ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست كمك: نصب دو ويندوز در دو درايو

siiina2
22-07-2006, 20:34
سلام.
در حال حاضر يه ويندوز تو درايو c دارم و بيشتر نرم افزارها رو توي پوشه اي به نام program files در درايو D نصب كردم.
حالا ميخوام يه ويندوز ديگه تو D داشته باشم. نگران پوشه program files و برنامه هاي نصب شده تو اون در درايو D هستم. آيا با نصب يه ويندوز ديگه تو D ، برنامه هاي نصب شده روي ويندوز اصلي مو كه در درايو c هست و اكثر اين برنامه ها در D:\program files نصب شدن رو از دست ميدم و بايد دوباره نصبشون كنم؟
ممنون از لطف شما.

shahedi
22-07-2006, 22:06
با سلام نصب سيستم عامل جديد در درايوي كه شما نرم افزار هاي خود را نصب كرديد مشكل ايجاد نمي كند چون در رجستري ويندوزتان ثبت شده است و شما مي توانيد به راحتي سيستم را نصب كنيد اما توجه داشته باشيد كه فضاي لازم براي نصب سيستم عامل موجود باشد.البته شما مي توانيد اطلاعاتتان را از آن درايو به وسيله نرم افزار سيستم مكانيك منتقل كنيد.البته مي توانيد ويندوزتان را هم در درايو ديگر نصب نماييد.البته مي توانيد براي اطمينان خاطر يك پشتيبان هم بگيريد .
موفق باشيد.

MB_Danger
23-07-2006, 01:12
سلام.
در حال حاضر يه ويندوز تو درايو c دارم و بيشتر نرم افزارها رو توي پوشه اي به نام program files در درايو D نصب كردم.
حالا ميخوام يه ويندوز ديگه تو D داشته باشم. نگران پوشه program files و برنامه هاي نصب شده تو اون در درايو D هستم. آيا با نصب يه ويندوز ديگه تو D ، برنامه هاي نصب شده روي ويندوز اصلي مو كه در درايو c هست و اكثر اين برنامه ها در D:\program files نصب شدن رو از دست ميدم و بايد دوباره نصبشون كنم؟
ممنون از لطف شما.
فقط حواست باشه که هنگام نصب ویندوز ، درایو D رو فرمت نکنی !
برای اینکه خیالت راحت باشه یه بک آپ ازش بگیر ( همونطور که دوستمون اشاره کردن )

.

MB_Danger
23-07-2006, 02:15
یه سری هم به این تاپیک بزن :biggrin:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

siiina2
23-07-2006, 06:40
ممنون. فراموش نميكنم.

mamali_1382
23-07-2006, 12:32
فقط ممكنه بعضي برنامه ها روي هم بيافتن و error بدن