PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : احساس درد و سوزش در ناحیه مقعد

_underline_
25-09-2012, 10:22
سلام دوستان
من حدود دو ماهی میشه که در بعضی از ساعات روز یک احساس درد و سوزش و خارشی در ناحیه مقعد دارم.
ربطی به دستشویی رفتن هم نداره البته وقتی دستشویی میرم مخصوصا وقتی مدفوع سفت و کم هست دردم بیشتره.
هیچ خون یا ترشح اضافی هم ازم خارج نمیشه فقط درد و سوزش.
البته از دیروز خیلی دردش بیشتر شده جوری که موقع نشستن یا حتی راه رفتن برام مشکل پیش میاد و درد شدیدی دارم.
چه نوع بیماری تشخیص میدین؟

_underline_
25-09-2012, 19:29
50 بازدید و 0 پست ! :13:

shabnam1986
17-12-2012, 12:59
آسیب خارجی نداشتین؟

Ice Pain
17-12-2012, 19:01
حتما پیش دکتر بروید. باید معاینه بشید !

شما دختر هستید یا پسر ؟

raana
17-12-2012, 19:24
سلام

دوست عزیز این علائمی که شما گفتی به احتمال زیاد مشکلت فیشر یا شقاق (بواسیر) هست.......

که باعث درد و سوزش و خارش و التهاب مقعد و در موارد پیشرفته تر باعث خونریزی و عدم دفع ،مدفوع به خاطر درد و تورم زیاد هست...

یه درمان خونگیش اینه که توی یه لگن آبگرم به مدت یه ربع بشینی ...کمی آرامش بخشه ولی سوزش رو کم نمی کنه...

درمان داروئیش یه پماد هست به اسم آنتی فیشر که گیاهیه و می تونی از داروخونه تهیه کنی این پماد برای مرحله ی اوله ...

اگر بعد از 3-2 استفاده دیدی بهتر نشدی یا حتی بدتر شدی....یه پماد دیگه هم هست به اسم پماد ام جی (MG) که اینم گیاهیه ولی اثرش از

اولی خیلی بهتره...... جفتشم محصول باریج اسانسه...

و سعی کن غذاهایی که دارای فیبر زیاد هستن رو استفاده کن....مثل:سبزی-میوه-کاهو-نان سبوسدار-حبوبات-انواع کلم ها و ......

ضمنا میدونم سخته ولی سعی کن استرس رو تو زندگیت کمتر کنی و کمی اعصابت رو آروم کنی....

Javad-ht
17-12-2012, 22:11
پیشنهاد میکنم به یه جراح عمومی مراجعه کنی،احتمالا بواسیر داری.
من پیارسال بواسیر گرفته بودم رفتم جراح عمومی یه پماد بهم داد که برای رفع خون لخته شده بود.خیلی سریع هم خوب شد.
اگه تو ناحیه مقعد چندتا چیز اندازه نخود دراومده همینه.

brad pitt
18-12-2012, 12:09
فاتحت خوندس