ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خداحافظی ایرانیان با گوشی ها، تبلت ها و گجت های گوگل!

EHSANRF
25-09-2012, 16:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بفرمایید فناوری نوشت: احتمالا از دیروز، بارها آدرس گوگل و جیمیل را در مرورگرتان تایپ کرده اید و موفق به باز شدن صفحات آن نشده اید!

جدای از اینکه این فیلترینگ عمل مثبت یا منفی است، از دید دنیای دیجیتال موضوعی بسیار اسفناک است!

تلفن همراه، تبلت ها و گجت های اندرویدی و به خصوص محصولاتی که خود گوگل مستقیم آنها را ساپورت می کند ( مثل گلکسی نکسوس، تبلت نکسوس، نکسوس وان و ... ) با این وضعیت در کشور ما به اعماق تاریخ خواهند پیوست!

همین الان با موبایل گوگلی تان جیمیل یا گوگل ارث را باز کنید! هیچ عکس العملی نمی بینید!!

خیلی از کاربران موبایلی از دیروز ( بنا به گزارشات پیامکی رسیده ) گوشی خود را هم اکنون با نوکیا 1100 یکی می دانند! گوشی ها و تبلت هایی که ثانیه به ثانیه از گوگل خدمات می گرفت، محصولاتی که بالای چند صد هزارتومان فقط بابت پشتیبانی گوگل شان پرداخته ایم!!!!

آیا از امروز با محصولات گوگل در ایران باید خداحافظی کرد!؟

منبع:
بفرمائید فناوری - خداحافظی ایرانیان با محصولات گوگل! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

waltz
25-09-2012, 17:55
با این ف...... عملآ این قبیل گجت ها از کار افتاده

EHSANRF
26-09-2012, 00:41
این ف... منظورت چی هست حالا!؟
البته این نکته باید اضافه بشه که خود گوگل پلی که ایران رو تحریم کرده و باید دوستان دورش میزدن ولی الان از بیخ و بن ردیفش کردن!

EHSANRF
26-09-2012, 00:48
البته این نکته باید اضافه بشه که خود گوگل پلی که ایران رو تحریم کرده و باید دوستان دورش میزدن ولی الان از بیخ و بن ردیفش کردن!

axilbam
26-09-2012, 00:48
این فیلترینگ چند روزه هست از شنبه بازه

waltz
26-09-2012, 01:15

منظورم این بود که الان با اینکاری که کردن دیگه تبلت اندروید و گوشی بدرد بچم میخوره که باهاش گیم بازی کنه،درسته گوگل پلی واسه ما تحریم ولی راهه دور زدنشم زیاده،بعدشم همچین چیز مهمی نبود ف ی ل گوگل پلی چون هر اپی رو که میخواستم می تو نسم براحتی پیدا کنم،مشکل الان اینه که نمی تونی اکانتت رو سینک کنی،کارهای روزانه ی که انجام میدادی رو میگم بعلاوه خود جیمیل،از همه مهمتر واسه من بخصوص مشکل فید ریدر و خوراکه که دیگه درش مالیده شد رفت،منظورم اینا بود

waltz
26-09-2012, 01:16

منظورم این بود که الان با اینکاری که کردن دیگه تبلت اندروید و گوشی بدرد بچم میخوره که باهاش گیم بازی کنه،درسته گوگل پلی واسه ما تحریم ولی راهه دور زدنشم زیاده،بعدشم همچین چیز مهمی نبود ف ی ل گوگل پلی چون هر اپی رو که میخواستم می تو نسم براحتی پیدا کنم،مشکل الان اینه که نمی تونی اکانتت رو سینک کنی،کارهای روزانه ی که انجام میدادی رو میگم بعلاوه خود جیمیل،از همه مهمتر واسه من بخصوص مشکل فید ریدر و خوراکه که دیگه درش مالیده شد رفت،منظورم اینا بود