ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم (روشن نشدن چراغ Status)

Mr.Crow
24-09-2012, 11:21
سلام
دوستان من چند سال هست از سپنتا ADSL میگیرم و تا حالا مشکل خاصی نداشته ، ولی از دیروز چراغ Status (همون چراغ Link) مودمم خاموش هست و کار نمیکنه. همه چیزا رو هم امتحان کردم. خط تلفن درسته و تلفن که بهش وصل میکنم جواب میده ، مودم رو خاموش روشن کردم ، ریست کردم و ... ، سیم رو عوض کردم. خلاصه همه کار کردم ولی درست نشد و همچنان فقط چراغ Power روشن هست و چراغ USB. وقتی هم میخوام وصل کنم ارور 651 میده که بعضی جاها خوندم به دستگاه (مودم) مربوط میشه.
با خود سپنتا هم چند بار تماس گرفتم و راهنمایی هایی کردن ولی درست نشد و گفتن خودشون تماس میگیرن. راهکاری ندارین ؟ کلآ وقتی این چراغ مودم روشن نشه ، چیکار میشه کرد ؟
بعد هر دفعه هم زنگ میزنم میگن ببر سر خط امتحان کن. این یعنی چی ؟ چطوری بفهمم سیم تلفن از کجا وارد خونه شده و چطوری بهش چیزی وصل کنم ؟!!

EXTREME
24-09-2012, 13:25
علت های زیادی داره یا مشکل از خطوط تلفن خونتون است یا سیم rj-11 که به مودم میخوره باید با پریز های دیگه تلفن تست کنید
عات بعدی میتونه از تنظمیات مودم باشه شما از تنظیمات مودم از قسمت dsl اش یک عکس بدین
علت بعدی میتونه از خرابی اسپلیتر باشه اسپلیتر رو بردارین ببینید درست میشه یا نه
علت بعدی میتونه از پورت و خود isp باشه
و در آخر مودم رو سرخط بدون اسپلیتر چک کنید و نتیجرو بگین
علت بعدی میتونه از خرابی خود مودم باشه

فریم ویر مودم رو هم آپدیت کنید

Mr.Crow
24-09-2012, 19:08
خیلی ممنون بابت راهنمایی.
نمیدونم چطوری شد که خود به خود درست شد ! یعنی از حدود 11،12 دیروز این مشکل رو داشت تا امروز ، ولی یه دفعه چراغش به کار افتاد و درست شد.