ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع و وصل اينترنت

zardaki
23-09-2012, 09:02
سلام

الان چند مدتي كه وقتي دارم دانلود مي كنم يا چندتا سايت يا سايت خاصي رو باز مي كنم، اينترنت قطع ميشه و دوباره وصل ميشه، واقعا آزار دهنده است. چه با دانلود منجر چه باخود مرورگر كه دانلود مي كنم يهو وسط دانلود قطع ميشه نمي دونم دليلش چيه؟

مي تونه از شركت اينترنتي باشه يا اينكه ويروس هست يا چيز خاصي

لطفا راهنمائي بفرمائيد

با تشكر از همه شما

alikhafan123
24-09-2012, 01:34
سلام

الان چند مدتي كه وقتي دارم دانلود مي كنم يا چندتا سايت يا سايت خاصي رو باز مي كنم، اينترنت قطع ميشه و دوباره وصل ميشه، واقعا آزار دهنده است. چه با دانلود منجر چه باخود مرورگر كه دانلود مي كنم يهو وسط دانلود قطع ميشه نمي دونم دليلش چيه؟

مي تونه از شركت اينترنتي باشه يا اينكه ويروس هست يا چيز خاصي

لطفا راهنمائي بفرمائيد

با تشكر از همه شما

وقتی قطع میشی چراغ ADSL یا Link روی مودم خاموش یا چشمک زن میشه؟

zardaki
24-09-2012, 10:21
نه چراغ adsl خاموش و روشن نميشه ثابت البته من اينترنت رو از طريق وايرلس ميگيرم چون لن سيستمم خرابه، اويل درست بود جديدا اينجوري شده، مثلا چندتا سايت رو كه بخوام باهم باز كنم قطع ميشه و خودشم وصل ميشه

MRHArtsClube
28-09-2012, 21:39
نه چراغ adsl خاموش و روشن نميشه ثابت البته من اينترنت رو از طريق وايرلس ميگيرم چون لن سيستمم خرابه، اويل درست بود جديدا اينجوري شده، مثلا چندتا سايت رو كه بخوام باهم باز كنم قطع ميشه و خودشم وصل ميشه

سلام دوست عزیز
اگه چراغ ADSL ثابت باشه یعنی مشکل از ISP نیست! اگه کسی از نزدیکانت لپتاپ یا هر دیوایسی داره که مثل خودتون میتونه Wireless وصل بشه و مطمئنید که ویندوزش سالمه و ویروس هم نداره، حتما یه تست کنید! اگه اینترنت روی اون سیستم هم قطع میشه حتما با پشتیبانی اینترنت خودتون تماس بگیرید و مشکل رو در میون بذارید. چون کارشناساشون میان و چک میکنن احتمال درست شدن و جواب گرفتنتون بیشتر از اینجاست :46: