مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ تا ۲ میلیون !
Antisoosk
22-09-2012, 18:56
سلام
یه لپتاپ میخوام که سیپییو حتما I7 باشه!
گرافیک هم بالا باشه!
یه چیزیم باشه که حالا حالاها بشه ازش استفاده کرد و مجبور نسهام عوضش کنم! کیفیت سخت افزارش هم خوب باشه که خرج تعمیر نزاره رو دستم!
من خودم ایسر ۵۷۵۵ در نظر دارم اما اتفاقی به HP G6-2080 هم برخوردم که از نظر سخت افزاری برام مناسبتره اما از کیفیتش خبر ندارم!
اگه کیفیت اون HP خوبه که همونو بگیرم؟!
با تشکر:46::11:
Acer 5755
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HP G6-2080
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samira_googleOne
23-09-2012, 15:12
با توجه به چیزایی که گفتی مدل Acer Aspire 5755G بهترین انتخابه . گرافیکش خوبه و core i7 هست .
پردازنده: Intel® Core™ i7-2670QM
حافظه: 8 گيگابايت
هارد ديسك: 1 ترابايت
گرافيك: 2 گيگابايت GeForce
InsanelyCoolb0y
23-09-2012, 15:24
اچ پی فوق العاده ست اما اصلا دلیل نداره 1950 بدی واسه سری psvilion G ...
hp dv6 6c55 یا حتی حتی 6c45 خیلی عالبه ...
نمی دونم کاربری تون چیه که حتما i7 می خواین .
Antisoosk
23-09-2012, 17:52
اچ پی فوق العاده ست اما اصلا دلیل نداره 1950 بدی واسه سری psvilion G ...hp dv6 6c55 یا حتی حتی 6c45 خیلی عالبه ...نمی دونم کاربری تون چیه که حتما i7 می خواین .با تشكر ولي هنوز نفهميدم جي بخرم!كارام سنكين نيست اما جون سي بي يو و كرافيكو نميشه ارتقا داد ميخوام بالا باشه!اون ؛ رو انتخاب كردم جون تو اين دو مورد از 5755 خيلي قويتر بوداكه كيفيت ساختش خوب باشه من اينو ترجيح ميدماما باز شما باتجربه ترينبهترين لبتاب تا 2تومن رو معرفي كنيناكه لينك بدين كه عالي ميشهمرسي
InsanelyCoolb0y
23-09-2012, 17:57
نه ببینید این اشتباهه که چون نمیشه ارتقا داد قطعات رو پس باید کانفیگ بالا خریداری کنین ...
چیزی که انتخاب شما رو رقم می زنه بودجه و کاربری هست ...
ضمنا صنعت IT به دلیل رشد و توسعه گسترده این الزام رو بوجود میاره که ارتقا هم پا به پای این رشد صورت بگیره یعنی شما خیلی زود نیاز دارین که نوت بوک رو ارتقا بدین ( نه همه کلا گفتم ) ...
بهترین انتخاب 6c45 هست با i5 و گرافیک بسیار قوی 7690M XT ...
حدودا فکر کنم 1700 شده باشه تو چند روز گذشته از 1560 به این قیمت رسیده .
Antisoosk
23-09-2012, 18:07
آخه مشكل من اينه كه حالا حالاها نميتونم لبتابو عوض كنمترجيح ميدم آي7 باشه كه حالا حالاها كم نيارهاكه آي7 معرفي كنين ممنون ميشم!
InsanelyCoolb0y
23-09-2012, 18:08
کم نمیاره شما مطمئن باش ..
6c55 هم هست i7 با 7690M XT ...
Lenovo Z580 با کانفیگ CI7 +6gig ram
InsanelyCoolb0y
23-09-2012, 18:24
دقت کنید قیمت 6c55 حدودا 2250 هست و درست نیست به خاظر پردازنده ای که لازم نداری ( بعدا می فهمی ) 500 بیشتر بدی ...
سعی کن همون 6c45 رو بگیری .
danialsalehi
23-09-2012, 22:18
Lenovo Z580 با کانفیگ CI7 +6gig ram
این کانفیگ با گارانتی 2 ساله سازگار + کیف و موس و انتی ویروس , دقیقا 2 میلیون قیمت داره و مدل خیلی خوبی هم هست.
acer v3 هم هست که مدل مناسبیه.
