ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد مشکل مادربورد یا ویندوز

abed2007
25-09-2012, 13:27
ضمن عرض سلام و خسته نباشید:20::11:
من یه سیستم جدید گرفتم به این مشخصات
AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor
asus M5A97 PRO
ATI Radeon HD 5670
Corsair 8.00 GB Dual-Channel DDR3 (9-9-9-24)

مشکلاتی که دارم به این شرحه::45:
1.موقع نصب ویندوز ایکس پی 64 بیت (چند نوع مختلف) بعد از boot from dvd و مراحلش قبل از نشون دادن درایو ها برای نصب یه پیغام میده و نصی صورت نمیگیره:10:
2.من هر باری که ویندوز 7 64 بیتی یا 8 64 بیتی نصب میکنم درایور دی وی دی رامم توی my copmuter نشون داده نمشه تو device manager هم اثری ازشون نیست
من توی ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی ایجا غیب میشن جای پورت ساتا رو هم عوض کردم اما اتفاقه خاصی نیفتاد
bios هم تازه آپدیت کردم ولی یه بار توی device manager یه فایل ناشناخته به اسم sata disk driver بود که من هر کاری کردم با نرم افزارهای driver solotion pack 12 , deriver updater , driver scaner, ........ امتحان کردم نشد حتی از سایت asus چیپست های و نرم افزارهای جدیدو با manual instalitions انجام دادم نشد
مدل دی وی دی رامم:TSSTcorp CDDVDW SH-S223C SCSI CdRom Device
ممنون میشم اگه یه سری راهنمایی کنین:12::40:

EXTREME
25-09-2012, 14:13
ضمن عرض سلام و خسته نباشید:20::11:
من یه سیستم جدید گرفتم به این مشخصات
AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor
asus M5A97 PRO
ATI Radeon HD 5670
Corsair 8.00 GB Dual-Channel DDR3 (9-9-9-24)

مشکلاتی که دارم به این شرحه::45:
1.موقع نصب ویندوز ایکس پی 64 بیت (چند نوع مختلف) بعد از boot from dvd و مراحلش قبل از نشون دادن درایو ها برای نصب یه پیغام میده و نصی صورت نمیگیره:10:
2.من هر باری که ویندوز 7 64 بیتی یا 8 64 بیتی نصب میکنم درایور دی وی دی رامم توی my copmuter نشون داده نمشه تو device manager هم اثری ازشون نیست
من توی ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی ایجا غیب میشن جای پورت ساتا رو هم عوض کردم اما اتفاقه خاصی نیفتاد
bios هم تازه آپدیت کردم ولی یه بار توی device manager یه فایل ناشناخته به اسم sata disk driver بود که من هر کاری کردم با نرم افزارهای driver solotion pack 12 , deriver updater , driver scaner, ........ امتحان کردم نشد حتی از سایت asus چیپست های و نرم افزارهای جدیدو با manual instalitions انجام دادم نشد
مدل دی وی دی رامم:TSSTcorp CDDVDW SH-S223C SCSI CdRom Device
ممنون میشم اگه یه سری راهنمایی کنین:12::40:

اون پیام برای اینه که هارد در نصب ویندوز شناسایی نشده
اول از همه ببینید هارد در بایوس دیتکت شده یا نه اگه دیتکت نشده بود بگین اگر هم دیتکت شده بود با ویندوز سون سیستم رو بوت کنید اگه هارد در نصب ویندوز شناخته شد یعنی مشکل از تنظیمات بایوس است برید تو بایوس و حالت هارد رو از ahci تغییر بدین به ide یا ata بعد ویندوز رو نصب کنید نتیجه نداد از ویندوز های xp که sata and raid edition هستند استفاده کنی

abed2007
25-09-2012, 15:56
من فقط با ویندوز xp 64bit انطور مشکلی دارم چندتا ویندوز xp 64bit امتحان کردم اما همشون این اخطارو میدن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه ویندوزها به راحتی نصب میشن

EXTREME
25-09-2012, 16:53
من فقط با ویندوز xp 64bit انطور مشکلی دارم چندتا ویندوز xp 64bit امتحان کردم اما همشون این اخطارو میدن
بقیه ویندوزها به راحتی نصب میشن

با بقیه ویندوزها این مشکل رو ندارین ؟
ویندوز سون به راحتی نصب میشه ؟
اگه اینطوره و با ویندوز های xp و سون مشکلی ندارین و به راحتی نصب میشه ولی با این ویندوز مشکل دارین مشکل از سی دی ویندوز و خود ویندوز میتونه باشه

اونکاری که گفتم انجام دادین ؟

abed2007
25-09-2012, 20:12
آره
اونطوری بود خدش وقتی میذاشتمش رو ide همون حرفی که شما زدی بود که هاردو نمیشناسه

یه xp 64 bit قدیمی داشتم یکی هم تازه گرفتم اما با هردوش همون اخطار پست بالا رو میداد

sh_fri_tnen
03-10-2012, 20:57
راستش این ارور هنگام نصب xp رو قطعات جدید وجود داره
و فکر کنم دلیلش این باشه که مایکروسافن دیگه xp رو ساپورت نمیکنه و تولید کننده ها هم اون رو ساپورت نمیکنن
روی لپ تاپ خود من هم همینه
این مورد رو بررسی کن