مشاهده نسخه کامل
: تبدیل هارد اکسترنال به اینترنال
سلام
من یک هارد اکسترنال ترنسند دارم میخوام به ps3 به عنوان هارد داخلی وصل کنم میشه اینکار رو کرد؟ اگه میشه چجوری؟
لطفا کمک کنید.
poria_sola
24-09-2012, 13:59
منم میخوام برعکس این کارو کنم ولی بلد نیستم کسی میتونه کمک کنه؟؟:18:
ata.royalfalcon
24-09-2012, 15:19
سلام
من یک هارد اکسترنال ترنسند دارم میخوام به ps3 به عنوان هارد داخلی وصل کنم میشه اینکار رو کرد؟ اگه میشه چجوری؟
لطفا کمک کنید.
سلام .
براي اطمينان دو مسئله بايد در نظر داشت .
1. اول اينكه اگر هارد بيشتر از 500 گيگ باشه احتمالاً در محفظه هارد PS3 جا نميشه و داخل نميره .
2. دوم اينكه بايد به نحوي مطمئن شد كه آيا قسمت sata to usb قابل جدا شدن هست يا خير . چون در بعضي از مدلها هاردهاي اينترنال به كار رفته براي ساخت هاردهاي اكسترنال (انواع پرتابل) بطور مادرزاد sata ندارند كه به اصطلاح usb on board يا usb native گفته ميشوند .
منم میخوام برعکس این کارو کنم ولی بلد نیستم کسی میتونه کمک کنه؟؟:18:
اگر هارد اينترنال رو ميخواهيد به هارد اكسترنال تبديل كنيد بايد يه باكس هارد بخريد . البته بايد دقت كنيد كه باكس هارد متناسب با نوع هارد باشه (2.5 يا 3.5 اينچي) .
ata.royalfalcon جان ممنون از جوابت.
majid-magic
23-06-2013, 17:52
من یه هارد اکسترنال دارم که سوکت یو اس بی اون شکسته ، اون هارد اکسترنالمو باز کردم دیدم از دو تیکه یعنی یه برد کوچیک و خود هارد تشکیل شده اون تیکه کوچیکو کندم دیدم دوتا جای فیش داره که شبیه هارد اینترناله ، حالا سوالم اینه که میشه اون هاردو به کامپیوتر وصل کرد؟ اگه وصل شه نمیسوزه؟ و اون تیکه برد کوچیکو میشه پیدا کرد اگه میشه کجاها دارن؟
ata.royalfalcon
23-06-2013, 18:18
من یه هارد اکسترنال دارم که سوکت یو اس بی اون شکسته ، اون هارد اکسترنالمو باز کردم دیدم از دو تیکه یعنی یه برد کوچیک و خود هارد تشکیل شده اون تیکه کوچیکو کندم دیدم دوتا جای فیش داره که شبیه هارد اینترناله ، حالا سوالم اینه که میشه اون هاردو به کامپیوتر وصل کرد؟ اگه وصل شه نمیسوزه؟ و اون تیکه برد کوچیکو میشه پیدا کرد اگه میشه کجاها دارن؟
پست یازدهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.