مشاهده نسخه کامل
: بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم؟
bigarash
25-09-2012, 00:43
سلام
یکی از فامیلام از آمریکا قراره یه لپ تاپ برام بیاره، این دو گزینه رو بهم پیشنهاد کرده به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ از نظر دوام و کیفیت و ...
لپ تاپ اول:
Samsung - Series 7 Model: NP700Z7C-S01USسی پی یو: Core i7 3615QM
رم: 8 گیگابایت
هارد: 1 ترابایت
مانیتور: 17.3 اینچ LED HD
گرافیک: NVIDIA GeForce GT 650M 2G DDR5
قیمت 1400 دلار
لپ تاپ دوم:
HP - Pavilion Model: m7-1015dxسی پی یو: Core i7 3610QM
رم: 8 گیگابایت
هارد: 1 ترابایت
مانیتور: 17.3" LED-backlit high-definition display
گرافیک: Intel® HD Graphics 4000
قیمت 850 دلار
به نظرتون به خاطر پردازنده ی قوی تر و گرافیک قوی تر ارزش داره 550 دلار بیشتر بدم؟ کلا برند سامسونگ بهتره یا اچ پی؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!
InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 09:30
دوست عزیز کاربری تون چی هست / حتما به screen 17 نیاز دارین ؟
ببینید سری pavilion m 1000 به نوعی ورژن جدیدتر سری dv6 7000 هست که فقط مختص بازار امریکا هست و توزیع جهانی نداره و فوق العاده شیک و زیبا هست ...
این کانفیگ اچ پی که شما گذاشتین screen 17 داره و فاقد گرافیک discrete یا اختصاصی هست ...
بهتره خودتون یا آشناتون در امریکا به سایت اچ پی برین و اونجا کانفیگ مورد نظرتون رو انتخاب کنبن ..( البته چون shipment دو هفته ای داره بهتره که بره و از فروشگاه بخره ) ..
pavilion m 6 or 7 به قدری باریک هست که تو نگاه اول احساس اولترابوک بودن به آدم دست میده در صورتی که یه نوت بوک هست ...
البته می تونین از سری dv6 7000 هم بردارین با گرافیک 650 و هارد و رم و ...بسیار بالا که فکر می کنم بهترین کانفیگش تو سایت اچ پی 1200 دلار در بیاد که همه چی تمومه ( البته بدون FHD ) ...
در مورد برند هم قطعا اچ پی خیلی بهتره چون تولید کننده اول نوت بوک - پی سی دنیا ست .
در کل این دو اصلا قابل قیاش نیستن و اچ پی به شدت سرتره از همه لحاظ هم دیزاین و هم اعتبار برند و ...
bigarash
25-09-2012, 12:16
دوست عزیز کاربری تون چی هست / حتما به screen 17 نیاز دارین ؟
ببینید سری pavilion m 1000 به نوعی ورژن جدیدتر سری dv6 7000 هست که فقط مختص بازار امریکا هست و توزیع جهانی نداره و فوق العاده شیک و زیبا هست ...
این کانفیگ اچ پی که شما گذاشتین screen 17 داره و فاقد گرافیک discrete یا اختصاصی هست ...
بهتره خودتون یا آشناتون در امریکا به سایت اچ پی برین و اونجا کانفیگ مورد نظرتون رو انتخاب کنبن ..( البته چون shipment دو هفته ای داره بهتره که بره و از فروشگاه بخره ) ..
pavilion m 6 or 7 به قدری باریک هست که تو نگاه اول احساس اولترابوک بودن به آدم دست میده در صورتی که یه نوت بوک هست ...
البته می تونین از سری dv6 7000 هم بردارین با گرافیک 650 و هارد و رم و ...بسیار بالا که فکر می کنم بهترین کانفیگش تو سایت اچ پی 1200 دلار در بیاد که همه چی تمومه ( البته بدون FHD ) ...
در مورد برند هم قطعا اچ پی خیلی بهتره چون تولید کننده اول نوت بوک - پی سی دنیا ست .
در کل این دو اصلا قابل قیاش نیستن و اچ پی به شدت سرتره از همه لحاظ هم دیزاین و هم اعتبار برند و ...
ممنون از پاسخت دوست عزیز
راستش اچ پی قیمتش هم فوق العاده مناسب هست به خاطر همین بیشتر رو اون نظر دارم، تو سایت اچ پی هم دیدم وقتی که این لپ تاپ میتونه کار منو راه بندازه چرا دیگه 1200 دلار بدم برای یه لپ تاپ دیگه!
بازم ممنونم از وقتی که برای پاسخ دادن به پرسش من گذاشتین!
InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 12:20
خواهش می کنم ...
بله درسته باید متناسب با کاربری تون کانفیگ رو انتخاب کنین ولی به نظر من یه گرافیک اختصاصی هم داشته باشه بد نیست ...
آینده نگری هم مهمه ...
ضمنا فقط تاکید نداشته باشین روی m series 1000 می تونین از مدل های dv6t 7000 هم انتخاب کنین به خصوص که آشناتون امریکا هستن و می تونن کانفیگ فول براتون بیارن ...
البته بالا در میاد .
ضمنا دقت کنین این کانفیگ که گذاشتین 17 اینچ هست این رو مد نظر داشته باشین به لحاظ وزنی ...
اگر نیاز ندارین به 17 می تونین از سری m 6 بردارین ...دقت کنین m6 فرق داره m7 ...
6 در سیستم مدل های اچ پی یعنی 15.6 اینچ ...
فرصت خوبیه سعی کنین با دقت انتخاب کنین چون اینجا این مدل ها گیر نمیاد و serie m کاملا مختص بازار امریکاست ...
bigarash
25-09-2012, 13:19
خواهش می کنم ...
بله درسته باید متناسب با کاربری تون کانفیگ رو انتخاب کنین ولی به نظر من یه گرافیک اختصاصی هم داشته باشه بد نیست ...
آینده نگری هم مهمه ...
ضمنا فقط تاکید نداشته باشین روی m series 1000 می تونین از مدل های dv6t 7000 هم انتخاب کنین به خصوص که آشناتون امریکا هستن و می تونن کانفیگ فول براتون بیارن ...
البته بالا در میاد .
ضمنا دقت کنین این کانفیگ که گذاشتین 17 اینچ هست این رو مد نظر داشته باشین به لحاظ وزنی ...
اگر نیاز ندارین به 17 می تونین از سری m 6 بردارین ...دقت کنین m6 فرق داره m7 ...
6 در سیستم مدل های اچ پی یعنی 15.6 اینچ ...
فرصت خوبیه سعی کنین با دقت انتخاب کنین چون اینجا این مدل ها گیر نمیاد و serie m کاملا مختص بازار امریکاست ...
میدونم خودم 17 اینچ میخوام
راستی مگه intel hd 4000 گرافیکش قوی نیست؟
InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 13:27
نسبن به intel HD 3000که روی پردازنده های sandy bridge بود قویتره و dx 11 رو هم ساپورت می کنه ولی قدرت کارت گرافیکی Discrete رو نداره ...
کاربری تون رو نگفتین تا بشه دقبق تر نطر داد ..
bigarash
25-09-2012, 15:23
کاربری معمولی نرم افزارهای قوی نصب نمیکنم فقط بعضی وقت ها گیم اونم نه زیاد بازی میکنم، فقط برام دوام مهمه شاید روزی بالای 8 ساعت بخوام با لپ تاپ کار کنم!
InsanelyCoolb0y
25-09-2012, 19:07
خوب اگر قرار هست بزای کنین مثلا در حد pes نیاز هست که یک گرافیک اختصاصی معمولی داشته باشین نه الزاما قوی ...
من پیشنهاد می کنم کانفیگ HD 4000 رو در اولویت نداشته باشین ...
اکیدا پیشنهاد می کنم از سری dv6t 7000 انتخاب کنین چون سری pavilion m 1000 کمی گرون تره و خوب مختص بازار امریکا ...
یه dv6t 7000 بخرین با گرافیک 630 که نه خیلی قوی هست و نه ضعیف ...
پردازنده هم الزامی نیست حتما از نسل سم باشه همون نسل دوم یعنی sandy bridge کافیه و ...
من کانفیگ مناسب رو براتون میزارم ...
bigarash
25-09-2012, 23:10
باشه منتظر میمونم، راستی اگه این گرافیک اندازه ی Geforce 9400GT قدرت داشته باشه که مطمئنم بیشتر هم هست کار منو راه میندازه!
InsanelyCoolb0y
27-09-2012, 12:25
اول عذرخواهی بابت دیر پاسخ دادن ...
ببینید این کانفیگ بسیار عالی هست و کاملا مناسب از نظر مالی .
پردازنده نسل جدید به همراه گرافیک 630M ( اگر بازی خیلی سنگین با تنظیمات بالا می کنین که فکر نمی کنم باید 650M کانفیگ بشه اما همین هم بسیار قوی هست )...
هارد ترکیبی یعنی هم ssd و hdd با هم هست
صفحه HD 17 اینچ ( اگر FHD باشه 175 دلار بیشتر باید پرداخت کنین ) .
باطری 9 سلولی - کیبرد با نو پس زمینه ....
کلش شد 970 دلار که خیلی عالیه واسه یه 17 اینچ ...
اگر قسمتی مد نظزتون نبود یا خواستین بالاتر باشه مثلا تا 1200 دلار بگین تا باز بررسی کنیم ...
Operating system
Windows 7 Home Premium 64-bit
Processor
3rd generation Intel(R) Core(TM) i5-3210M Processor (2.5 GHz with Turbo Boost up to 3.1 GHz)
Graphics card
NVIDIA(R) GeForce(R) GT 630M Graphics with 1GB of dedicated video memory
Memory
FREE UPGRADE to 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm)
Hard drive
750G 7200 Hybrid Hard Drive
Hard Drive Acceleration Cache
NO mSSD Hard Drive Acceleration Cache
Office software
Microsoft(R) Office Starter: reduced-functionality Word/Excel(R) only, No PowerPoint(R)/Outlook(R)
Security software
No additional security software
Primary battery
30% off 9 cell Lithium Ion Battery
Display
17.3-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1600 x 900)
Primary optical drive
SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support
Personalization
HP TrueVision HD Webcam
Networking
Intel 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth(R)
Keyboard
Backlit Keyboard with numeric keypad
Included Warranty Services
Included 2 Year Warranty
bigarash
30-09-2012, 17:18
خواهش میکنم
ممنون از پاسخت
راستشو بخوای ترجیح میدم پردازنده آی 7 باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.