مشاهده نسخه کامل
: نشناختن مودم در ويندوز XP (حتي داخل Device Manager)
سلام. من ويندوز عوض كردم(ويندوز XP) و تمام درايور ها رو نصب كردم. فقط مودم Dial Up مونده. ولي داخل Device Manager گزينه ي Modems موجود نيست. سيستم مال دوستمه. CD مودمشو گم كرده. مدلشو هم نميدونست. من كيس رو باز كردم و از روي مودم مدلشو خوندم. اينو نوشته بود --> Intel 82536 Fax Modem 56k. لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم. مودمو ويندوز نشناخته. گزينه ي Modems هم تو Device Manager نيست. از قسمت Add Hardware توي كنترل پنل هم رفتم ولي پيدا نكرد. چكار كنم؟
ضمناً اگه لينك درايور واسه مودم اينتل ممنون ميشم.
اينو هم بگم مودم سالمه و تا ديروز كار ميكرده
فقط اگه ميشه سريعتر
سلام. من ويندوز عوض كردم(ويندوز XP) و تمام درايور ها رو نصب كردم. فقط مودم Dial Up مونده. ولي داخل Device Manager گزينه ي Modems موجود نيست. سيستم مال دوستمه. CD مودمشو گم كرده. مدلشو هم نميدونست. من كيس رو باز كردم و از روي مودم مدلشو خوندم. اينو نوشته بود --> Intel 82536 Fax Modem 56k. لطفا راهنمايي كنيد چكار كنم. مودمو ويندوز نشناخته. گزينه ي Modems هم تو Device Manager نيست. از قسمت Add Hardware توي كنترل پنل هم رفتم ولي پيدا نكرد. چكار كنم؟
ضمناً اگه لينك درايور واسه مودم اينتل ممنون ميشم.
اينو هم بگم مودم سالمه و تا ديروز كار ميكرده
فقط اگه ميشه سريعتر
وقتی مودم داخل device manager نیست یعنی این hardware شناسایی نشده
سیستم رو خاموش کنید و مودم رو ازاسلات pci دربیارین اسلات و پایه مودم رو تمیز کنید و در اسلات بزارین و مجدد تست کنید نشد جای مودم رو عوض کنید در آخر مودم رو روی یه سیستم دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از مودم است یا سیستم شما
در ضمن یک عکس از device manager هم بزارین
وقتی مودم داخل device manager نیست یعنی این hardware شناسایی نشده
سیستم رو خاموش کنید و مودم رو ازاسلات pci دربیارین اسلات و پایه مودم رو تمیز کنید و در اسلات بزارین و مجدد تست کنید نشد جای مودم رو عوض کنید در آخر مودم رو روی یه سیستم دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از مودم است یا سیستم شما
در ضمن یک عکس از device manager هم بزارین
سلام دوست عزيز. اينم عكس.( به جاي نقطه چين ها وطن دانلود قرار بدين(احتمالاً كلمه ش ف*ي*ل*ت*ر شده)) اگه لينكي از درايور اين مودم هم دارين لطفا بزاريد. خيلي ممنون كه سريع جواب داديد. من همين الان اين كاري كه گفتيد رو انجام ميدم. تا چند دقيقه ي ديگه نتيجه رو ميگم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مودم شناخته شده منتها درایورش نصب نیست شما گفتین گزینه مودم نیست من فکر کردم کلا نیست بله درایور باید براش نصب بشه
مدل دقیق مودم رو میدونید ؟
دوست عزيز. من مودم رو از شكاف در آوردم . اسلات رو تميز كردم. دوباره سر جاش گذاشتم. روشن كردم ديدم گرافيك به هم ريخت! الان كه اين پيامو مينويسم رنگا قاطي شده و Color Quality از 32 بيت رفته روي 4 بيت!! سايز تصوير هم از 1024*768 رفته روي 800*600 گزينه ي ديگه اي هم براي انتخاب نداره. هر كاري ميكنم درست نيمشه! دوباره خاموش كردم اين دفعه گفتم شايد دستم به كارت گرافيك خورده. اونو هم از جاش در آوردم دوباره گذاشتم سر جاش. الان روي كارت گرافيك داخل Device Manager علامت تعجب گذاشته. درايورشو هم دوباره نصب كردم بازم نشد. ميخواستم ابروشو درست كنم زدم چششو كور كردم :دي
تو Device Manager روي كارت گرافيك راست كليك كردم بعدش Properties . تو قسمت Device Status اينو نوشته:
This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)
If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.
لطفاً كمكم كن. دوستم بعد از ظهر مياد سيستمشو بگيره و منم زياد سخت افزار وارد نيستم ):
مدل مودمم اينتله.
منتظرم
مودم شناخته شده منتها درایورش نصب نیست شما گفتین گزینه مودم نیست من فکر کردم کلا نیست بله درایور باید براش نصب بشه
مدل دقیق مودم رو میدونید ؟
ببخشيد كه دير دارم جواب ميدم.
دوست عزيز من رفتم مودم رو از شكاف درآوردم تميز كردم دوباره جا زدم.(شايد دستم به كارت گرافيك خورده باشه) ولي وقتي روشن كردم ديدم گرافيك به هم ريخته و رنگا با هم قاطي شده. 4-5 دفعه هي خاموش كردم سيستمو كارت گرافيكو در آوردم دوباره جا زدم تا درست شد. تا الان گرفتارش بودم.
گرافيك درست شد ولي مودم درست نشد.
توي عكسي كه من گذاشتم گزينه ي Modems موجود نيست.(وقتي مودمو بشناسه و درايور نصب نباشه معمولاً مدلشو مينويسه بعد روش يه علامت سوال ميزنه.الان كلاً گزينه اي به اسم مودم تو ليست نيست كه بشه گفت مودمو شناخته و درايور نصب نيست. حالا من نميدونم. شما بيشتر واردي)
مدل مودمو هم از روي برد مودم خوندم. دقيقاً نميدونم. اينو نوشته بود --> Intel 82536 Fax Modem 56k
لطفاً راهنمايي كنيد.
خيلي ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.