کم نمیاره شما مطمئن باش ..
6c55 هم هست i7 با 7690M XT ...
دوست عزیز. خوب نیست به این دلیل که رو hp تعصب دارید. حتما hp معرفی کنید و بگید که شخص hp بخره.
تا الان 2.3 تا ایدی شما به همین دلیل و جر و بحث کردن و توهین کردن به دیگران بن شده و باز هم شما ایدی جدید میسازید و این قضیه سر دراز دارد .
طرف داره میگه سی پی یو حتما ci7 میخوام و حتی کاری هم که میخواد بکنه رو نگفته و شما همینجوری اصرار دارید که ci5 خوبه و ci5 بگیره !!!!
InsanelyCoolb0y
23-09-2012, 22:28
دوستمون اچ پی انتخاب کرده بود اما همون طور که گفتم pavilion G زیاد در حد و اندازه اچ پی نیست ...
شما مشکل درک و فهم که نداری یه وقت ایشون گفت با این که کارم سبکه من نگرانم کم بیاره و این که نمیشه پردازنده و گرافیک رو ارتقا داد برای همین i7 می خوام و من هم گفتم کم نمیاره چون شما کار خاصی طبق گفته خودتون قرار نیست انجام بدی ...
ضمنا اگربخوادکم بیاره همین الانم کم میاره الزاما این مساله به سال های آینده موکول نمیشه ...
عزیزم مشاوره این نیست که چند تا مدل حفظ کنی بیای اینجا ...
باید درک کنی و بتونی انتظارات طرف رو حدس بزنی و ...
اگر مشاوره بخوا این طوری باشه که طرف لزومی نداره بیاد اینجا خودشم می تونه بره 4 تا مدل ببینه انتخاب کنه .
bahman30
23-09-2012, 22:32
به جای 5755 با قیمتی که داره!من acer v3 i7 پیشنهاد میکنم،از 5755 قویتره.
RF511-S05 رو هم میتونی ببینی . کانفیگ مناسبی داره
من یه لپ تاپ تا دوملیون برای استفاده خونگی اعم از بازی فیلم و اینا میخوام اگه ظاهرشم قشنگ باشه که عالی میشه. چرا اینجا کسی از ایسوس چیزی معرفی نمیکنه؟یعنی بهترین انتخابم اچ پی هست فقط؟
InsanelyCoolb0y
28-09-2012, 13:20
به نظر من واقعا بهترین و کم نقص ترین و حتی بی نقص ترین لپ تاپ ها رو اچ پی داره ...
واقعا من خودم با مدل های زیادی کار کردم هر کدوم یه مشکل اساسی دارن ...
ایسر مشکل کیفیت نه چندان خوب / اسوس مشکل تاچ و کیبرد و اسپیکر نویز دار تو سر N و حتی بدتر / لنوو مشکل طراحی / دل خرابی بالا و طراحی بد ...
ولی اچ پی واقعا ترکیبی از بهرتین ویژگی ها و امکانات هست ...
نه مشکل تاچ و کیبرد داره -تو طراحی و دیزاین واقعا بی رقیبه همراه با اپل - بهرتین برند اسپیکر یعنی Beats Audio و ...
اقا مازیار یا همون انتی سوسک داری خودتواذیت میکنیا.چند وقته داری دنبال لبتاب میگردی اخه/هر روزم داره گرونتر میشه اخرشم نمیتونی اون چیزی که میخای رو بخری.ببین اون چیزی که واقعا به دلت نشسته رو بگیر هی بخای به حرفای اینو اون گوش بدی گیج میشی/بعضیا میان از رو تعصب به برندی که دارن بت مشاوره میدن و شمارو گیج میکنن/الان پر فروشترین ها تو بازار لنوو ایسوس ایسر و اچ پی هستش هر کدومم صدتا مدل دارن/با توجه به سلیقه/بودجه و کاراییت برو سراغ انتخاب لبتاب
شما هم برو اطلاعاتتون رو اپدیت کن/کسی که از کمپانیهای بزرگی همچون ایسوس و لنوو ایراد میگیره معلومه چیکارس/تو اچ پی تک و توک خوب پیدا میکنی/وای فای ضعیف/تاچ پد کند/صقحه نمایش مایوس کننده/مشکل در نصب درایورها و... از مشکلات لبتابهای اچ پی
چرا اینو بنش کردید توهین که نمیکرد حداقل نظرشو میگفت خوب بنظرش اچ پی بهترینه!به کسی توهین کرد؟آیا کسی بود که پنج محصول زیر دوملیونو بررسی کنه و مزایا و معایب هرکدومو بگه؟ انجمن به این بزرگی یه جواب مقایسه ای ودرست انتظارآدمه؟یا اگه نمیدونید نگید همش خوبه برو خودت یکی بخر که دلت گفت!!!!
چرا اینو بنش کردید توهین که نمیکرد حداقل نظرشو میگفت خوب بنظرش اچ پی بهترینه!به کسی توهین کرد؟آیا کسی بود که پنج محصول زیر دوملیونو بررسی کنه و مزایا و معایب هرکدومو بگه؟ انجمن به این بزرگی یه جواب مقایسه ای ودرست انتظارآدمه؟یا اگه نمیدونید نگید همش خوبه برو خودت یکی بخر که دلت گفت!!!!
علت بن شدن ایشون امضاشون بوده که طرفداری ازفیلم توهین به پیامبربوده!
اگر من به اون بنده خدا گفتم برو دنبال اونچیزی که دلت میخاد برا اینکه چند ماهه میخاد لبتاب بگیره هی میپرسه همه هم بش میگن چی بگیره ولی بازم اراده تو خرید نداره
جدی؟!!متوجهش نشدم ممنون از جوابتون.من چن ماه وقت ندارم باید هفته بعد بخرم.توبازار گشتنم وقت میخواد تجربه به من ثابت کرده توبازار ایران باید بدونی دنبال چی هستی دقیقا وگرنه اگه بخوای از فروشنده ها نظر بخوای بدبخت میشی.بودجه تا دو ملیون استفاده خونگی .چون زیردست یه دختر دوازده سیزده ساله هم هست ترجیحا مقاوم و بی دردسر چه سخت افزاری چه نرم افزاری.اگه تنوع رنگ داشته باشه که بهتر.
جدی؟!!متوجهش نشدم ممنون از جوابتون.من چن ماه وقت ندارم باید هفته بعد بخرم.توبازار گشتنم وقت میخواد تجربه به من ثابت کرده توبازار ایران باید بدونی دنبال چی هستی دقیقا وگرنه اگه بخوای از فروشنده ها نظر بخوای بدبخت میشی.بودجه تا دو ملیون استفاده خونگی .چون زیردست یه دختر دوازده سیزده ساله هم هست ترجیحا مقاوم و بی دردسر چه سخت افزاری چه نرم افزاری.اگه تنوع رنگ داشته باشه که بهتر.
lenovo z580
cpu:core i7 3612
ram:6g
hdd:500g
vga:630 2 g
2/000/000
samira_googleOne
29-09-2012, 16:00
من یه لپ تاپ تا دوملیون برای استفاده خونگی اعم از بازی فیلم و اینا میخوام اگه ظاهرشم قشنگ باشه که عالی میشه. چرا اینجا کسی از ایسوس چیزی معرفی نمیکنه؟یعنی بهترین انتخابم اچ پی هست فقط؟
Acer 5755G برای بازی هم مناسبه . کانفیگ خوبی داره . قیمتش 1600 هست .
مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز z580 توپاساژ ایران دوملیون وپنجاه بود از نزدیک دیدمش ایسوس N53SN هم تقریبا یک و نهصد بود که i5 هست.نمیدونم چرا نسبت به ایسر حس خوبی ندارم.بنظرتون خوبه بین این دوتا یکیو انتخاب کنم ظاهر ایسوس خیلی خوب بود جز سبک کلیداش که سبک قدیمیه.آیا lenovo مارک خیلی معتبریه به اندازه ایسوس و اینا؟چون زیاد لپ تاپاشو ندیدم.نسبت به ایسوس حس اعتماد بیشتری دارم.بنظرتون کدومو باید بگیرم بنظرم با این بودجه انتخابای بهتری ندارم با کانفیگ و ظاهر بهتر.ممنون که راهنمایی کردین
امروز z580 توپاساژ ایران دوملیون وپنجاه بود از نزدیک دیدمش ایسوس N53SN هم تقریبا یک و نهصد بود که i5 هست.نمیدونم چرا نسبت به ایسر حس خوبی ندارم.بنظرتون خوبه بین این دوتا یکیو انتخاب کنم ظاهر ایسوس خیلی خوب بود جز سبک کلیداش که سبک قدیمیه.آیا lenovo مارک خیلی معتبریه به اندازه ایسوس و اینا؟چون زیاد لپ تاپاشو ندیدم.نسبت به ایسوس حس اعتماد بیشتری دارم.بنظرتون کدومو باید بگیرم بنظرم با این بودجه انتخابای بهتری ندارم با کانفیگ و ظاهر بهتر.ممنون که راهنمایی کردین
هم ایسوس هم لنوو(ibm) از شرکتای بزرگی هستن.ایسر هم تونسته بازار خوبی رو داشته باشه/شما میتونید مثلا همون کانفیگی که تو ایسوس هست رو در ایسر با قیمت پایین تری پیدا کنید/در حال حاظر نبض بازار الترابوکها در جهان دست ایسر هستش/ به نظر من لنوو بگیر که با توجه به اینکه از صفحه کلید ایسوس راضی نبودین میتونین لنوو رو بگیرین که صفحه کلید خوبی داره
ممنون از راهنماییتون. z580 خریدم i7 با رم 6 و هارد 750.قیمتش دوملیون و دویست و بیست.تا دو و سیصد و پنحاه قیمت میدادن!رنگش بادمجونیه بنظرم ظاهرش خیلی قشنگه.فعلا که ازش خیلی راضیم . ویندوزم بی دردسر و سریع روش نصب کردم خودم.
ممنون از راهنماییتون. z580 خریدم i7 با رم 6 و هارد 750.قیمتش دوملیون و دویست و بیست.تا دو و سیصد و پنحاه قیمت میدادن!رنگش بادمجونیه بنظرم ظاهرش خیلی قشنگه.فعلا که ازش خیلی راضیم . ویندوزم بی دردسر و سریع روش نصب کردم خودم.
مبارکت باشه/دستگاه خوبی گرفتی ایشالاه فنش برات بچرخه
این z580 اولین لپ تاپ منه.خب یه چیزی برام سوال شده!بطورکلی ازش راضیم اما دوسه تا مشکل دارم که میخوام بدونم مربوط به همه لپ تاپاس یا عیبای اینه.یکی اینکه تا یه کم زاویه پیدا میکنی با مونیتورش صفحه قابل تشخیص نیست دومیشم اینه که نور صفحه خیلی کمه!!!!رنگ و رو رفته و کم نوره.درضمن حروف فارسیشم جابجاس روش یه حرف نوشته اما یه چیز دیگس!!!!
این z580 اولین لپ تاپ منه.خب یه چیزی برام سوال شده!بطورکلی ازش راضیم اما دوسه تا مشکل دارم که میخوام بدونم مربوط به همه لپ تاپاس یا عیبای اینه.یکی اینکه تا یه کم زاویه پیدا میکنی با مونیتورش صفحه قابل تشخیص نیست دومیشم اینه که نور صفحه خیلی کمه!!!!رنگ و رو رفته و کم نوره.درضمن حروف فارسیشم جابجاس روش یه حرف نوشته اما یه چیز دیگس!!!!
دوست عزیز من هم لنوو دارم ولی از سری تینک پد,و با توجه به اینکه صفحه نمایش من مات هست ولی برای شما براق هست من از صفحه نمایشم راضی هستم.در صورتی روشنایی و رنگ صفحه شما بهتره ولی نمیدونم چرا ناراضی هستید.
اون زاویه دید هم که برای همه لپ تاپ ها هست.
احتمالا کیبورد شما عربی هست ولی رو ویندوز فارسی نصب کردید.کیبورد من فقط انگلیسیه!باید نیت کنم تا حروف فارسی رو درست بزنم!:31:
مبارکتون باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.