مشاهده نسخه کامل
: بکاپ گرفتن از درایورهای لپ تاپ؟
سلام
یکی از آشنایان لپ تاپش رو آوُرده که واسش ویندوزش رو عوض کنم, ولی یه مشکلی هست اونم اینه که سی دی لپ تاپش رو نداره, حالا من سوالم اینه که: آیا میشه از درایورهای لپ تاپ یه بکاپ گرفت که بعد از نصب ویندوز جدید به مشکلی بر نخوریم؟
اگه میشه ممنون میشم بگین چطوری؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
سلام
میتونید از نرم افزار درایور جنیوس استفاده کنید " Driver Genius Professional Edition 9.0 "
توی p 30 downlo ad میتونید لینک دانلودش رو پیدا کنید...
سلام
میتونید از نرم افزار درایور جنیوس استفاده کنید " Driver Genius Professional Edition 9.0 "
توی p 30 downlo ad میتونید لینک دانلودش رو پیدا کنید...
راستی یه سوال دیگه:
من از درایورها بکاپ گرفتم, حالا اگه بخوام بعد از نصب ویندوز اونارو دوباره نصب کنم باید از همین نرم افزار استفاده کنم؟
mrt2iran
22-09-2012, 20:48
راستی یه سوال دیگه:
من از درایورها بکاپ گرفتم, حالا اگه بخوام بعد از نصب ویندوز اونارو دوباره نصب کنم باید از همین نرم افزار استفاده کنم؟
داداش دوباره Driver Genius Professional Edition 9.0 نصب کن بعد فایل بکاپ رو اجرا کن
Driver Genius رو نصب که کردی روی بکاپ دو تا گزینه داره یکیش فکر میکنم exe اس،یادم رفته خیلی وقته ازش استفاده نکردم،بهرحال اسونه خودت متوجه میشی، بعدش وین رو که عوض کردی راحت مثله برنامه عادی نصب میشه
Driver Genius رو نصب که کردی روی بکاپ دو تا گزینه داره یکیش فکر میکنم exe اس،یادم رفته خیلی وقته ازش استفاده نکردم،بهرحال اسونه خودت متوجه میشی، بعدش وین رو که عوض کردی راحت مثله برنامه عادی نصب میشه
کاملا درسته
بک آپ درایورها رو به صورت یه فایل نصبی ( exe ) میگیره و تو ویندوز جدید کافیه این فایل رو نصب کنید
کاملا اتوماتیک همه درایورها نصب میشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.