدم.آخه خودم یه نظری دارم مگم که لوازم کامپیوتری رو زیاد نباید براش پول بدی چون خیلی سریع قدیمی میشن و اگه بخوای هر چند سال یکبار لب تاپ عوض کنی خیلی سخت میشه که هر فعه بوای هزینه سنگین براش بکنی.
5- اگه به عنوان مثال من 4540 رو امسال خریداری کنم تا چند سال میتونم مطمئن باشم که لب تاپ هنوز رو بورسه و میشه هنوز هم بازیی مثل PES روروش انجام داد؟
تـو Notebookcheck که از تظر رتبه بندی نزدیک نزدیک 70 تا پایین تر از 640 هست!!تو بازیها هم 30-40 درصد ضعیفتر از 640 هست.البته تو بعضی بازیها کمتر.لینکش رو می ذارم خودت مقایسه کن.از 6770m که من دارم هم 15-20 در صد ضعیفتره.ولی چون سری 7000m هست یه سری چیزهاش مثل 3d و ... بهتر شده.واسه کارهای گرافیکی هم بنچمارکهاش رو خودت ببین.نمی دونم چقدر تفاوت دارند.احتمالا تفاوت نسبت به گیم کمتره.ولی به هر حال کلا 640 قویتره.ولی الان تو همین سایت بنچمارکهای مربوط به catia , SW رو که دیدم خیلی عجیبه!تو catia 7650 با یه گرافیک مثل 580m sli که دو gpu هست و واسه گیمه و خیلی هم گرون . شاخه فقط 9 در صد تفاوت داره یا با 660m فقط 3 درصد!تو solid works حتی از 660,670 که برای گیم حرفه ای هستند 12,18 درصد بهتره!!!نمی دونم چه جوری توجیه می شه.ولی از کسایی که تو کارهای گرافیکی هستند نظربخواه که مطمئن شی کدوم بهتره.بعضی برنامه ها با cuda بهینه اند.ولی amd هم توبعضی بهتر عمل می کنه.من کارم گرافیک نیست.نمی تونم خیلی نظر کارشناسی بدم!!این لینک رو خوب برزسی کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی تو این سایت در مورد گرافیکها به حرف m توجه کن که نسخه موبایل هست.یعنی نری 7650m v رو با 6770 مقایسه کنی مثلا!با 6770m,640m,.... باید مقایسه کنی

InsanelyCoolb0y
28-09-2012, 13:33

1.گرافیک 6770M خیلی قویتره ولی چیپ های سری 7000 تکنولوژی enduro داره که خودش به صورت اتو هر جای لام باشه میره رو گرافیک اختصاصی هر جا نباشه میره رو اینتل ...
2.هر دو گرافیک تو Class 2 هستن اما 630 یا640 بسته به کانفیگ به طور محسوسی قویتره .
3.بله کاملا مناسبه .
4. من این فکر رو قبول ندارم چون گجت رو می خری باهاش حال کنی نه این که ارون بخری تا سال دیگه خواستی بفروشی ضرر نکنی ...
ضمنا گجت نشون گره شخصیته آدمه نه این که شخصیت بیاره ها نه ...ولی خیلی تاثیر داره تو شخصیت ...
5. اصلا به سال هم نمی رسه چون ذات تکنولوژی اینه که زود جاشو میده به بالاتر از خودش ولی Pes رو میشه بازی کرد ...
6. ساخت 2012 ..
7.خود 4540 الان شده 1700 ...
اگر می تونی از سری pavilion بخر ولی خوب گرونه دیگه .

sms11
28-09-2012, 23:37
دوستان یه نظر در مورد این لپ تاپ میدید؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و با V3 و یا 4540 ا پی مقایسه کنید لطفا.
قیمتش رو هم کسی میدونه بگه

majidli
29-09-2012, 00:09
دوستان یه نظر در مورد این لپ تاپ میدید؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و با V3 و یا 4540 ا پی مقایسه کنید لطفا.
قیمتش رو هم کسی میدونه بگه
سونی کلا بازار خوبی نداره تو لبتاب این مدل هم سی پی یو ضعیفی داره
من v3 رو پیشنهاد میکنم/دیروز دوتا ازش خرید داشتم برا اشنایان

sms11
29-09-2012, 09:49
سونی کلا بازار خوبی نداره تو لبتاب این مدل هم سی پی یو ضعیفی داره
من v3 رو پیشنهاد میکنم/دیروز دوتا ازش خرید داشتم برا اشنایان

اتفاقا سی پی یو ی قویتری داره
اما به نظر میرسه که کارت گرافیک ضعیفتری داره
در عوض وزن بسیار بسیار خوبی داره.مخصوصا برای کسانی که میخوان زیاد جابجا کنن لپ تاپو

majidli
29-09-2012, 11:37
اتفاقا سی پی یو ی قویتری داره
اما به نظر میرسه که کارت گرافیک ضعیفتری داره
در عوض وزن بسیار بسیار خوبی داره.مخصوصا برای کسانی که میخوان زیاد جابجا کنن لپ تاپو
cpu 2640 تقریبا قدیمی شده درسته i7هستش اما معماری سندی بریج هستش و در قیاس با v3 با cpu i7 3610 با معماری ایوی بریدج قدیمی تر هستش گرافیک v3 قویتره،رمش بیشتره/اصلا قابل قیاس نیستن/اگر گفتم سی پی یو ضعیفی داره با توجه به سوال شما با v3 مقایسه کردم
موفق باشین