مشاهده نسخه کامل
: مشکل نرم افزاری dvd rom
peyman_niki
22-09-2012, 01:12
سلام دوستان عزیز
یه مشکل عجیبی واسه dvd rw لپ تاپ من پیش اومده.بعد از نصب نرم افزار رایت av burn و مراحل رایت عجیب و غریبش (که البته موفق به رایت هم نشدم) دیگه این نرم افزار رو uninstall کردم اما الان هررررررر چی dvd میندازم تو چراغ dvd rw روشن خاموش میشه و بعدش یه صدای غر غر میاد و دیگه دیسک رو نمیخونه.البته کلا درایو رو از control panel حذف کردم اما بازم نشد.
ممنونم اگه کمکم کنید.:11:
ویندوز رو ریستور کنید ببیید درست میشه یا نه یا درصورت لزوم ویندوز رو ریپیر یا تعمیر کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
peyman_niki
24-09-2012, 02:29
دوست عزیز مشکل با ریستور حل نشد و من که نمیتونم سی دی ویندوز بندازم واسه تعمیر.به هیچ وجه سی دی و دی وی دی نمیخونه.
سی دی و دی وی دی نمیتونه بخونه ؟
باید درایو رو باز کنید لنزشو تمیز کنید فریم ویرشو هم آپدیت کنید
درست نشد دیگه این مشکل میتونه از قسمتهای مختلف درایو باشه
اول از همه باید ببینید لنز نور داره یا نه اگه نور داشت میتونه از پتانسیومتر باشه - موتور دیسک - کابل فلت - برد - و حتی خود اپتیک
peyman_niki
26-09-2012, 02:22
از کجا بدونم لنز نور داره یا نه؟ وقتی درایو رو میکشم بیرون اون قسمت ریز آبی هیچ نوری نداره.
اما 2 تا چیز عجیبه
یکی این که بعد از نصب این نرم افزار av burn این بال سرم اومد.
یکی دیگه هم اینکه حتی وقتی سی دی یا دی وی دی هم نمیندارم به محض بسته شدن درب درایو چراغش چشمک میزنه.مثل وقتی که نمیتونه سی دی رو بخونه
از کجا بدونم لنز نور داره یا نه؟ وقتی درایو رو میکشم بیرون اون قسمت ریز آبی هیچ نوری نداره.
اما 2 تا چیز عجیبه
یکی این که بعد از نصب این نرم افزار av burn این بال سرم اومد.
یکی دیگه هم اینکه حتی وقتی سی دی یا دی وی دی هم نمیندارم به محض بسته شدن درب درایو چراغش چشمک میزنه.مثل وقتی که نمیتونه سی دی رو بخونه
باید درایو لپ تاب رو باز کنید و کلا خود درایو رو هم باز کنید ببینید لنز نور داره یا نه وقتی درب درایو بسته میشه یا سی دی یا دی وی دی توش میزارین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.