PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قفل فیزیکی روی سی دی --- کی میدونه باید چه جوری این قفل رو بذارم؟

mehran_202020
24-09-2012, 21:53
تقریبا همه ما دیدیم که بعضی از سی دی های شرکتی که می خریم یه قفل های فیزیکی پشت سی دی هست (شبیه سوراخ) که باعث میشه تحت هیچ شرایط سی دی دیگه کپی نشه...کی میدونه چه جوری این قفل ها رو باید روی سی دی بزنم؟

payan_zaman
26-09-2012, 17:03
اینجوری نیست که تحت هر شرایطی کپی نشه
منثلا clonecd نسخه 2 خیلی خوب این دیسکها رو کپی میکنه
زیاد هم دنبالش نباش چون خیلی قدیمی شده
با لیزر میشه روی ستمپر رو قسمتهایی از آن را بسوزانید

hhammed
04-01-2013, 02:40
با سلام
نرم افزارهای مختلفی برای این کار هست . این نوع قفلها را باید با clon cd رایت کنی البته با سرعت 1 ایمیج میگیری درسته وقت میبره ولی جواب میده البته باید تنظیمات اون را هم درست کنی سکتور خونش هم بایداز100 بکنی 10000 اگه این را نخواستس امتحان کنی با این نرم افزار آزمایش کنSoftDisc نرم افزار عالی هستش.

Alireza SM
14-01-2013, 10:07
من یه DVD دارم که توش یه خش دایره ای شکل به طول بیش از 3 سانتی متر داره و نمیتونم کپیش کنم . کسی راهی داره ؟
توی DVD چندتا فایل ویدئویی فلش هست که میخواستم اونها رو کپی کنم.

AMIR MOHAMMAD . M
27-07-2013, 22:25
من یه DVD دارم که توش یه خش دایره ای شکل به طول بیش از 3 سانتی متر داره و نمیتونم کپیش کنم . کسی راهی داره ؟
توی DVD چندتا فایل ویدئویی فلش هست که میخواستم اونها رو کپی کنم.

با کانورتر اونها رو وارد برنامه کن بعد به فرمت دلخواه کانورت کن طبق تجربه هر قفلی باشه به راحتی شکسته میشه.:n02:

donkeyoxte
21-02-2014, 13:08
یه چند تا دی وی دی دارم فیلم آموزشیه نمیدونم چجوری قفلشو بشکونم همه راه هارو رفتم مثل iso bister . any dvd .dvdfab
اما نشد و با برنامه ای مثل iso buster اول یه ترک فیلم پیدا میکنه ولی بعدش موقعی که میخوام گزینه کپی تو هاردو بزنم غیر فعاله فقط گزینه ایمیجو داره که اونم تا 13 . 14 درصد پر میشه بعد ارور میده؟؟؟؟؟